Size katılıyorum, bir süre idare edilebiliyor özel durumlar ama bu sürekli hale geldiğinde can sıkıcı oluyorKizmayin ama ozel hayatini is yerine aktarip yonetimle anlasan insanlara bende kiziyorum
Cunku herkes birsekilde sebepler veya bahaneler bulur uzun surer veya kisa surer herkesin hayati kendine ozel.
Su an istenmi cikarilacaklar, boyleyse cok kotu olmus. Insallah daha iyi bir yerde cok hizli is bulurlar, kis gunu cok zor.
Beraber 3 ay arayla girdiğimiz kız arkadası çıkaracagını söyledi sonradan gelen kankasını degilSizi mi işten çıkaracakmış?
Yok hayır. Beraber girdigimiz arkadası çıkaracagını bildirdiİşten çıkarılacaklar mı ben anlamadım eğer öyleyse zaten yapmanız gereken bir şey kalmamış.
Yok hayır. Beraber girdigimiz arkadası çıkaracagını bildirdi
İyi hoş da ben tam vaktinde işten çıkıyorum diye tantana oluyor bazen acil iş oluyor mesai bitince direk çıkıyorum :) koştura koştura. Yoksa öyle işe gitmemezlik geç git erken çık gibi bir durum yok. Bu arkadaşlar biri aöf kazanmak için haftada 3 gün gelmeyip tam maaş aldı iş yükü bendeydi, diğeri ise yangınlardan dolayı 1 hafta gelmedi iş yükü yine bendeydi, sıcaklarda yorulmasınlar diye motorum var diye çoğu işi üzerlerinden aldım, ben tam vaktinde acilen çıkıyorum diye tantana oluyor, aynı dönem girdik diye kıdemimizibir görüyor birimiz smmm yiz birimiz normal çalışanSize katılıyorum, bir süre idare edilebiliyor özel durumlar ama bu sürekli hale geldiğinde can sıkıcı oluyor
Siz haklısınız tamam da, sizin yüzünüzden biri işten atılacak ise hiç hoş olmamış. Vebaldir. Probleminiz olabilir Rabbim kolaylık versin ama iki yıl sizi idare etmek zorunda da değil çalışanlar. Yani sizin yetmediğiniz onlara iş olarak dönüyorsada haksızlık oluyor. Yani daha ılımlı olsaydınız yada kızların gönlünü almak için ufak seyler yapsaydınız daha iyi olurdu.Beraber 3 ay arayla girdiğimiz kız arkadası çıkaracagını söyledi sonradan gelen kankasını degil
Benim yüzümden oldugunu söylemedim ki, işyerinde arkadaş kanka çalıştırmak istemedigini söyledi smmm, bir de çalışmasından memnun olmadıgını söylemiş müdürümüze çıkarmayı önceden düşünüyormuş.Siz haklısınız tamam da, sizin yüzünüzden biri işten atılacak ise hiç hoş olmamış. Vebaldir. Probleminiz olabilir Rabbim kolaylık versin ama iki yıl sizi idare etmek zorunda da değil çalışanlar. Yani sizin yetmediğiniz onlara iş olarak dönüyorsada haksızlık oluyor. Yani daha ılımlı olsaydınız yada kızların gönlünü almak için ufak seyler yapsaydınız daha iyi olurdu.
Onlar olmuyor genelde birinin sevgilisi askerde diye veya aöf kazanmak için aylarca haftada 4 gün çalıştı.Onlara iş öğreten benim. Ve biz kankayız kankam haksız bile olsa onu savunurum demesiyle arkadasın miyadı doldu bendeSiz haklısınız tamam da, sizin yüzünüzden biri işten atılacak ise hiç hoş olmamış. Vebaldir. Probleminiz olabilir Rabbim kolaylık versin ama iki yıl sizi idare etmek zorunda da değil çalışanlar. Yani sizin yetmediğiniz onlara iş olarak dönüyorsada haksızlık oluyor. Yani daha ılımlı olsaydınız yada kızların gönlünü almak için ufak seyler yapsaydınız daha iyi olurdu.
Çıkarılacak olan arkadas iş buldu zaten aylardır çıkmak için plan yapıyordu. Ki iş kolay bulunan bir turistik bölgedeyizCok yazik olmus. Kis geliyor salgin artiyor.
Insallah cok daha rahat calisacagi bir yer olur.
Bu sebepten çıkarılacagını düşünmüş hanımlar ama çalışmasından memnun olmadıgını hep dürtmeyle iş yaptıgını söylediler sebep oymuş. Beni şikayet etmiş evt tartışmamızı.Kız sizi şikayet etmiş ama kızı çıkarıyorlar?
E kız zaten çıkacakmış yani yapmanız gereken bir sey yok
İşleri düşünce ablacım diyip bilgilendirmemi istiyorlar iş bitince yaşıt gibi terslemeleri laubali hareketler enayi yerine koyuldugumu düşündürüyor.Sizin yapacağınız birşey kalmamış. Diğeriyle de mesafenizi koruyun. Bitti gitti.
Öteki de gidici ben sana söyleyim. Hadi yine iyisinİşleri düşünce ablacım diyip bilgilendirmemi istiyorlar iş bitince yaşıt gibi terslemeleri laubali hareketler enayi yerine koyuldugumu düşündürüyor.
Öteki giderse kankası gittigi için gider büyük ihtimal, gururdan bana soru sormayıp kankasına soruyor o da bilmedigi için yanlış yönlendiriyor sonuç yanlış çıkınca kabahat yine ben de :) Yok birini işe almadan çıkarmazÖteki de gidici ben sana söyleyim. Hadi yine iyisin
İnşallah onların işlerini sana kitlemezler.
Yazınızdan öyle anladım sonraki yorumları okuyunca hak verdim, ben erken cıkıyorsunyz gibi düşünmüştüm bu yuzden öyle yazdım size. Burada sizlik bir durum yokmus zaten kızlar kendi kendini kurmus size saldırmıslar.Benim yüzümden oldugunu söylemedim ki, işyerinde arkadaş kanka çalıştırmak istemedigini söyledi smmm, bir de çalışmasından memnun olmadıgını söylemiş müdürümüze çıkarmayı önceden düşünüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?