İşyerinde duyduğum garip olaylar

Ben x bı firmanın merkezinde ( çok ünlü bir firma ) yıllarca çalıştım sahibinin yaptıklarını yazsam oooo.
Biz nelere şahit olduk gözlerimizle.
Hiç de bu olaylarla ilgili ne konu açtım kk da ya da iş yerinde en yakın arkadaşlarım dışında kimseyle konuşmadık.

Hele Türkiyenin en iyi kurumsal firmasında çalıştım neler nelerrrr. Anlatsam dinlerken ağzınızın değil totonuzun ağzı açılır...
Ekşi sözlükte genel müdürümüz hakkında konu başlığı bile var düşünün.

Bu olaylar her yerde var.
Niye bu kadar şaşırdınız ki.
Şaşılacak nesi var.

Bı de şaşırdınız madem iş yerinde yakın arkadaşınızla konuşun biz napalım size.

yok zaten kime ne diyebilirim bulaşmam sadece eşini de severim çocugunu da tatlı insanlar şaşırdım sadece..
Arkadaşım ilginç bir olay tabi ki. Eşini de tanıyorsanız özellikle, üzülmüşsünüzdür farklı bir gözle neler olduğunu anlayıp belki adamın eşine söyleyeceksiniz
Burada yazmanız dedikoduya girmiyor ayrıca, içiniz rahat olsun. Onları tanımıyoruz tanıyan insanlarla konussaydınız gıybet olurdu.
Burada tepki gösterenlere de aldırmayın işyerlerinde böyle bişey fark edecekler de çok normal görecekler duy da inanma..hem de eşini çocuğunu tanıdığınz biri ise etkilenmeniz ve yazmanız gayet normal

Konunun sonuna sizce eşine söylemeli miyim diye sormadınız sadece anlattınız ya. Bir kişi tepki göstermiş sonrası sürü psikolojisi

Eşine soylemeli miyim? dese kendi ikilemi olurdu en azindan insanlar soyle ya da karişma derdi ki benzeri konular bu şekilde acildi ve boyle tepki gormedi.

Bir araba şey anlatip anlamadim, garipsedim, anlam veremedim şeklinde amacsiz konu acinca boyle oldu.

çok ilginç sormayın.ilk defa yaşanıyor ülkemizde tövbe tövbe.5 kanalda hergün reality ve kadın programlarında böyle onlarca konu varr seç beğen izle

çok ilginç sormayın.ilk defa yaşanıyor ülkemizde tövbe tövbe.5 kanalda hergün reality ve kadın programlarında böyle onlarca konu varr seç beğen izle
Bide en çok kızdığım şey böyle saçma sapan seyleri dert edip dedikodu yapmaları. Bire bin katıyorlar sonrada konu ailelere kadar gidiyor . Sonrasında ne olur Allah bilir . Kim kiminle buluşmuş , kim kimle öpüsmüş yada sevişmiş size ne yahu . Herkes kendinden sorumludur. Milletin namus bekçilerimisiniz ???

Tanıdığınızın dedikodusu yapılıncamı dedikodu oluyor ? Bu ne peki ? Dert dökme mi ? Belli ki konu sahibi baya dertlenmiş , kendi işini bırakıp milleti gözlemlediğine göre ...

Yalnız konu sahibi üstte verdiği cevaplardan birinde 'onunla ilişkisi varsa iş yerinde kadına torpil yapar mı' gibisinden bir şey söylemiş. Yoksa ben de ilk okuduğumda belki iş yerinde kimseyle de paylaşamamışsa gelip en azından burada dedikodusunu yapmak istemiştir diye düşünerek gelen tepkileri fazla bulmuştum. Yani muhtemelen konu sahibinin derdi adamın eşini aldatarak kadına yaptığı haksızlık falan değil.

Ben farklı yorumlamış olabilirim belki ama yanlış anladıysam da konu sahibi kusuruma bakmasın.

Aralarında bir şey var gibi duruyor da koca insanlar yani siz niye bu kadar takıldınız ki bu duruma

bilmiyorum gunahlarını alamam sadece yöneticim evli beni ilgilendirmez sadece şaşırdım
Yöneticiinizin evli olduğunu konunun içinde niye belirtmiyosunuz da ters tepki alınca söylüyosunuz bunu ben de size şaşırdım bir anlam veremedim yani yöneticiniz gerçekten evli olsa konunun içinde söylerdiniz bunu sonradanndeğil

Daha önceki yaptıklarınıza bakınca, sizin bu forumdaki insanları salak sanmanızın sınırı yok gerçekten ya. Şaşırdığınıza inanmadık tabii ki. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz da bunun size dert olan kısmı neresi?
Dedikodu yapmak için konu açmışsınız resmen.

Ya ben üstte de sordum ama cevap alamadım bir daha sorayım o zaman çok merak ettim Konu sahibine neden herkes bu kadar tepkili önceki konularını da bilmiyorum ama herkes kadını ne dese tersliyor

Ya ben üstte de sordum ama cevap alamadım bir daha sorayım o zaman çok merak ettim Konu sahibine neden herkes bu kadar tepkili önceki konularını da bilmiyorum ama herkes kadını ne dese tersliyor
Eski konularına bakın, Eşim hakkında serisi var.

İkisinin de erkek oldugnu düşünmüştüm değilmiş. Peki medeni durumları nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…