İşyerinde duyduğum garip olaylar

Belki de hepimizin aklına gelen şey değildir boşverin ya görmezden gelin. Siz anladıgınıza göre herkes de anlıyordur zatii. Herkesin kendi ahlakı..

Herkes ne kadar doğal karşılamış o aldatan erkek sizin eşiniz olabilir. Kendinizi yerinize koyun. Ben eğer kesin bir delil elde edersem çaktırmadan karısına başka hesap yada gizli numaradan çıtlatırım. Yazık kadına...

Ne demek istedigimizi anlasaydiniz fena olmazdi.

Bilmiyorum beni ilgilendiren kısım bu zaten ayrımcılık oıursa da nasıl söylenir onu da bilmiyorum
ayrımcılık olursa gonul bagı ıle ıs ılıskısını bırbırıne karıstırmamanızı tavsıye ederım profosyonellık bunu gerektırır dersınız

Yok çıtlatamam karışmam ama bu durum herkes size ne fln demiş evet belki de ama garipsedim açıkçası

Anlamadım valla ben mi yanlış okudum ki

Biz oldugu iddia edilen seyi tasvip mi ediyoruz? Sadece size ne milletin arasindaki munasebetten diyoruz.

Luzumsuzluktan baska bir sey degil bunu dillendirmek. Isi gucu yok, bir de takip etmis bu 2 insani. Buraya konu acacak neyi var? Aaaa, kesin bir sey var desek ne olacak?

Offf, daral geliyor bazen.

Birbirini beğenen herkes sevgili olabilir flört edebilir belki de sadece fuckbuddy takılabilir siz buna neden bu kadar takıldınız sizi tam olarak ilgilendiren kısım neresi

Dedikodu yapmaya mı geldin bacım

Size ne

Size ne en sinir oldugum insan tipi.hepimiz boyle olaylara sahit olmusuzdur ama bunu buraya neden yazdiniz konunun hicbir yerinde sizi ilgilendiren bi durum yok.

Siz niye bu kadar araştırma yaptınız bu konu hakkında? Konunun sizi ilgilendiren yönü nedir? Bir de buraya yetiştirip dedikodu yapıp başkalarının da size hak vermesini bekliyorsunuz yazık. Kendi hayatınıza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…