İşyerinde duyduğum garip olaylar

Evliymiş patron
Peki buna inanan kaç kişiyiz?

Konuda tuvalet maceralarına kadar ayrıntı veren Şehid, patron gerçekten evli olsa bunu atlar mıydı?

Bence atlamazdi.

Onun derdi aralarında ki yakınlıktan dolayı, iş konusunda ayrıcalık gösterilme ihtimali arkadaşına. Bunu direkt sormak yerine, patron evli dedi, gelen tepkilerden sonra.

Kendisinin huyudur, olmayani var, olanı yok gibi göstermek.

Son düzenleme:
Bence siz hiç karışmayın hrrkesin kendi özeli

Ikısıde razıysa bu duruma bizlere mok yemek duser .Herkesın hayatına kımse karışamaz.

Eşi çocuğu çok tatlı insanlar diyosunız, şimdide varsa diyorsunuz

sizi ilgilendiren bir durum yoksa bunu niye bdvye yazdınız onu tam olarak anlayamadım.
amacınız hepimizle evli yönetici, cık cık cık dedikodusu yapmak mı
insanları gözlemeyi bırakın işinize dönün bence, bunun muhattabı ikisidir. bir yanlış varsa da onların
size ne, bize ne

Allah tan sağduyulu insanlar var da aradığını bulamadı.
beni ilgilendirmez diyip kadınlar tuvaletini kontrol etmesi peki. ahaha.
gulunç.

Allah tan sağduyulu insanlar var da aradığını bulamadı.
beni ilgilendirmez diyip kadınlar tuvaletini kontrol etmesi peki. ahaha.
gulunç.
öyle bir anlatıyor ki ordan çıkıp buraya girdiler burdan sadece şuraya çıkılır
hani bas baya göze çarpmak değil bu, bile isteye takip etmek
nerede çalıştığını çok merak ettim, anladığım kadarıyla çok iş yok. bende öyle beni çok yormayan bir iş arıyorum hahahah

ben hep kınayanların kınadıklarını yaşamadan ölmediğine inanıyorum. milletin ayıbını duvara asanlar da aynı olayla karşılaşıyorlar genelde.
dayanamayıp buraya konu açmak nedir, hayatımda insanların namusu hakkında yapılan dedikoduya katılmamışımdır, çunku bu çok çok buyuk bir vebal.
bakalım konu sahibi için karma nasıl işleyecek.
öyle boşlamalı, işten başka herşeye odaklanmalı olan bir işten bana da lazım gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…