İşyerinde duyduğum garip olaylar

İş yerinde duyduğunuz değil ısrarla görmeye çalıştığınız olaylar bunlar, başlığınız yanlış olmuş
Ayrıca bana kalırsa bu kadar çok incelemeyin, görmek istemediğiniz sahnelerle karşılaşırsanız daha zor durumda kalırsınız benden size nacizane tavsiye

ne olduğu belli de bacım sanane bundan ? sanane ?SA NA NE??? niye bu kadar merak ettin

Sırf senin gibiler arkamdan böyle konuşmasın diye işyerinde erkek çalışanlarla arama duvar örmüş vaziyetteyim. İş dışında hiç konuşmam çünkü hemen dedikodu çıkarırlar. Senin gibi çok yani ayrıca onların aralarinda yasak ilişki varsa bile bu adamin karısını ilgilendirir seni değil..

Bunları kocasına diyordu ya da demeyi düşünüyordu. Kocası hem atası, hem babası, hem de abisiymiş. O da kocasının kutsalıymış. Bir de aynı konuları farklı üyeliklerle açıp duruyor. En son 12 üyeliği vardı. Tanıdığımızda da anlamazdan geliyor.

kadınla adamı bize linç ettirecekti ama başaramadııııı

Ayy yok aralarinda bisey var eşini aldattigini dusunuyorum, eşini de taniyorum haber mi versem dese mesela yine kendi adima ben o kadar uyuz olmayacaktim ama herseyi anlatip anlatip bariz olan şeyleri sanki hiç anlamamiş gibi "anlam veremedim, anlamadim eşi de çok tatli" bilmem ne ayagi insani şey ediyor.

üye buralarda efsaneymiş ama bir ben tanıyamadım ya yanarım yanarım ona yanarımmm

Bakın, bu sizi ilgilendiren, size zararı veya yararı dokunacak bir durum değil. Sizle alakası yok. Keşke işyerinizle ilgili bir olayı burda paylaşmasaydınız. Sıkıntılı durumlar.

Bakın, bu sizi ilgilendiren, size zararı veya yararı dokunacak bir durum değil. Sizle alakası yok. Keşke işyerinizle ilgili bir olayı burda paylaşmasaydınız. Sıkıntılı durumlar.
devamlı apartman komşularını gözleyen teyzeler gibi olmuş işyerinde ha ha ha

kapakkk gibi yorumm olduuuuuuu

yok zaten kime ne diyebilirim bulaşmam sadece eşini de severim çocugunu da tatlı insanlar şaşırdım sadece..
Şaşırmış gibi gelmediniz bana, her ayrıntıyı yaklayabilmek için çok uğraşmışsınız çünkü
İşyerinizde yeterince iş yok sanırım, bayağı boş vaktiniz olmuş dedektiflilik için
sizin dediğiniz gibi olsa bile sizene, bizene?
Bu durum birtek evli olanın eşini ilgilendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…