- 2 Ekim 2020
- 43
- 61
- 3
- 27
Bunları kocasına diyordu ya da demeyi düşünüyordu. Kocası hem atası, hem babası, hem de abisiymiş. O da kocasının kutsalıymış. Bir de aynı konuları farklı üyeliklerle açıp duruyor. En son 12 üyeliği vardı. Tanıdığımızda da anlamazdan geliyor.Hala anlamadım
ortada dert yok sizlik bir sorun hiç yok.dedikodu var sadecehuzursuz etmedi sadece anlam veremediğim için şaşırdım. .
kadınla adamı bize linç ettirecekti ama başaramadıııııGayette anlam vermişsiniz. Cocuk degilsiniz ya sirf burada insanlara da soyletip konuyu enine boyuna konusmak icin konu acmissiniz
kadınla adamı bize linç ettirecekti ama başaramadııııı
üye buralarda efsaneymiş ama bir ben tanıyamadım ya yanarım yanarım ona yanarımmmAyy yok aralarinda bisey var eşini aldattigini dusunuyorum, eşini de taniyorum haber mi versem dese mesela yine kendi adima ben o kadar uyuz olmayacaktim ama herseyi anlatip anlatip bariz olan şeyleri sanki hiç anlamamiş gibi "anlam veremedim, anlamadim eşi de çok tatli" bilmem ne ayagi insani şey ediyor.
devamlı apartman komşularını gözleyen teyzeler gibi olmuş işyerinde ha ha haBakın, bu sizi ilgilendiren, size zararı veya yararı dokunacak bir durum değil. Sizle alakası yok. Keşke işyerinizle ilgili bir olayı burda paylaşmasaydınız. Sıkıntılı durumlar.
Ben de tanimiyorum bir atam muhabbeti var ama...üye buralarda efsaneymiş ama bir ben tanıyamadım ya yanarım yanarım ona yanarımmm
kapakkk gibi yorumm olduuuuuuuNe alakası var ben gayet işimi yapıyorum ki ona göre prim alıyorum ne alakası var bu durumla
İşiniz işyerinizdeki arkadaşları takip etmekse özür dilerim ben yanlış anlamışım. Elbette prim alacak kadar yapmışsınız işinizi.
neden adamı takip ediyorsunuz o halde ?Ne münasebet başkasından hoşlansam neden evleneyim
Şaşırmış gibi gelmediniz bana, her ayrıntıyı yaklayabilmek için çok uğraşmışsınız çünküyok zaten kime ne diyebilirim bulaşmam sadece eşini de severim çocugunu da tatlı insanlar şaşırdım sadece..
ağızdan öbüşsızın ıcın anlamlı olması ıcın ne yapmalarını ısterdınız ?
Kocasına atamsın diyor, öğykBen de tanimiyorum bir atam muhabbeti var ama...
Nasıl?Kocasına atamsın diyor, öğyk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?