Hani hristiyanlar günah işlendikten sonra gider günah çıkartır ya , Buda onun aynısıHerşeyi dökmüş ortaya, Takip etmiş yakında ifşalayacak, yok beni ilgilendirmezde şaşırdım, canları sıkılıyor entrika yok bişey yok
Neye anlam veremediniz, belli aralarında farklı bir ilişki var.huzursuz etmedi sadece anlam veremediğim için şaşırdım. .
Üzüldüğümü dile getirdim zaten bi tutturmuşlar yok öyle yok böyle fln eski konulara takılmışlar dinlendirip duruyorlar ki eski konumda da hepimizin evinin direği kocası bu durumda sanki normal hayatta farklı yapıyorlarmış gibi söyleyince tepki veriyorlar dört dörtlükler çünkü.. evet çok üzüldüm bnu da buradan dile getirdim çunku öyle gözumu kapatıp işime odaklanayım diyorum adamın karısı çocuğu geliyo gözümün önüne üzülüyorum. Karışmamam gerektiğini zaten biliyorum herkes içimi dökerken ok ama bi kere dinlendirdiler ya normal olsa da konu anormal gelecek..Arkadaşım ilginç bir olay tabi ki. Eşini de tanıyorsanız özellikle, üzülmüşsünüzdür farklı bir gözle neler olduğunu anlayıp belki adamın eşine söyleyeceksiniz
Burada yazmanız dedikoduya girmiyor ayrıca, içiniz rahat olsun. Onları tanımıyoruz tanıyan insanlarla konussaydınız gıybet olurdu.
Burada tepki gösterenlere de aldırmayın işyerlerinde böyle bişey fark edecekler de çok normal görecekler duy da inanma..hem de eşini çocuğunu tanıdığınz biri ise etkilenmeniz ve yazmanız gayet normal
Konunun sonuna sizce eşine söylemeli miyim diye sormadınız sadece anlattınız ya. Bir kişi tepki göstermiş sonrası sürü psikolojisi
Kimse senin gibi 11 nickle ayrı karakterler yaratmadığı için olabilirÜzüldüğümü dile getirdim zaten bi tutturmuşlar yok öyle yok böyle fln eski konulara takılmışlar dinlendirip duruyorlar ki eski konumda da hepimizin evinin direği kocası bu durumda sanki normal hayatta farklı yapıyorlarmış gibi söyleyince tepki veriyorlar dört dörtlükler çünkü.. evet çok üzüldüm bnu da buradan dile getirdim çunku öyle gözumu kapatıp işime odaklanayım diyorum adamın karısı çocuğu geliyo gözümün önüne üzülüyorum. Karışmamam gerektiğini zaten biliyorum herkes içimi dökerken ok ama bi kere dinlendirdiler ya normal olsa da konu anormal gelecek..
Kimse senin gibi 11 nickle ayrı karakterler yaratmadığı için olabilir
11'i bir yerde diyoruz :)Hocam kaçlı kişilik bölünmesidir bu?
Öyle bi ayrımcılık olduğunda yönetime isimsiz yazabilirsin onları denetlerler iş yerinde nasıl bi hiyerarşi var bilmiyorum ama hoş değil sinir olurdum ben patronu ayartıp paşa gibi çalışsa biriBilmiyorum beni ilgilendiren kısım bu zaten ayrımcılık oıursa da nasıl söylenir onu da bilmiyorum
Ataerkil konuşmaya, edebiyat parçalamaya çalışıyorsunuz ama beceremiyorsunuz, doğru kelimeleri kullanamıyorsunuz. Bu kadar alaya alınma sebebiniz bu. He bir de 12 üyelik var.bi tutturmuşlar yok öyle yok böyle fln eski konulara takılmışlar dinlendirip duruyorlar ki eski konumda da hepimizin evinin direği kocası bu durumda sanki normal hayatta farklı yapıyorlarmış gibi söyleyince tepki veriyorlar dört dörtlükler çünkü..
Dinlendirmeyin diyosa dinlendirmeyin aaaÜzüldüğümü dile getirdim zaten bi tutturmuşlar yok öyle yok böyle fln eski konulara takılmışlar dinlendirip duruyorlar ki eski konumda da hepimizin evinin direği kocası bu durumda sanki normal hayatta farklı yapıyorlarmış gibi söyleyince tepki veriyorlar dört dörtlükler çünkü.. evet çok üzüldüm bnu da buradan dile getirdim çunku öyle gözumu kapatıp işime odaklanayım diyorum adamın karısı çocuğu geliyo gözümün önüne üzülüyorum. Karışmamam gerektiğini zaten biliyorum herkes içimi dökerken ok ama bi kere dinlendirdiler ya normal olsa da konu anormal gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?