İşyerinde duyduğum garip olaylar

Yani sen diyorsun ki, bunlar işyerinde cima eyliyorlar..efendim ben görüyorum duyuyorum..bayağı da takip ediyor gibisin?
Bence asıl rahatsız olduğun nokta kıskanıp işyerinde arkadaşına ayrıcalık gösterilmesi ihtimali..

Üzüldüğümü dile getirdim zaten bi tutturmuşlar yok öyle yok böyle fln eski konulara takılmışlar dinlendirip duruyorlar ki eski konumda da hepimizin evinin direği kocası bu durumda sanki normal hayatta farklı yapıyorlarmış gibi söyleyince tepki veriyorlar dört dörtlükler çünkü.. evet çok üzüldüm bnu da buradan dile getirdim çunku öyle gözumu kapatıp işime odaklanayım diyorum adamın karısı çocuğu geliyo gözümün önüne üzülüyorum. Karışmamam gerektiğini zaten biliyorum herkes içimi dökerken ok ama bi kere dinlendirdiler ya normal olsa da konu anormal gelecek..

Kimse senin gibi 11 nickle ayrı karakterler yaratmadığı için olabilir

Alan memnun veren memnun velev ki sağda solda sevisiyolar ne yapmayı düşünüyordunuz?

Garip olaylar deyince ben de tirsinc konu sandim hevesle okuduydum. Yani bir isyerinde anca cinler periler basti derseniz garip olur bence,onun disinda her seyi normal karsiliyorum ben. Kafasi kopuk ise gelen mi var,zombiler mi basti, geceleri baltali seri katil mi geliyor noluyor yani en garip ne olabilir,odalara wclere kapanip sevisenler bana garip gelmedi

Bilmiyorum beni ilgilendiren kısım bu zaten ayrımcılık oıursa da nasıl söylenir onu da bilmiyorum
Öyle bi ayrımcılık olduğunda yönetime isimsiz yazabilirsin onları denetlerler iş yerinde nasıl bi hiyerarşi var bilmiyorum ama hoş değil sinir olurdum ben patronu ayartıp paşa gibi çalışsa biri

Aman boşverin, ikisi arasında bir ilişkinin olduğunu seziyorsanız yapacağınız tek şey samimi olmamak... Farkında olan tek siz değilsinizdir bu durumun zaten.

Ataerkil konuşmaya, edebiyat parçalamaya çalışıyorsunuz ama beceremiyorsunuz, doğru kelimeleri kullanamıyorsunuz. Bu kadar alaya alınma sebebiniz bu. He bir de 12 üyelik var.

Dinlendirmeyin diyosa dinlendirmeyin aaa

Ben herkesin bu kadar sana ne, seni ilgilendirmez demesini doğru bulmuyorum.Amaci dedikodu çıkarmak olsa konu sahibi buraya değil işyerine açar konuyu ve yayılmasını sağlardı.Yaptiklari açıkça ahlaka etiğe tamamen zıt bir davranış ve merak bile etmesi yanlış öyle mi?Hiç de değil.Merak da eder içinden şüphe de duyar gayet normal toplum hayatı bu.Bu yüzden ahlak denen kavram var toplumda kaos çıkmaması için.
Evli bir adamla bekar birisi işyeri ortamında gayri meşru birliktelik yaşasın kime ne,bu kişileri tanıyan arkadaşı olan birisi nasıl davranacağını buraya yazip danisinca sana ne?Yarın bir gün o adamın karısı buraya konu açınca adama küfredersiniz ama.Yakin arkadas kim olsa şoke olur nasıl davranacağını kestirmeye çalışır.Bence konu sahibine fazla yüklenilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…