İşyerimi şikayet edeceğim ama...

Peki o büro işçisi muhasebe elemanı olmak zorunda mı yoksa o tuvaleti temizlemesi gerekenler de o kodla mı giriliyor SGK ya

Yani imza atılması gerekmeyen işler için çaycı temizlikçi yemekçi gibi ayrı kod var mı yoksa onlar da büro elemanı mı

Sonuçta o işleri sen yapıyorsun ama sen esasen SMMM adayısın o işleri yapmaman lazım bu hayali kişiler o işleri yapıyor savunması olabilir mi
Onu da düşündüm normalde büro işçisi meslek koduyla girişi yapılan 2 kişinin yemek ve temizliği yapması lazım ama ben ve diğer çalışan yapıyoruz.Her ay bordro ve ücret pusulaları imzalatılır özlük dosyasına koyulur ama onlara imzalatılmıyo çalışmadıkları için bu da suçtur çalışmadıklarına dair kanıt oluşturur diye düşünüyorum

Smmm stajyeri oldugunuz için ssk olduğunuz kanitlanir bordrodan görünür bu

Smmm stajyeri iseniz ve bu işyerinden çalıştığınız işyerinden staj notu almadıysanız ssk şikayet edince staj notunuzu düşük verirler veya hiç vermezler diyelim bu yerde 1 yıl çalıştınız not vermeyince staj yanıyor veya bu 1 yılı tekrar bulunduğunuz smmm odası tekrar bu 1 yılı yenilenitiyor hiç staj yapmamış gibi
Bunu ilk defa duydum.Arayıp sorduğumda 3 ay çalışılan yerde staj notu vermek zorunlu dediler.Düşük vereceklerini düşünüyorum dedim onlar da en düşük notun 80 verildiğini söylediler.80 çok yüksek yanlış olmasın dedim.Mali müşavirlerden stajyer mali müşavirleri korumak adına 80 taban puan bundan önce hepsi çok düşük veriyordu bunu engellemek için 80 tabanı geldi dediler.Yarın sizin söylediklerinizi de soracağım teşekkür ederim yardımınız için de

Onu da düşündüm normalde büro işçisi meslek koduyla girişi yapılan 2 kişinin yemek ve temizliği yapması lazım ama ben ve diğer çalışan yapıyoruz.Her ay bordro ve ücret pusulaları imzalatılır özlük dosyasına koyulur ama onlara imzalatılmıyo çalışmadıkları için bu da suçtur çalışmadıklarına dair kanıt oluşturur diye düşünüyorum

Uzun yıllar çalıştım hala da çalışıyorum bordro vs imzalamadım yıllarca

Arada şirketlere deriz imzalatın vs diye ama çok azı imzalatır

Bir de bu kişiler yakınları mı toplu imzalatıyor olabilirler mi

Sonuçta patronlar da bu işi biliyor göstermelik sigortalılar da denileni yapar

Bir olay geldi aklıma ofise gelen tebligatları sekreter alır biz de üstüne el yazımız ile tasnif yapardık yani evraka isim vs yazardık eleman da ona götürürdü

Bir gün bir evrakı açtım maaş haczi ama esasen ofiste çalışmayan biri tebligatın üstüne eş yazısı ile yazmayıp üst yazı yapıp öyle gönderdim ilgiliye çalışan görülen adamın çıkışını verdiler tebligata da bizde bu Adam yok diye cevap verdiler

Sıkmayın Canınızı yapın şikayetinizi bir yerde açık verilir ama mümkünse farklı delilleriniz olsun foto falan çektirin yemek temizlik yaparken yine işyerinde patronlarla birlikte diğer kişiler yok hep 4 kişi şeklinde

Bunu ilk defa duydum.Arayıp sorduğumda 3 ay çalışılan yerde staj notu vermek zorunlu dediler.Düşük vereceklerini düşünüyorum dedim onlar da en düşük notun 80 verildiğini söylediler.80 çok yüksek yanlış olmasın dedim.Mali müşavirlerden stajyer mali müşavirleri korumak adına 80 taban puan bundan önce hepsi çok düşük veriyordu bunu engellemek için 80 tabanı geldi dediler.Yarın sizin söylediklerinizi de soracağım teşekkür ederim yardımınız için de
Benim mali müsavir olalim 4 yıl oldu staj notumu smmm odası sürekli istedi ama patron göndermedi alamadılar bence smmm odalarına çok fazla güvenme hiçbirşey yapmıyorlar bu işyerinden hemen kurtul yeni bir staj yeri ara benim patron stajı yakmaya çalıştı ama başaramadı sizin gibi sskya şikayetten dolayi şikayet eden ben değildim başka bir elemanı etti

Kendini ezdirme
Hee turlu sikayeti yap
Yok oyle hak yemek!!
Ama senin sikayet ettigini ogrenirler ve isine son verirler buna da hazir ol

Uzun yıllar çalıştım hala da çalışıyorum bordro vs imzalamadım yıllarca

Arada şirketlere deriz imzalatın vs diye ama çok azı imzalatır

Bir de bu kişiler yakınları mı toplu imzalatıyor olabilirler mi

Sonuçta patronlar da bu işi biliyor göstermelik sigortalılar da denileni yapar

Bir olay geldi aklıma ofise gelen tebligatları sekreter alır biz de üstüne el yazımız ile tasnif yapardık yani evraka isim vs yazardık eleman da ona götürürdü

Bir gün bir evrakı açtım maaş haczi ama esasen ofiste çalışmayan biri tebligatın üstüne eş yazısı ile yazmayıp üst yazı yapıp öyle gönderdim ilgiliye çalışan görülen adamın çıkışını verdiler tebligata da bizde bu Adam yok diye cevap verdiler

Sıkmayın Canınızı yapın şikayetinizi bir yerde açık verilir ama mümkünse farklı delilleriniz olsun foto falan çektirin yemek temizlik yaparken yine işyerinde patronlarla birlikte diğer kişiler yok hep 4 kişi şeklinde
Aslında dün temizlik yaparken düştüm bileğimde bi acı var ama kesinlikle kırık çıkık değil biliyorum.Hastaneye gitsem iş kazası raporu tuttursam temizlik yaparken düştüm desem.bu raporun aslını müfettiş geldiğinde göstersem.Hem bu olay olduğunda diğer çalışan gördü.Mesleğim dışında o işi yaptığıma da kanıt olmaz mı

Benim mali müsavir olalim 4 yıl oldu staj notumu smmm odası sürekli istedi ama patron göndermedi alamadılar bence smmm odalarına çok fazla güvenme hiçbirşey yapmıyorlar bu işyerinden hemen kurtul yeni bir staj yeri ara benim patron stajı yakmaya çalıştı ama başaramadı sizin gibi sskya şikayetten dolayi
İşte korktuğum tam olarak bu stajımı yakmaya çalışırsa...Bir de eşinin çok yakını oda başkanı.

İsmimi vererek şikayet edeceğim.Staj notumu düşük verecekler ruhsatımı almamda çok sıkıntı olacak bu not.Ama kesinlikle şikayet edeceğim.Aklıma takılan şey şikayet etsem kaç günde gelirler?Size kaç günde gelmişlerdi ve hangi yılda gelmişlerdi

Staj durumunuzu göze aldıysanız cimer e kesinlikle yazmanızı tavsiye ederim .
Bize SSK dan bir müfettiş gelmişti usulsüz eleman çalıştırmaktan yıl 2016 idi .. (şikayeti nereye yaptılar bilemiyorum ama yaklaşık 1 aya yakın bir zaman almıştı şikayetten sonra gelmeleri)

3,şahıslara da küfredince banlaniyor muyuz?:mapus:Tuvalete düşüp pisliğe karışsinlar inşallah.Meslegi hayat kadinligi olan kadınlara kurban olsun böyle tipler.kan emiciler.sen de işten ayrılırken ofisin bir köşesine fare bırak.o kadının yaptığını yap demem

2 yıldır çalışıyorum 3 aydır bu yeni işyerimdeyim.Bu olaylar yeni işyerimde oldu.İnanın neler neler yaşattılar bana onların yüzünden zona hastalığı çıktı bende.Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum öbür dünyada ikisiyle hesaplaşacağım.Tabi öbür dünyaya kalmadan burada da inşallah
3 aysa güzel. Şikayet et odaya. Delil topla olabildiğince. Bir daha da lütfen mesleğine saygısı olmayan kişiliklerle çalışma. İnşallah bundan sonra herşey güzel olur.

3,şahıslara da küfredince banlaniyor muyuz?:mapus:Tuvalete düşüp pisliğe karışsinlar inşallah.Meslegi hayat kadinligi olan kadınlara kurban olsun böyle tipler.kan emiciler.sen de işten ayrılırken ofisin bir köşesine fare bırak.o kadının yaptığını yap demem
Ben de onlara bir şeyler yapmak istiyorum ama aklıma gelmiyor fareyi nerden bulcam bulsam bile nasıl tutarım.Başka fikriniz varsa alırım:deli:

3 aysa güzel. Şikayet et odaya. Delil topla olabildiğince. Bir daha da lütfen mesleğine saygısı olmayan kişiliklerle çalışma. İnşallah bundan sonra herşey güzel olur.
İnsanlarla çalışmadan önce ahlaklılar mı ahlaksızlar mı bilemediğimiz için böyle insanlara denk gelebiliyoruz ne yazık ki.Delil topluyorum bakalım neler olacak

Benim anlamadığım şey mali müşavir olarak staj yaparken neden temizlik ve yemek işlerini siz yapıyorsunuz herkes kendi işini yapsa olmuyor mu bizde staj yaptık zamanında ama hiç böyle şeylerle karşılaşmadım.

80 puan veriliyor ama zorunlu değil. İsteyen 30 da verir. Siz detaylı sorarsınız.

Stajı Devam Eden Adayların Meslek Mensuplarından Almaları Gereken Staj Değerlendirme Notları Hakkında

Değerli stajyerimiz,

01 Ocak 2013 tarihinde ve sonraki dönemlerde staja başlamış ve başlayacak adayların 3 aydan fazla çalıştıkları işyerlerinden ayrılırken alacakları değerlendirme notlarının en az 80 puan ve üzeri not olması gerekmektedir.

80 not altında puan alan adayların çalıştıkları süreleri staj süresinden sayılmayacaktır. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Serbest Muhasebecilik Staj Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik hükümlerinin Madde-3/ d bendine göre "Tezkiye olumlu değerlendirme ölçütü 100 üzerinden yapılacak değerlendirmede 80 ve üzeri notu ifade eder" denilmektedir.

Buna göre; işten çıkışlarınızda alacağınız değerlendirme notlarının 80 puan üzerinden alınarak Odamıza teslim edilmesi gerekmektedir.

Staj ve Sınav süreçlerinizin en iyi şekilde geçmesini ve başarılarınızın devamını dileriz.

İSMMMO
Staj Birimi

Benim anlamadığım şey mali müşavir olarak staj yaparken neden temizlik ve yemek işlerini siz yapıyorsunuz herkes kendi işini yapsa olmuyor mu bizde staj yaptık zamanında ama hiç böyle şeylerle karşılaşmadım.
Çoğu ofis bu şekilde.Çok çok az bir kısmı eğer çalışan sayısı fazla ise zaman kaybı olmasın diye çay ve temizlik işlerine başka eleman alıyor.Tanıdığım mali müşavirler de bu şekilde çalıştırıyor.Doğru olan bu değil tabi benim görevim çay ve temizlik değil gocunduğumdan değil mesleğim bu değil

80 puan veriliyor ama zorunlu değil. İsteyen 30 da verir. Siz detaylı sorarsınız.

Stajı Devam Eden Adayların Meslek Mensuplarından Almaları Gereken Staj Değerlendirme Notları Hakkında

Değerli stajyerimiz,

01 Ocak 2013 tarihinde ve sonraki dönemlerde staja başlamış ve başlayacak adayların 3 aydan fazla çalıştıkları işyerlerinden ayrılırken alacakları değerlendirme notlarının en az 80 puan ve üzeri not olması gerekmektedir.

80 not altında puan alan adayların çalıştıkları süreleri staj süresinden sayılmayacaktır. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Serbest Muhasebecilik Staj Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik hükümlerinin Madde-3/ d bendine göre "Tezkiye olumlu değerlendirme ölçütü 100 üzerinden yapılacak değerlendirmede 80 ve üzeri notu ifade eder" denilmektedir.

Buna göre; işten çıkışlarınızda alacağınız değerlendirme notlarının 80 puan üzerinden alınarak Odamıza teslim edilmesi gerekmektedir.

Staj ve Sınav süreçlerinizin en iyi şekilde geçmesini ve başarılarınızın devamını dileriz.

İSMMMO
Staj Birimi
Bu çok kötü oldu...

X