Yazdıklarından senin tercihini zaten yaptığın sonucunu çıkardım
Ben kurumsal şirkette grup muhasebe ve finansman muduruyum, mali musavirim.
Çalıştığın yeri tahmin ediyorum, maalesef ki buyuklerin hepsi başlangıçta aynı.
Dışarıdan ışıltılı, elit bir ortam içine girince keşke büroda kalsam dedirten insanlık dışı çalışma şartları
Eğer hedefin bu tarz yerlerde rahat bir konumda calismak ya da gerçekten kurumsal sirketlerde üst düzey bir kariyer ise olduğun işte 3 yıl calismani öneririm.
Cvnde yazacak bu tecrübe sonraki işin icin sana çok avantaj sağlayacak.
Burada birden fazla şirket ve sektör tanıma, denetim detayları, şirketlerde karşılaşma olasılığın düşük olan pek çok konuyu, işin incelilerini hepsini kısa zamanda ogrenirsin. Sadece biraz sabır gerekli.
2.is yerinde mali musavir yanında olacaksın ama önceliğin tek sektör tek şirket olacak, zamanla hep aynı isleri yaptığını goreceksin.
Mutlu olmadığın yerde çalışmanın, üretmenin ve öğrenmenin zorlukları fazladır, olduğun yerde şartları nasıl iyileştirebilirsin ustlerin ile bunu degerlendirmelisin.
Maaş olarak yol parasi da alırsan şu an 2.yer bir tık avantajlı gibi de olsa mevcut işinde çalışman gelecekte sana çok daha fazlasını kazandıracaktır
Geleceğini de düşünerek kendin için en doğru kararı vermeni dilerim.
Bir de sana naçizane tavsiyem eğer yapmadiysan mali musavirlik stajını bir an önce başlatmaya odaklan.