İşyeri Dedikodusu ve Giyim Kuşam

İçerği salla anlatım tarzın çok tatlı :)

Arkadan konuşan suçlu
Tasıyan da o derecede bence
Onlara ne yapacaksın safece güvenme o kadar
Bir de işyerinde abartma school girl falan komik bence

School girl dediysem bu tarz bi şeyden bahsediyorum, bunun ince külotlu çorap üzerine dize kadar kalın çoraplısı gibi düsünün işte, bi de deri küçük sırt çantası

Yine de sizin zevkinize uymayabilir elbette ama bence hoştu

Konuyu bana anlatan arkadaşlara gelince, öğrenme şeklimi konuya ekledim ama bi kararsız kaldım, sizin gibi herkes tedbirli ol demis onlara karsı da.

Son düzenleme:
Kıskanıyorlar canım boşver.. heryerde var bu tiplerden. Biraz güzelsen ve bakımlıysan kesin koca arıyor olursun.. he he de geç.

bence bir daha şunu nerden aldın diye sorduklarında şurdan aldım ama bu kıyafet üni li genç kız işi sizin orta yaş üstü giyim zevkinize uymaz de..
Böylee bi an için sabırsızlanıyorum şu an, bunu kesin yapıcam

Ben de saf saf anlatıyorum yahu suradan aldım, bak indirim su gün bitiyomus sana da cok yakısır kacırma istersen diye. Dersimi aldım

Pazartesi giyin süslen de bi salın podyumda derim eee millete dedikodu lazım anacim

Kıskanç ve ikiyüzlüler. Süslenmek onlara göre koca aramak için bir araç, bu kadar da sığ bir düşünce yapısına sahipler. Birini güzel ve zevkli olduğu için kıskanmaktan utanacaklarına, bu yetmezmiş gibi bir araya gelip, kendilerini iyice küçük düşürücü bu muhabbeti oluşturuyorlar. Gerçekten utanç verici. Bu basit insanlar ile hemcins olmaktan utanıyorum.

P Peynirdelisi önceki yorumumda fotografı eklerken bi sorun oldu, school girl dedigim şu aşagıdakinin ince çorap üzerine dize kadar kalın çoraplısı.

kendine saygısı olmayan insan topluluğu, elbette ki başkaları için giyinip süsleniyor tıpkı kendileri gibi :) bence tam yaşına göre bir tarzın var, kimseyi takma bunun yanında yeri geldiğinde mini mini iğnele :)

Yahu herkes size olayı anlatan arkadaşınıza dikkat etmenizi söylemiş ama kız yemeyip içmeyip size yetiştirmemiş ki arkandan konuşup yüzüne güldüğünü görünce uyarmak istemiş.Yeri gelmiş de söylemiş yani.Bu arada bende çok özeniyorum yahu sizin gibi şöyle şık şık giyinebilen insanlara bir gün yapabiliyorsam 2. gün 5 dklık uykuya heba ediyorum hazırlanma işini.Miskin olunca insan

Amaaann bayılıyorlar oturdukları yerden millete laf etmeye.
Süslen süslenebildiğin kadar,millet kendine yansın.

P Peynirdelisi önceki yorumumda fotografı eklerken bi sorun oldu, school girl dedigim şu aşagıdakinin ince çorap üzerine dize kadar kalın çoraplısı.Eki Görüntüle 2101308
Bence çok hoşDiğer iş arkadaşların senin gibi özenmeyince bide sen dikkat çekince kıskançlık olmuş olabilir.Bence kimseyle özel bişeyini paylaşma (o iki kızda dahil).

Aynen böyle devam edin
Birinden alincak en iyi intikam güzel görünmektir
Arkandan konuşuluyorsa kiskaniliyorsun

Kadın kadının kurdudur
Laf taşımakta masumane bir şey değil bana göre
Yaw he he deyip geçmeliydiniz

Niye bu kadar dokundu ki size? Hoş ben en son giyim kuşam dedikodusunu lisede yaşamıştım ancak var böyle boşboğazlar. Dedikoduyla beslenenler falan filan.. Ayrıca size bunu söyleyen kız kötü niyetli gibi gelmedi, siz üsteleyince söylemiş..

Daha güzel anlatamazdım elinize sağlık
Giyinmek, süslenmek herkesin önceliği olmayabilir hatta gereksiz bulabilirler, öz bakımına özen gösterdiği sürece normaldir yani. Ama konuyu " giyinip süsleniyo demek ki koca arıyo" sığlığına çekmek ne demek
Sabah uyanıp aynaya baktığımda, evden kapıyı çekip çıkarken, işyerinde asansörün aynasına baktıgımda gördüğüm kadın önemli benim için
Tamam çok yoruldum bugün ama bak kendime de zaman ayırdım diyebilmek için önemli

Sağol canım Aynen öyle, mesele özsaygı yahu. Herkesin özgüven tazeledigi bi yolu var, benim icin de bi yol bu
Kadın kendini pazarlamak için giyinir gibi bi anlayış nasıl yerleşiyo bu insanların aklına bilmiyorum ki

ben olsam mesafeli davranırdım..kıskanılıyorsun belli,,kıskanç bir insan her zaman potansiyel tehlikedir..iftira atar,ayağını kaydırmak ister,senden kurtulmak için herşeyi planlayabilir rahatlıkla...o laf getirenler de masum değiller kesinlikle,,sana yakınlaşmaya çalışıyorlar demekki..ikili oynuyorlar..böyle bir ortamda yalnız kalmak kendine yapacağın iyiliktir,ileride pişman olmaman için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…