İşyeri Dedikodusu ve Giyim Kuşam

Yahu herkes size olayı anlatan arkadaşınıza dikkat etmenizi söylemiş ama kız yemeyip içmeyip size yetiştirmemiş ki arkandan konuşup yüzüne güldüğünü görünce uyarmak istemiş.Yeri gelmiş de söylemiş yani.Bu arada bende çok özeniyorum yahu sizin gibi şöyle şık şık giyinebilen insanlara bir gün yapabiliyorsam 2. gün 5 dklık uykuya heba ediyorum hazırlanma işini.Miskin olunca insan:KK22:
Ben başta nasıl öğrendiğimi yazmamıştım, sanıyorum onun da etkisiyle oldu. O yüzden not olarak ekledim sonradan. Hoş ona ragmen tedbirli ol diyenler var, belki de onlar haklılar bilemiyorum. Ama bana anlatmasalar, o kadınlar da yüzüme gülmeye devam etse daha cok bozulurdum sanırım.:bicak:

Giyim kuşama gelince, dönem dönem herkese olur öyle takılmayın, 5 dakika uyku için pijamayla gitmeye razı oldugu günler oluyo insanın :KK70: motivasyon uykudaysa uyuyun gitsin, ben hazırlanmayınca sonra psiman oluyorum, daha 23 yasındasın bir yıllık iş hayatına dayanamadın bak salma kendini, ne güzel gömlek vardı köşede onu diyip şu ruju sürseydin diyo icimden bi ses. :KK33:

Niye bu kadar dokundu ki size? Hoş ben en son giyim kuşam dedikodusunu lisede yaşamıştım ancak var böyle boşboğazlar. Dedikoduyla beslenenler falan filan.. Ayrıca size bunu söyleyen kız kötü niyetli gibi gelmedi, siz üsteleyince söylemiş..
Sadece ne giymiş dedikodusu olsa bırakın konu açmayı şimdiye unutmustum ben. Ama is ikiyüzlülüğe gelince ona takıldım işte. Tabi bi de konunun kazaktan etekten çıkıp paraya ve kocaya gelmesi var :KK20:
Tabi büyütecek degilim, usulünce agızlarının payını vereyim istiyorum sadece. Konu acmamın bi sebebi de bu, aşırıya kaçmadan küçük tüyolar almak, bazen cok kibar ama yaratıcı ignelemeler cıkabiliyo buradan :KK70:

Daha güzel anlatamazdım elinize sağlık :KK52:
Giyinmek, süslenmek herkesin önceliği olmayabilir hatta gereksiz bulabilirler, öz bakımına özen gösterdiği sürece normaldir yani. Ama konuyu " giyinip süsleniyo demek ki koca arıyo" sığlığına çekmek ne demek :olamaz:
Sabah uyanıp aynaya baktığımda, evden kapıyı çekip çıkarken, işyerinde asansörün aynasına baktıgımda gördüğüm kadın önemli benim için :KK37:
Tamam çok yoruldum bugün ama bak kendime de zaman ayırdım diyebilmek için önemli :KK36:

Sağol canım:KK19::KK19: Aynen öyle, mesele özsaygı yahu. Herkesin özgüven tazeledigi bi yolu var, benim icin de bi yol bu :KK33:
Kadın kendini pazarlamak için giyinir gibi bi anlayış nasıl yerleşiyo bu insanların aklına bilmiyorum ki :kızgın:

Kesinlikle, zaten erkekler kıyafetten hiç mi hiç anlamıyor, onlar için süsleniyor olmak da nereden çıktı? Kim olduğunu hatırlamadığım bir ünlünün buna benzer bir sözü vardı:" Eğer kadınlar erkekler için giyiniyor olsaydı çıplak gezerlerdi." Erkekler zaten ne giydiğimize pek de dikkat etmiyor kısacası, kıyafet ile erkek tavlamaya çalışanlar bunu anlamalı :KK70:

Kesinlikle, zaten erkekler kıyafetten hiç mi hiç anlamıyor, onlar için süsleniyor olmak da nereden çıktı? Kim olduğunu hatırlamadığım bir ünlünün buna benzer bir sözü vardı:" Eğer kadınlar erkekler için giyiniyor olsaydı çıplak gezerlerdi." Erkekler zaten ne giydiğimize pek de dikkat etmiyor kısacası, kıyafet ile erkek tavlamaya çalışanlar bunu anlamalı :KK70:
Ayneeen öyle, erkekler için giyinmekten ziyade soyunuyo kadınlar :KK70::KK70:Hatta artık erkekler de yapıyo bunu, spor salonlarında coşup kış günü kısa kollu
t-shirtler giymeler falan:KK70:Hani dekolte vermekten bahsetmiyorum, yerine göre dekolte candır ama bildigin soyunuyo millet :KK33:

Yoksa o balıkçı yaka o pantolonla çok güzel olmuş kıza bak be diyen bi adam gormedim ben daha :KK53:

Işyerinde olur böyle şeyler boşverin üzerinde durmaya dahi değmez. Siz çizginizi bozmayın zamanla onlar da hakkınızı teslim edecekler mecburen çünkü aksi durumda "kıskanıyorsun"yaftasini yerler ki hicbir kadın bunu istemez,göze alamaz.
Inşallah iş hayatında canınızı sıkan tek şey bunlar olsun.

Bence çok hoşDiğer iş arkadaşların senin gibi özenmeyince bide sen dikkat çekince kıskançlık olmuş olabilir.Bence kimseyle özel bişeyini paylaşma (o iki kızda dahil).
Begendiniz mi, tesekkür ederiim:KK36:

O konuda dikkat ediyorum zaten haklısınız, sonradan zor durumda kalacak kadar samimi olmamak lazım çalışırken. Özellikle de benim gibi daha bi yıl bile olmamışken. Bunun yarın yükselmesi olur, rekabeti olur, hatalı ya da eksik işi olur, ne bileyim bölüm degisikligi olur, insanlar baska seylere olan hırsını birbirinden cıkarır (üstlerinden ya da isten cıkaramayacaklarına göre)

Herkese güler yüzlüyüm, soğuk ya da mesafeli davranmıyorum, kişisel olsun olmasın anlatılanı da dinliyorum ve kendime saklıyorum. Ama kendimle ilgili anlatırken ince ince seciyorumm. Nolur nolmaz.

Aslında gurur duymanız gerek ortamda dedikodu konusu olacak önemli biriymişsiniz :cool: devam şeker.

:cool::cool:

Aynen devam et :KK47:
Kudursunlar kıskançlıktan :KK59:

Serbest çağrışım yaptı :KK48::KK48:
images-2.jpg

Işyerinde olur böyle şeyler boşverin üzerinde durmaya dahi değmez. Siz çizginizi bozmayın zamanla onlar da hakkınızı teslim edecekler mecburen çünkü aksi durumda "kıskanıyorsun"yaftasini yerler ki hicbir kadın bunu istemez,göze alamaz.
Inşallah iş hayatında canınızı sıkan tek şey bunlar olsun.

Teşekkür ederiiim zamanla dediğiniz gibi olur umarım. :KK52: İşle ilgili en büyük derdim sabahın 5 buçuğunda uyanmak ama ona şimdilik çözüm yok malesef, direniyorum :bicak:

Sadece ne giymiş dedikodusu olsa bırakın konu açmayı şimdiye unutmustum ben. Ama is ikiyüzlülüğe gelince ona takıldım işte. Tabi bi de konunun kazaktan etekten çıkıp paraya ve kocaya gelmesi var :KK20:
Tabi büyütecek degilim, usulünce agızlarının payını vereyim istiyorum sadece. Konu acmamın bi sebebi de bu, aşırıya kaçmadan küçük tüyolar almak, bazen cok kibar ama yaratıcı ignelemeler cıkabiliyo buradan :KK70:
Ben küçük hesapların insanı değilim beceremiyorum ama size bol şans... Verin o kadınların ağzının payını haydii :KK70:

Ben küçük hesapların insanı değilim beceremiyorum ama size bol şans... Verin o kadınların ağzının payını haydii :KK70:
Annee sen misin, burada yazıyosun da bana söylemiyosan çok ayıp:KK70::KK70:
Şaka yapıyorum tabii :KK33:
Demin annemle konustuk ben de mevzuyu anlattım, kızım siz gençsiniz vaktiniz bol herhalde, boşbogazlı insanlar işte, uğraşma böyle küçük hesaplarla dedi, siz de üstüne birebir aynı gidince:KK70:

Yaa çok uzun
İlk kez bi konunun sonunu getiremedim
Ama anlaşılan o ki kıskanılıyorsun
Bu gruptan uzaklaş
Canınız sagolsun, aslında kısa tutmuştum ama nottan sonrası ihtiyaçtan oldu biraz.
Konuyu bana taşıyan arkadaşların niyeti konusunda süpheler vardı, laf taşıma anlamında, ben de daha acık yazayım dedim. :bicak:
Uzaklaşmak zor, masaların arası 30 santim nereye kacayım :KK53:
Tabi basit bi dedikodu yüzünden herkese sırtımı dönecek degilim ama samimiyetin dozunu kacırmıyorum, işyerinde tedbir şart haklısınız :KK33:

School girl dediysem bu tarz bi şeyden bahsediyorum, bunun ince külotlu çorap üzerine dize kadar kalın çoraplısı gibi düsünün işte, bi de deri küçük sırt çantası :KK33:

Yine de sizin zevkinize uymayabilir elbette ama bence hoştu :KK33:

Konuyu bana anlatan arkadaşlara gelince, öğrenme şeklimi konuya ekledim ama bi kararsız kaldım, sizin gibi herkes tedbirli ol demis onlara karsı da.
School girl de seksi olur kız , n'aptın sen? Etek ekose miydi yoksa? :KK8::KK8:

Evli çocuklu abla +1

:KK53:

Böyle insanlar için en güzel sacaş yöntemi, yüzüne gülerek lafı sokmak, ay ilahi x, sen de komşu teyzem gibi giyinmişsin :ıslık:

X