- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
Ben başta nasıl öğrendiğimi yazmamıştım, sanıyorum onun da etkisiyle oldu. O yüzden not olarak ekledim sonradan. Hoş ona ragmen tedbirli ol diyenler var, belki de onlar haklılar bilemiyorum. Ama bana anlatmasalar, o kadınlar da yüzüme gülmeye devam etse daha cok bozulurdum sanırım.Yahu herkes size olayı anlatan arkadaşınıza dikkat etmenizi söylemiş ama kız yemeyip içmeyip size yetiştirmemiş ki arkandan konuşup yüzüne güldüğünü görünce uyarmak istemiş.Yeri gelmiş de söylemiş yani.Bu arada bende çok özeniyorum yahu sizin gibi şöyle şık şık giyinebilen insanlara bir gün yapabiliyorsam 2. gün 5 dklık uykuya heba ediyorum hazırlanma işini.Miskin olunca insan
Giyim kuşama gelince, dönem dönem herkese olur öyle takılmayın, 5 dakika uyku için pijamayla gitmeye razı oldugu günler oluyo insanın motivasyon uykudaysa uyuyun gitsin, ben hazırlanmayınca sonra psiman oluyorum, daha 23 yasındasın bir yıllık iş hayatına dayanamadın bak salma kendini, ne güzel gömlek vardı köşede onu diyip şu ruju sürseydin diyo icimden bi ses.