İsveç diyetiyle 13 günde 7 kilo buyrun başlayalım:)

ya bence isveç diyeti pek sağlıklı gibi gelmiyor bana.

Diyetim bugün itibariyle bitti, tartıldım 72,5 geldim. Beklediğimden fazla ama bunada şükür 2,5 yıldır gördüğüm en düşük kilo. -4,400 le bitirdim diyeti. Şimdi yeşil çay,soda, limon kürünü deneyeceğim.
Bu arada bel çevremde 7 cm incelme olmuş en çok buna sevindim

süper tebrik ederim

çok sevindim ya darısı başıma..bence şimdi sebze ağırlıklı beslenirsen kilo vermeye devam edersin.

13 günde 7 kilo vermek sizce sağlık mı? Ona göre uygulamak istiyorum.
tabiki aşırı sağlıklı olmasada zaten 6 ayda sadece 13 gün uzun vadede bakınca okadar zor bi durum degil maksat az yemek 3 ögün yumurta et hersey var aslında diyette az görünüyo ama

13 günde 7 kilo vermek sizce sağlık mı? Ona göre uygulamak istiyorum.

7 kg verebileceğizi sanmıyorum canım.2 haftada en fazla 5 kg veririz diye düşünüyorum tabi kiloya bağlı.ben 78 70 ile başladım..5 kg versem en azından motivasyon olur..uzun zamandır diyet yapıyordum metabolizmamı şaşırtmam gerek.bu yüzden isveç e başladım..aralarda meyve ekledim bide.3.gün bugün.cuma tartılacağım bakalım sonuç ne olacak.

Benim komşum 77 kg ile başladı 6,5-7 kg verdi. Ama o emziriyorda belki onun faydasıda vardır. Bu forumda 11 kilo verdiğini söyleyen birini de duydum, ben 77 kg ile 4,5 vrrebildim. Bünye meselesi birazda demek ki.

Benim komşum 77 kg ile başladı 6,5-7 kg verdi. Ama o emziriyorda belki onun faydasıda vardır. Bu forumda 11 kilo verdiğini söyleyen birini de duydum, ben 77 kg ile 4,5 vrrebildim. Bünye meselesi birazda demek ki.

11 de çok fazla ama ya..muhtemelen kilosu çok yüksektir..benim tek kaçamağım ekmek yemediğim için ekmek olan günler onun yerine 2 dilim peynir yedim bikaç cevizle..bir de spordan önce 1 elma.onun dısında kaçamak yok.5 kg versem keşke...sinir oldum kendime uzun zamandır olduğum yerdeyim çünkü.

günaydın,

bu sabah başladım.

acil vermem gereken kilolar var. ardından sağlıklı beslenme ve sporla kilo vermeye devam edeceğim.

67 kilo ile başlıyorum. bi beş kilo versem kıyafetlerin daha rahat olacak ve sonrası için motive olacağım.

dün akşam 1,6 km yürüdüm ve sekizden sonra bişey yemedim. güne sabah kahvem ile başladım.

spor konusunda yürüyüş ve hafif egzersizlerin ötesine gitmeyeceğim, enerjik hissedersem bişeyler yapacağım. bu tür şok diyetlerde spor yapılması pek tavsiye edilmiyor, o kadar eforu takviye edecek şekilde beslenilmiyor çünkü.

benim kaçamaklarım kahve, siyah çay ve bitki çayları olacak. zaten şekersiz içiyorum. gün içinde bunları da içmezsem yapamam çünkü tüm gün dışarda çalışıyorum. bir mola verip ferahlamak dinlenmek istiyor insan.

hepimize bol azim diliyorum

selam kızlar
5.günüm bugün ilk kez tartıldım

başlangıç kilom 78,70 kg

5.gün 75,60 kg

fark - 3,10 kg

gerçekten işe yarıyor diyet..çok zorlandığım zamanlarda meyve yedim ayrıca spor yaptığım için..harfiyen uymadım yani..salataları doyuncaya kadar yedim mesela..

amsterdam12 3 kg harika tebrikler

ilk öğle yemeğimi öğle ve akşam menülerini değiştirerek yedim. öğlen yemeklerini dışarda yediğim için çok dikkatli olmam gerekecek.

ufaktan acıkmaya başladım. biraz su içeyim

basarılar ozaman canım ben 5 ten sonra bisey yememe kararı aldm 2 gundur yapıyorum herzamnda yapıcak gibiyim en azından 6 da kesersen yemgi daha iyi g

günaydın,

afra123 teşekkürler. başlığın bana motivasyon kaynağı olmasa henüz diyete başlamamış olurdum.

eve 7:30'da gelebildiğim için 8:00 yaptım maalesef. gönlümden geçen 6:00'dan sonra yememek benim de. haftasonları öyle yapıcam.

akşam yemeğimi menüye sadık kalarak yedim (haşlanmış ıspanak, domates, yumurta). 2,5 - 3 litre suyumu tamamladım. keyifle çayımı içtim.

yeni güne kahvemle başladım. hareketli bir gün olacak.

çok güzel başarıcağına eminim afiyet olsun bende simdi yapıyorum canım

sabah baktım ki acıktım başım ağrıyor, 10:30'da öğlen menümdeki yeşil elmayı yedim. az önce de haşlanmış tavuk ve yeşil salata ile öğle yemeğimi yedim.

şimdi yürüyüş vakti. biraz gezip hem güzel havanın tadını çıkaracağım hem de metabolizmamı hareketlendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…