İsveç diyetiyle 13 günde 7 kilo buyrun başlayalım:)

bugün çok acıktım. bir dilim salam ve 100 gr yoğurtla nasıl olacak dedim.

akşam yemeği saati geldi nihayet. yarım santim kalınlıkta bir dilim salam ve bir kase yoğurt yedim. dünyanın en tatlı yoğurduydu resmen.

şuan yarın sabah yiyeceğim bir dilim kepekli ekmeğin hayaliyle yaşıyorum

günaydın,

sabah kalkmam ve tüm akşam hayalini kurduğum o tek dilim kepekli ekmeğin hiçbir yerde olmaması

ya markette kasada poşete konmamış yada yolda bişekilde düşmüş. tüm moral gitti. ağlamak istiyorum

tüh canım ya sıkma canını vardır bundada bir hayır ama nereye gitti bu ekmek bence markette kalmıştır e napcaksn simdi

Ben beyaz ekmeği tost makinesinde kızartıp yedim. O ekmeğin tadı hiç bişeyde yoktu. Sende bugünlük öyle yap istersen.

afra123 -GiTaH- valla çok sağolun kızlar yaa. moral verdiniz.

yazdığımdan beri ağladım ağladım, bir işimde yolunda gitse diye. daha yeni kalkıp kahve yaptım. sizi okuyunca moralim düzeldi. ince bi dilim ekmek kızartıcam şimdi.

evet o bir dilimi innncecik 3 dilim halinde kestim, maksat çok görünsün

-GiTaH- hakikaten de bu ekmeğin tadı hiçbir şeyde yokmuş

bu diyetin sonunda yalnızca zayıflayacağımı değil yediklerimin bilincinde olmayı ve irademe hakim olmayı da öğreneceğime inanıyorum.

aynen canım bosver canını sıkmaya degcek bi durum yok kızart gülcanın dedigi gibi aynı şey saatte erken zaten o yedigini yakıcaksın yatana kadar

selamlar,

bugün gene öğlenle akşam menülerini değiştirdim. öğle yumurta, salam, salata ile güzelce doydum çok şükür. yalnız 2 yumurtayı 3 yumurta yaptım, pişman değilim

aa saat ilerlemiş. akşam yemeğini erkenden yemem lazım.

günaydın,

kızlar hani bu diyette spor yapılmaz, hafif egzersiz yapılır diyorum ya. siz nasıl spor yaptınız valla helal olsun

dün akşam yemeğinden önce menümdeki elmamı yiyip markete kadar 10 dakika tempolu yürüyeyim dedim, ama ağır geldi maalesef . hemen orda wasa atıştırmalık ve maden suyu aldım, onları yiyerek alışverişimi yaptım. iyi hissetmeye başladım.

eve gelince bol biberli ıspanak ve bir büyük taze biber ile akşam yemeğimi yedim.

bu sabah 4. günümde kararlılıkla devam

selamlar,

dünü de tamamladım. ancak bu sabah toplantım olduğu için güçsüz düşmemek adına dün akşam ve bu sabah porsiyonları biraz büyüttüm. toplantıyı da sağ salim atlattım

bugün 5. günümde kararlılıkla devam

günaydın,

dün moralim bozuktu akşam yemeği yemeden uyudum ama gece açlıktan başımın ağrımasıyla uyanınca kalkıp menüdeki ton balığını yarım porsiyon/yüz gram da olsa yedim.

6. günde kararlılıkla devam.

yalnız 3 gündür kilom aynı

Valla azmine hayran kaldım cnm bende başlicam ha bu gün ha yarın misafir bitmedi bi türlü yakın zamanda başlayıp bende paylasicam 3 gündür kilo aynı demişsin hiç vermedinmi

günaydın,

osk_ başla işte bu sabah. bekleriz

bu diyetin 5. ve 6. günleri kilo düşüşü duruyor zaten. 7. gün devam ediyor

3 günde 3 kg verdim. 67'den 64'e düştüm

7. günümdeyim. kıyafetlerden zayıfladığımı görüyorum ama 4 gündür kilom sabit.

yarın da değişiklik olmazsa bırakıp kendi diyet+sporum ile devam edeceğim gibi...

Evet canım bu sabah başladım saat 10 kahvemi içtim öğlen yemeğini beklemektyim :)

Bence bıraköayın , en zor gün 7.gün bugünün atlattıktan sonra yarın ki menü ziyafet gibi gelecek

Bence hergün tartılmayın, çok kilolu değilmişsiniz belki vücut korumaya almıştır kendini. Bence en az 1 -1,5 kg daha verirsiniz.

Valla canım ne kadar versem kadir benim için 20 kilo fazla var hayırlısı ile vericem

-GiTaH- bilmiyorum gülcan yaa. moralim bozuldu. geçen sabah ekmeğimi bulamadığım günki gibi oldum. o gün sen ve afra123 destek vermiştiniz. bir kez daha çok teşekkür ederim.

açlığa alıştım. bir yiyeceği içeceği tüketmemeyi kabullendim. ama içinde bulunduğum dönem stres ve üzüntü açısından çok zor geçiyor. bu kadar dikkat edip kaç gündür aynı kiloyu görünce daha çok moralim bozuluyor.

moral olarak bugünün üstesinden nasıl geleceğim bilmiyorum.

osk_ 20 kg fazlan varsa bu diyet sana uygun. daha az fazlalığı olanlar yapmamalı zaten. ilk iki gün çok zor geçecek ama alışacaksın. bol güç ve irade diliyorum.

merhabalar,

kilo vermem durduğu için 7. günde bu diyeti bırakıp metabolizma hızlandırıcı bir beslenme ve spora geçiyorum.

artık alışmıştım aslında, böyle 13 günü tamamlardım. tamamen mantıksal düşünerek sonlandırdım.

ilk 3 günde 3 kg verdim.

ancak pazartesi sabahından bu yana 5 gündür kilom gram oynamadı. (merak eden olursa sorun tuvalet değil).

şuan, diyete başlarken de planladığım gibi, sağlıklı beslenme + spor sürecime başladım.

diyet boyunca ve en zor anlarımda bana destek veren afra123 ve -GiTaH- çoook teşekkür ederim, ikiniz olmasanız yapamazdım. en kısa zamanda istediğiniz kiloya ve vücuda kavuşmanızı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…