İsveç diyetiyle 13 günde 7 kilo buyrun başlayalım:)

evet cok güzel degisik bi tadı var afiyet olsun bende birazdan icerim kalkamadım daha

kahvemi içiyorum nasıl güzel bisey bu türk kahvesini hic biseye degismem

Oğlumu almaya okıla gitmeden önce bi saate yakın tempolu yürüyüş yaptım. Evin iki yanında park ikisinde de yürüyüş yolu olduğu halde yolumu uzata uzata okula yürüyerek yaptım yürüyüşümü
5500 adım atmışım adım sayarıma göre. Allah bereket versin

süper yaa cok iyi bnde okadar yurusem keske oglen yemegimi yicem simdi aksam ustu bende yürümeyi düşünüyorum

simdi öglen yemegimi yiyorum kızlar1 haslanmıs yumurta 5 zeytin 1 kucuk kase mercimek corbası bol acılı (acıya bayılırım)

merhaab listede mercimek çorbası var mı?ben de yarın isveç diyetine başlıyorum 5 kasım a kadar en az 5 kg vermem lazım düğüne gidicem 78 kg ile başlıyorum malesef..

merhaab listede mercimek çorbası var mı?ben de yarın isveç diyetine başlıyorum 5 kasım a kadar en az 5 kg vermem lazım düğüne gidicem 78 kg ile başlıyorum malesef..
listede yok canım ben kendime göre yorumluyorum malesef gezmeler felan derken sehir dışı felan ipin ucu kactı tekrar baslamayı dusunuyorum en basndan öyle daha iyi oluyo ceza gibi

beraber yeniden başlayabiliriz boy kac acaba verirsin inanıyorum ben sana

listede yok canım ben kendime göre yorumluyorum malesef gezmeler felan derken sehir dışı felan ipin ucu kactı tekrar baslamayı dusunuyorum en basndan öyle daha iyi oluyo ceza gibi

haklısın canım..ben de öyle yapacağım bugün başladım.çok gezdim tozdum şimdi 78,70 le baslıyorum tartıldım.sence 2 hafta da 5 kg gider mi?bir de çay kahve içsem bişey olmaz diye düşünüyorum ya.

beraber yeniden başlayabiliriz boy kac acaba verirsin inanıyorum ben sana

167 boy 78,80 kg..hadi birlikte başlayalım..daha önce 98 den 70 e kadar düştüm kendi çabamla,spor ve diyetle çok aşırı sıkmadan..ama uzun zamandır 75 76 arasındaydım bi bakmışım 78 olmuşum :'(

kesinlikle verirsin şekerli meyve suları vs dısında bitki cayı şekersiz kahve sıvı seyler tüketmenin etkilicegini sanmıyorum :)

167 boy 78,80 kg..hadi birlikte başlayalım..daha önce 98 den 70 e kadar düştüm kendi çabamla,spor ve diyetle çok aşırı sıkmadan..ama uzun zamandır 75 76 arasındaydım bi bakmışım 78 olmuşum :'(
yine inersin canım bizimde düğünümüz var kuzenin oda bu ayın 30 31 i iste bende ona ugrasyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…