oo çok iyi tebrik ederim , tabikide 100 adımda olsa 100 adım drBende isveç diyeti yapıyorum bugün 6. Günüm. Boyum 1,65 kilom 76,9 le başladım 3.gün 74,7 düm. Yarın tartılacağım. Spor niyetine oğlumu okuldan almaya gidiyorum yarım saat yürüyüş, hiç yoktan iyiydir
biraz takıntı oldu bide göbek felan kaldı ne kadar az okadar iyiBu arada o kiloyla niye isveç diyeti yapıyorsunuz ki, ben 62 olsamböyle gezerdim
kesinlikle denemelisin bugun de uyuyorum ama sanırsam yarın tartılıp ilk günmüş gibi devam edicemDukan diyeti ile 5 kg verdim ama son bir aydır hiç kilo veremiyorum.Ben de 62 kg da takıldım .Bu ikinci dukan denemem sanırım vücudum bu kiloyu hafızaya almış .Hiç kaçamak yapmıyorum ama kilo veremiyorum. Ben de isveç diyetini denemek istiyorum .
çok güzel bende aktardan nar çiçeği aldım yağ yakıyo diyolar geceleri yatmadanda ondan içicemBende Zayıflamak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum biberiye çayı ve akşam yatmadan yoğurt kürü yapıyorum
oluruz neden olmayalım herkes nasıl tığ gibi bizde yapabiliriz biz kadınız yapamıcağımız sey yok istediğimiz taktirdeYeşilçay içiyorum bir de yatmadan yoğurt kürü ..Limonlu olandan ..57 olmak istiyorum ben .
İnşallah ..Bir aydır gram veremedim .İsveç netteki listesini yapıyorsunuz değil mi hani sabahları 1 kesme şeker ve kahve olanoluruz neden olmayalım herkes nasıl tığ gibi bizde yapabiliriz biz kadınız yapamıcağımız sey yok istediğimiz taktirde
evet canım arkadaş listeyi yazmış zaten sadece ben kendime göre değiştiriyorum önemli olanda kalorisi günlükİnşallah ..Bir aydır gram veremedim .İsveç netteki listesini yapıyorsunuz değil mi hani sabahları 1 kesme şeker ve kahve olan
Bende şuan yiyorum eve yemek yaparken. Biraz geciktim, ızgara tavuk göğüs ve limonlu yeşil salata.
ozaman cok iyi yavas olmsna ragmen böyle devam cok güzel gidiyosunBugün 7.günüm 73.8 kg geldim. 72 leri görürüm diyordum ama hiç yoktan iyidir. Özlelikle tiroit tembelliği olan biri için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?