İsveç diyetiyle 13 günde 7 kilo buyrun başlayalım:)

herkese günaydınnnnn :KK54: simdi tartılıcam sonra sıfırdan baslıcam kahvemi icicem :21:

Geçen sene bu diyetle 6-7 kilo verdim demiştiniz. K kiloyşa başlamıştınız o zaman . Bu arada hedefiniz 57 di değil mi bence size 6 gün yetecektir:KK54:
55 olsa daha iyi aslnda 1 yada 2 kilo artma payınıda ekleyelim demi :KK76: ben ilk 73 le basladım ilk bu diyeti uyguladım 7 kilo verdim 66 oldum sonra 3 gunluk detoxlar felan derken ki bide ekmegi kestim cok nadir iki parca ayda yılda bir yiyorum :KK45: 60 a kadar indim simdi alamıyorumda veremiyorumda ama en az bi 55 olmalıyım :KK45:

55 olsa daha iyi aslnda 1 yada 2 kilo artma payınıda ekleyelim demi :KK76: ben ilk 73 le basladım ilk bu diyeti uyguladım 7 kilo verdim 66 oldum sonra 3 gunluk detoxlar felan derken ki bide ekmegi kestim cok nadir iki parca ayda yılda bir yiyorum :KK45: 60 a kadar indim simdi alamıyorumda veremiyorumda ama en az bi 55 olmalıyım :KK45:

İsveç diyetinden sonra kilo almadınız yani çok iyi. Bende ekmeği çok azaltmıştım, bi kaç aydırda pilavı kestim ki bizim evde hemen hsrgün pilav yaparım, 2-3 ay sayarak beslendim ama kilo veremedim.
Ben fiziğim itibariyle 55 kiloda çok zayıf oluyorum, o kiloya düşebilecsğimi de sanmıyorum ama olduğumdan daha zayıf görünüyorum.
55 ken 47-50 sanarlardı kilo mu, ve çok zayıfsın hatta dr.a git diyenler falan bile olmuştuu. Yiyip yiyp almıyordum nerde şimdi o günleeer:110:

İsveç diyetinden sonra kilo almadınız yani çok iyi. Bende ekmeği çok azaltmıştım, bi kaç aydırda pilavı kestim ki bizim evde hemen hsrgün pilav yaparım, 2-3 ay sayarak beslendim ama kilo veremedim.
Ben fiziğim itibariyle 55 kiloda çok zayıf oluyorum, o kiloya düşebilecsğimi de sanmıyorum ama olduğumdan daha zayıf görünüyorum.
55 ken 47-50 sanarlardı kilo mu, ve çok zayıfsın hatta dr.a git diyenler falan bile olmuştuu. Yiyip yiyp almıyordum nerde şimdi o günleeer:110:
gene olur benimde vücudum alstı dedgim gibi bazı zamanlar düzensizlikten 12 de pide felan yedigimi biliyorum hani baya abartmıstım ama en fazla cıktıgım 62 oldu :KK73:bide ben kemikliyim o yüzden aşırı bi fark olmuyo hani eski halimle karsılastırıyolar yeter diyolar ama kendimi tanıyorum ben yetmez biliyorum :KK75:

Ben
gene olur benimde vücudum alstı dedgim gibi bazı zamanlar düzensizlikten 12 de pide felan yedigimi biliyorum hani baya abartmıstım ama en fazla cıktıgım 62 oldu :KK73:bide ben kemikliyim o yüzden aşırı bi fark olmuyo hani eski halimle karsılastırıyolar yeter diyolar ama kendimi tanıyorum ben yetmez biliyorum :KK75:
Ben hiç anlam veremeden yılda bir , bi ay iöinde 5 er kilo aldım, en son 2,5 sene öncede 2 ay içinde 7 kilo aldım. Tieoittenmiş meğer ama tiroitim sınırda diye dr.ilaç vermedi. Daha sonraa hamile kalınca ilaca başladım ani kilo artışım olmadı tekrar , doğumdan sonrada aynı kiloya döndüm ama daha da veremedim.
2,5 yıldır 76-77 yim işte.
62-65 arasında olsam yeter bana:dua:

Ben

Ben hiç anlam veremeden yılda bir , bi ay iöinde 5 er kilo aldım, en son 2,5 sene öncede 2 ay içinde 7 kilo aldım. Tieoittenmiş meğer ama tiroitim sınırda diye dr.ilaç vermedi. Daha sonraa hamile kalınca ilaca başladım ani kilo artışım olmadı tekrar , doğumdan sonrada aynı kiloya döndüm ama daha da veremedim.
2,5 yıldır 76-77 yim işte.
62-65 arasında olsam yeter bana:dua:
insallah olursun merak etme bi bakmısın 60 a kadar inmisin sen bile anlamazsın :KK5:

evett arkadasn dogum gunuydu bugun o yuzde 1 dilim pasta yedim :kızgın:oglen yerine simdide mercimek corbası icicem

evett arkadasn dogum gunuydu bugun o yuzde 1 dilim pasta yedim :kızgın:oglen yerine simdide mercimek corbası icicem
Bizde de duruyor pasta, oğlum ve eşim için yaptım. Yemiyorum iki gündür, dolabı açtıkça gözüme çarpıyor. Bitirselerdr kurtulsam:bicak:

Bizde de duruyor pasta, oğlum ve eşim için yaptım. Yemiyorum iki gündür, dolabı açtıkça gözüme çarpıyor. Bitirselerdr kurtulsam:bicak:
:olamaz: off pasta of zorla yedirdiler ama onun dısında bisey yemedigim icin suclu hissetmiyorum kendimi :KK48: hemen tabakla koyun bnce önlerine yoksa akıl giderrr:KK54:

simdi de bahsettigim nar cicegi cayını yapıyorum yagları yakıyomus tavsiye ederim

simdi de bahsettigim nar cicegi cayını yapıyorum yagları yakıyomus tavsiye ederim
Ben çok severim narçiçeği çayını. Yağ yakma özelliğini bilmiyordum. Liste dışına çıkmıyorum şödi diyet bitsin yapar içerim, evde de var zaten. Sabahları yeşil çay akşamları narçiçeği içerim hatta:kahve:

ben 2-3 sene evvel yapmıştım 11 kiloya yakın kilo vermiştim haberiniz olsun da :KK70: zor da almıştım geri
Yaa çok iyi kilo vermişsiniz korunması da cabası. Bende harfiyen uyuyorum ama o kadar kilo vereceğimi hiç sanmıyorum. 7 versem ilk etapta yetecek.

herkese günaydınnnlarrrr:KK52:evet baya arastırdım kesinlikle yorumlar süper aslında sabah kahve ictigimiz icin ögle yemeginden sonra yesil cay yatarkende nar cicegi ni icebiliriz :KK53::rapci:

Nar Çiçeğinin Faydaları İse Şunlardır:
  • İshali önler
  • Ölü hücreleri yeniler
  • Kandaki şekeri düzenler
  • Yüksek tansiyonu olanlara iyi gelir
  • Grip ve öksürükte nefes açıcı etkisi vardır
  • Böbrek iltihabına iyi gelir
  • Kireçlenmeyi önler
  • Kanı temizler
  • Sindirim sistemini kuvvetlendirir
  • Mide şişkinliğini de alır
  • Tatlı krizini keser
  • Yağları yakar
  • Eski yaraların iyi olmasını sağlar
  • Suyu ile gargara yapılırsa ağız ve diş hastalıklarına iyi gelir
  • Kolesterol hastalıklarına iyi gelir
  • Bağırsak kurtlarını düşürür
  • İltihabı önler ** DİĞER ADI HİBİSKUS mus aktardan böylede bulabilir herkes mayhos hos bi tadı var :KK45:zaten cogu kisi bilir tansyon düşürücü oldugu icin günlük en fazla 2 fincan icilebilir

Ben sadece grip ve öksürüğe faydasından dolayı yapıyordum narçiççeği çayı. İkram ettiğim kişilerde çok beğendi adını isteyip kullanmaya başladı hatta.
Bundan sonra daha severek içerim, nefret ederek yeşil çay içiyorum , narçiçeği onun yanında lezzet abidesi:KK76:
Kahve mi içiyorum şimdi:kahve:

Back
X