- 26 Haziran 2014
- 818
- 155
- 88
- 26
- Konu Sahibi ferhan emir
-
4 günde 5 kilo muuuselam canım evet biraz ağır bi diyet ben sadece çayı çok arıyorum neyi çok seviyosan o aklından çıkmıyorben 4 günde 5 kilo verdim günde 50 mekik çektim şimdilik güzel gidiyo 7. günüde atlatırsam ALLAHIM yardım ederse aynen devam çünkü başka türlü istikrarlı olamıyorum.Şu ana kadar diyet boyunca bi sağlık sorunu yaşamadım.çok şükür yaa iyiyim ben
____________işte canımm benimde delirdiğimi düşünn sevinmek ne kelimee uçtumm uçtummm4 günde 5 kilo muuuben bir haftada 1 kilo verince seviniyordum
Teşekkürler canım dün 63.8le başladım bugün 63.1 çıktım tartidaHayırlı olsun canım mutluluklar dilerim :) nisana kadar baya kilo verirsin hep birlikte atıcaz bu fazlalıkları :)
Canm sen kaçıncı gundesingünaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr günaydınnnnnnnn ferha nın yerini ben alıyım sanırım o pes etti hadi hep birlikte devammmm bugünde 1 kilo daha gitmişşş hadi beni yalnız bırakmayınnn
Teşekkürler canım dün 63.8le başladım bugün 63.1 çıktım tartida
_________süpersin canımmm sakın pes etme aynen devamm.Benim bugün 8 bitti şükürler olsun dünü sorunsuz atlattımCanm sen kaçıncı gundesin
________canımm sende bize katıl baştan oku istersen benim diyetim güzell gidiyo RABBİM sağlıktan ayırmazsa şimdilik güzel gidiyo böylede devam edicemyaa bu kilolar nadil gidiyorrr. Neler yapiyosunuz banada anlatin. Acilen zayiflamam lazim. Ayda 2 kilo gitse raziyim.
__________3 gün bitsinnn giden kilolalarını göreceksinn daha motive olacaksınn ALLAH hepinize hepimize dayanma gücü versin.ben günde en az 3 ltre su içiyorum su içmezsen diyet bittiği gün eski kilona dönersin canımTeşekkürler canım dün 63.8le başladım bugün 63.1 çıktım tartida
_______selam canım hoş geldin ben Türk kahvesini bir tek kesme şekeriyle birlikte yapıyorum ve öyle içiyorum en az kalori Türk kahvesinde var.Yarınki kahvemizi birlikte içelim mi ne dersinKizlar bende yarin baslucan bakalin da kahve turkmu nescafemi???
Tabiki canim bnm bende turk kahvesi koligimde o yuzden sordum cnmm..._______selam canım hoş geldin ben Türk kahvesini bir tek kesme şekeriyle birlikte yapıyorum ve öyle içiyorum en az kalori Türk kahvesinde var.Yarınki kahvemizi birlikte içelim mi ne dersin
_____________OOYYYYYYYYY ÇOK MUTLU OLDUMM SÜPERSİNN CANIM İŞTE BUUUUTabiki canim bnm bende turk kahvesi koligimde o yuzden sordum cnmm...icelim guzelleselimm
Sen nerdensin belki bi gun yuzyuze icmkde nssip okur>_<_____________OOYYYYYYYYY ÇOK MUTLU OLDUMM SÜPERSİNN CANIM İŞTE BUUUUÇAKK
İNŞALLAH NASİP OLUR CANIM BEN BANDIRMADAYIM YA SEN NEREDESİNSen nerdensin belki bi gun yuzyuze icmkde nssip okur>_<
Balikesir bandirma boswer gonull aldirmaİNŞALLAH NASİP OLUR CANIM BEN BANDIRMADAYIM YA SEN NEREDESİN
_____selamm canım hoş geldin bu kadar azim varken ve bu diyeti yaparken ilk 5.6 gün içinde etkisini göreceksin mutlu olacaksın ama zaten kilon çok değil bizlerin hedef kilosundasınHafta da 3 gun spora da gidiyorum. B fit basladim. Bakalim artik. Kilolar gidicek mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?