- Konu Sahibi ferhan emir
-
Kizlar cidden 13 gun sonra cok kilo veriliyormu tam 13 gun yapan varmi
Valla insan heyecanlaniyor13 gunde 6 kilo super helal olsun
spor yapmadm ama cnm belki sporla daha çok veren vardr :)Valla insan heyecanlaniyor13 gunde 6 kilo super helal olsun
spor yapmadm ama cnm belki sporla daha çok veren vardr :)
Bende bi sıkıntı olmadı kuzu cok şükür saglgm yerinde kastan gittigni sanmyorum :)
Kızlar diyeti inceledim, çok sağlıksız bir diyet bence. Kahvaltı en önemli öğündür, kahvaltıyı çayla kahveyle geçirmek en büyük yanlışlardan biri. Günde iki dilim ekmek yiyecekseniz o iki dilim de kahvaltıya ait olmalı, akşama doğru hareketleriniz kısıtlanacağından hafif yiyeceklerle geçiştirmelisiniz öğünü. Başarıya ulaşmış olanlar vardır elbet ama kilolarını kolaylıkla geri almış olduklarını düşünüyorum. 6. Gün bırakın diyor, 6 gün dayanılmaz bu resmen işkence, diyet falan değil. Ben 6 öğünümü ara öğünlerimi ve suyu ihmal etmeden hatta ara sıra kendimi ödüllendirerek 67 kilodan 55 kiloya tabiki sporla 1,5 ayda düştüm. Geçen seneden beri en fazla 1 kilo alıyorum o da dikkat edince gidiyor. Acil kilo vericem diye bu kadar sağlığınızla oynamayın derim ben. Kendinize göre bir diyet listesi hazırlayın ve düzenli bir şekilde saati saatine uyguladığınızda kilo vereceğinizden emin olabilirsiniz. :)
Rica ederim :)Kendimi biraz ayarlym bu diyeti denicem cok saol
Çaresizlik iste canm kilolarmız nerdeyse aynı 55 bnm hedefim bende 12 kilo verim tamam :) kilolar artk psikolojimi bozdu tamamen oraya odaklandım tebrik ederim seni :*Kızlar diyeti inceledim, çok sağlıksız bir diyet bence. Kahvaltı en önemli öğündür, kahvaltıyı çayla kahveyle geçirmek en büyük yanlışlardan biri. Günde iki dilim ekmek yiyecekseniz o iki dilim de kahvaltıya ait olmalı, akşama doğru hareketleriniz kısıtlanacağından hafif yiyeceklerle geçiştirmelisiniz öğünü. Başarıya ulaşmış olanlar vardır elbet ama kilolarını kolaylıkla geri almış olduklarını düşünüyorum. 6. Gün bırakın diyor, 6 gün dayanılmaz bu resmen işkence, diyet falan değil. Ben 6 öğünümü ara öğünlerimi ve suyu ihmal etmeden hatta ara sıra kendimi ödüllendirerek 67 kilodan 55 kiloya tabiki sporla 1,5 ayda düştüm. Geçen seneden beri en fazla 1 kilo alıyorum o da dikkat edince gidiyor. Acil kilo vericem diye bu kadar sağlığınızla oynamayın derim ben. Kendinize göre bir diyet listesi hazırlayın ve düzenli bir şekilde saati saatine uyguladığınızda kilo vereceğinizden emin olabilirsiniz. :)
Kaç kilo verdiniz , ağır gelmedi mi ya diyetbence olur canım benim bugün 6. günüm cenekaaa hiç durma başlaaa canımm
selam canım evet biraz ağır bi diyet ben sadece çayı çok arıyorum neyi çok seviyosan o aklından çıkmıyorKaç kilo verdiniz , ağır gelmedi mi ya diyet
Katılıyorum bizde meraktan öldük burdadiyetinin son gününde insan bi uğramaz mı yaa
Hayırlı olsun canım mutluluklar dilerim :) nisana kadar baya kilo verirsin hep birlikte atıcaz bu fazlalıkları :)Bende yarın başlıyorum aslında patates diyetine baslicaktim ama vazgeçtim yarın sabh tartilip baslicamnisanda nişanım var biraz kilo aldım kurtulmak istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?