• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti

selam canım evet biraz ağır bi diyet ben sadece çayı çok arıyorum neyi çok seviyosan o aklından çıkmıyor:KK50:ben 4 günde 5 kilo verdim günde 50 mekik çektim şimdilik güzel gidiyo 7. günüde atlatırsam ALLAHIM yardım ederse aynen devam çünkü başka türlü istikrarlı olamıyorum.Şu ana kadar diyet boyunca bi sağlık sorunu yaşamadım.çok şükür yaa iyiyim ben :KK54:
4 günde 5 kilo muuu :KK57::KK57: ben bir haftada 1 kilo verince seviniyordum :-)

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr günaydınnnnnnnn ferha nın yerini ben alıyım sanırım o pes etti hadi hep birlikte devammmm bugünde 1 kilo daha gitmişşş hadi beni yalnız bırakmayınnn

yaa bu kilolar nadil gidiyorrr. Neler yapiyosunuz banada anlatin. Acilen zayiflamam lazim. Ayda 2 kilo gitse raziyim.
________canımm sende bize katıl baştan oku istersen benim diyetim güzell gidiyo RABBİM sağlıktan ayırmazsa şimdilik güzel gidiyo böylede devam edicem:KK54:

Teşekkürler canım dün 63.8le başladım bugün 63.1 çıktım tartida :-)
__________3 gün bitsinnn giden kilolalarını göreceksinn daha motive olacaksınn ALLAH hepinize hepimize dayanma gücü versin.ben günde en az 3 ltre su içiyorum su içmezsen diyet bittiği gün eski kilona dönersin canım:KK20:

Hafta da 3 gun spora da gidiyorum. B fit basladim. Bakalim artik. Kilolar gidicek mi.
_____selamm canım hoş geldin bu kadar azim varken ve bu diyeti yaparken ilk 5.6 gün içinde etkisini göreceksin mutlu olacaksın ama zaten kilon çok değil bizlerin hedef kilosundasın:KK54:

Back
X