isveç diyeti

tamam canım 67 ile başlıyorum hedefim 50 insallah olur :)) ben harfi harfine uygulasam bide spor falan yapsam dahada verirmiyim :)

Başladığında göreceksin bu diyette ara öğün olmadığından spor yapınca çok zorlanıyorsun.
Ben bu diyeti 10 gün yaptım. Üstüne de 1 hafta kadar kalori hesaplayarak diyet yaptım 9 kilo vermiştim.
Ama insan halsiz düşüyor, spor zor...

arkadaşlar bu diyetle komşum sadece 6 kilo verdi ve sonrasında durdu bence her bünyede aynı değil

her bünyede gerçekten farklı bende altı kilo verdim kuzenim 9 kilo verdi :) 13 gün uyguladıktan sonra 3 ay beklemek lazım 13 günden fazlasında duruyo .

bu diyeti ben 5 yıl önce yapmıştım diyet bittiğinde 7 kilo verdim.Daha sonraki 10 günde de 5 kilo gitti diyet bittikten sonra çok az yiyebildim.hayata yeniden dönmüştüm harika bir duyguydu ,evet 2 yıl hiç kilo almadım ama sonra beni özleyen kilolarım yavaş yavaş geri geldi))))

:):):) ahhh ahhh geri gelmeleri yokmu o kiloların yüzsüz gibi istenmedikleri yere geliyolar

bir tek çayı arıyorum yaa ben napıcammm oofff

evet canım :) torkunun frambuazlısı bitane alman çikolatası var tadı aynı ona benziyo hemde glikozsuz :) günde 2 tane yiyodum vala :) çay şekersiz günde bitanenin etki ediceğini düşünmüyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…