isveç diyeti

Merhaba kızlar bu diyeti ben geçen sene yapmıştım. 87 kilodan 81 kiloya inmiştim ama 10 gün yaptım. Gözle görülür zayıflama oldu biraz. Pantolonum sıkıyordu bollaştı yani etki ediyor. Verdikten sonra da almadım uzun süre sonra yine fast foodlara başlayınca aldım. Listede ufak tefek değişiklikler yaptım tabi et yiyemediğim için tavuk falan yedim. Öğle ve akşam öğünlerinin yerini değiştirdim. Zorlandım mı evet zorlandım ama baya etkili olmuştu. Fazla hareket etmedim 10 dk yürüyüş yaptım her gün zaten az yediğim için. Okul tatildi o yüzden evde olduğum için fazla zorlanmadım şuanda çalışıyorum o yüzden yapmaya korkuyorum yoruyor insanı biraz bu diyet. 10 günde nasıl bir değişim olduğunu görmek isterseniz resimlerimden bulmaya çalışırım sizin için.

_______merhaba canım hoş geldin söylediklerine aynen katılıyorum ama ne olursa olsun denemeye değer bir diyet sonuç mutlaka mutlu ediyor insanı.resimlerini görmek isteriz canım arkadaşlarımızı da motive edersin.benimde bugün 11 oldu bende sadece 50 mekik çekiyorum şimdilik güzell memnunum

2 günün kalmış canım çoğu bitmiş:) Ben de belki haftaya cuma falan yeniden yaparım en azından hafta sonu evde olurum daha rahat geçer ilk günler. Akşam bilgisayara geçince bakarım resimlere paylaşırım yapmak isteyenleri de teşvik etmiş olur. 10 günde 6-7 kilo vermiştim ilk günler baya hızlı gitti sonra biraz durmuştu. Yine yaparsam 6 gün falan yaparım zaten en az 6 en fazla 13 gün yapılmalıymış.

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr günaydınnnnnnnn ferha nın yerini ben alıyım sanırım o pes etti hadi hep birlikte devammmm bugünde 1 kilo daha gitmişşş hadi beni yalnız bırakmayınnn

Bende bgn başladım ama neskafe içtim yanındada %801parça bitter çikolata ile 62.6 tek çare bu gorundu gozume okullar tatil kahvaltısız sarsmaz beni bide gezmeye gitmemek gerekiyor boyum 1.67 bide arkadaşlar ben çaysız duramam şekersiz içiyorum yeşil çayda mı yok çok gzl kilolar verilmiş çokmyıllar önce yapmıştım bunu 6gun dayanmıştım ams gzk kilo veriliyor bide akşam yuruyuşe çıksam harika olcek başlamak başarmanın yarısı şimdiden kilo vermiş kdr mutluyum

______selam canım keşke 6 günde olsa yapabilseydin, migrenin tutmuş oda zor bende çektim bi ara ama şimdi iyiyim çok şükür.boyuna göre kilon ideal bence bir iki kilo vermek istiyorsan o nasılsa gider takma kafana

______selam canım keşke 6 günde olsa yapabilseydin, migrenin tutmuş oda zor bende çektim bi ara ama şimdi iyiyim çok şükür.boyuna göre kilon ideal bence bir iki kilo vermek istiyorsan o nasılsa gider takma kafana
Ya aslında çok bi fazlam yok ta ben kuçuklukten beri kilo problemi çektim takıntılıyım omrum ya aç ve zayıf olarak geçti yada tok ve şişman

myocean21

aşklarım benim
Üye

Yeni

Yarı zamnlı yada ara oğunlu İsveç işe yaradı 800 gr vermişim 61.8 çıktım aynı taktiği uygulayacağım özlemin esnek isveç diyeti oğleye kdr isveç kalanı sağlıklı beslenme

Sbh kavhaltı yapmadım öğlen bamya yeşil salata yedim aralarda 2kaysı,2mrdm eriği1dlm ananas yedim akşam ıspanak çorbadı ve turp bu arada hiç ekmek hamur işi yemedim

ALLAH`ım güzel bir güne uyandırdı yine şükürler olsun.evet kızlar benim bugün diyette son günüm,yarın sabah tartılıcam korktuğumdan iyi geçti günde 6 ilaç almama rağmen çok iyiydi.RABBİMİN bana verdiği güç sabır dirayet sayensin de kendimi iyi hissediyorum iyiki yapmışım bu diyeti

kızlarrr ben de yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum 68 kiloyum 1.73 boy tam vermek istediğim kiloyu vad ediyo inşallah başarıcam buraya yazıcam ben de inşallah :)

günaydınnnnnnnn kızlarrevet 13 gün süren normalde zor görülen ama benim için düşündüğümden daha iyi geçen bu diyet yolculuğum dün bitti.ilk 4 gün içinde 5 kilo gitti sonraki günlerin devamında da
2 kilo daha gitti 7 kilo vermişim bu benim için çok güzel oldu yoksa başka türlü veremezdim günde çektiğim 50 mekik de sıkılaşma mı sağladı görenler 15 kilo vermişsin diyolar çok mutluyum ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…