- Konu Sahibi ferhan emir
-
Balikesir bandirma boswer gonull aldirmaBen
Ankaradayim cnmm
_______merhaba canım hoş geldin söylediklerine aynen katılıyorum ama ne olursa olsun denemeye değer bir diyet sonuç mutlaka mutlu ediyor insanı.resimlerini görmek isteriz canım arkadaşlarımızı da motive edersin.benimde bugün 11 oldu bende sadece 50 mekik çekiyorum şimdilik güzell memnunumMerhaba kızlar bu diyeti ben geçen sene yapmıştım. 87 kilodan 81 kiloya inmiştim ama 10 gün yaptım. Gözle görülür zayıflama oldu biraz. Pantolonum sıkıyordu bollaştı yani etki ediyor. Verdikten sonra da almadım uzun süre sonra yine fast foodlara başlayınca aldım. Listede ufak tefek değişiklikler yaptım tabi et yiyemediğim için tavuk falan yedim. Öğle ve akşam öğünlerinin yerini değiştirdim. Zorlandım mı evet zorlandım ama baya etkili olmuştu. Fazla hareket etmedim 10 dk yürüyüş yaptım her gün zaten az yediğim için. Okul tatildi o yüzden evde olduğum için fazla zorlanmadım şuanda çalışıyorum o yüzden yapmaya korkuyorum yoruyor insanı biraz bu diyet. 10 günde nasıl bir değişim olduğunu görmek isterseniz resimlerimden bulmaya çalışırım sizin için.
selam canım evet biraz ağır bi diyet ben sadece çayı çok arıyorum neyi çok seviyosan o aklından çıkmıyorben 4 günde 5 kilo verdim günde 50 mekik çektim şimdilik güzel gidiyo 7. günüde atlatırsam ALLAHIM yardım ederse aynen devam çünkü başka türlü istikrarlı olamıyorum.Şu ana kadar diyet boyunca bi sağlık sorunu yaşamadım.çok şükür yaa iyiyim ben
günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr günaydınnnnnnnn ferha nın yerini ben alıyım sanırım o pes etti hadi hep birlikte devammmm bugünde 1 kilo daha gitmişşş hadi beni yalnız bırakmayınnn
Ya aslında çok bi fazlam yok ta ben kuçuklukten beri kilo problemi çektim takıntılıyım omrum ya aç ve zayıf olarak geçti yada tok ve şişman______selam canım keşke 6 günde olsa yapabilseydin, migrenin tutmuş oda zor bende çektim bi ara ama şimdi iyiyim çok şükür.boyuna göre kilon ideal bence bir iki kilo vermek istiyorsan o nasılsa gider takma kafana
____işlhh canımm ALLAH emeklerini sabrını boşa çıkarmasın sağlıkla başarırsın işlhhkızlarrr ben de yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum 68 kiloyum 1.73 boy tam vermek istediğim kiloyu vad ediyo inşallah başarıcam buraya yazıcam ben de inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?