isveç diyeti

Arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın ama maalesef hiç biriniz yardımcı olmuyorsunuz. Ben bu foruma sırf bu diyet için ve kilo veremediğim için kayıt oldum ama ne sorduğum sorulara cevap alabiliyorum ne de size yanıtlarıma. Sonuçta bu forum tecrübe amaçlı birbirimize yardimci olma amacli degil mi. Dışarıdan okuduğumda yorumlar cevaplar vs gorüyorum okuyorum ama kendi kaygilarima yanit alamiyorum

Direk deneyimleedim ben her turlu destegeeer varimm diyorum cnmu hakikaten motivasyon cok onemliii ben yarin ikinci kez tekrar basliyoorumm

Birde korkum vucut bu agir diyeti daha once gordu.. Midem acayip kuculdu cok yemedende doyuyorum. Diyet martin ortasinda bittiginden beri kilomu korudum ustune 3-4 kilo daha verdim.. Simdi tam etkisini gorememkten korkuyorum.. 13 gunde 5 kilo gidermiki bilemiyoorum yarin sabah tartilipp baslangic kilomu yazcam 3er gun araylada tartilip sizee bildircemmm deneyimlemis olsamdaa destegee ihtiyacimmm olcak benceee sizlere ihtiyacimm var desteek destekk desteekk :))) 78 kiloyla baslamistim ilk seferde 68le bitrmstm sorada 64 kusurlere kadr indirim ara verdgm donemde.. Hedef 60a yakin olmak yarin tam kilomu paylascamm hadi bakalim hayrlisii :)))

Ben yarin ikinci kez basliyorumm son 5 kilomm insallaahhh hepsi gidicekkkk :))) hulyacaa basladin mii sen???

Yok başlamadım kendime yoldaş bulamayınca. Ama bu pazartesi başlayacağım. Arkadaşım da benle başlayacak. İstersen bekle beraber yapak pazartesi

Basladin miiii sennn :)) ben 4-5 ay once harfiyen uyguladim ve 13 gunde 9 kilo verdim.. Simdi yine basliyoorum. Cok zor amaa yaparim her turluuu hedefime yaklastikcaaa mutlulugum artiyooo :))

Pazartesi başlıyorum inşallah. 1.69 boy- 69.5 kilo ile başlayacağım bakalımSen süperötesi vermişsin. benimirade güçlüdür. eskiden dukan yapıp 80 den 71 e düşmüştüm. Bunu da yaparım

Pazartesi günü yapalım beraber. Motive oluruz hem. Ben her gün yazarım. Bu süreçte destek oluruz birbirimize hem.

Pazartesi günü yapalım beraber. Motive oluruz hem. Ben her gün yazarım. Bu süreçte destek oluruz birbirimize hem.
Yaaaaa ben bugunden motiveee olupo basladimmm :)) nasilsaaa pazartesi devam edicekk size eslik ederimm :))
1. Gun sabah 65.6 ile basladimm :) umarim bi 61-62 civarina inermm :)) sabah kahvemi ictimm yanima oglen yiceklerimide aldimm :) simdiden 1.5 litre su ictim bile :)) bakalimm insallah olcakk

O zaman ben de sizi motive etmek amaçlı yazarım buraya. sorunsuz bir şekilde geçr inşallah ilk günün Bu arada boyunuz kaçtı peki :)))

O zaman ben de sizi motive etmek amaçlı yazarım buraya. sorunsuz bir şekilde geçr inşallah ilk günün Bu arada boyunuz kaçtı peki :)))
Simdlik iyi gidiyoo zaten ilk uygulamadan sonra az yiyerek doymaya cok alistimm.. O yuzden aclik cekmicem bu sefer :))) boy 1.69 benimm ideal kilom 61.2 falan bakalim inebilcekmiyimm :)))

Simdlik iyi gidiyoo zaten ilk uygulamadan sonra az yiyerek doymaya cok alistimm.. O yuzden aclik cekmicem bu sefer :))) boy 1.69 benimm ideal kilom 61.2 falan bakalim inebilcekmiyimm :)))

Benim de aynı boy. İstediğim kilo da 62 falan. Bir kısmı gitse yeter bana .69 dan ineyim de

Canm Merhaba .. ben yardimci olayım sana

Kızlar bende yapıyorum isvec diyetini . Yarın 6. Günüm 66.900 ile başladım yarın son günüm olacak perşembe sabahi tartilacagim... bakalım ne kadar fark olacak. .. paylaşırım sizlerle boyun 1.68

Kızlar bende yapıyorum isvec diyetini . Yarın 6. Günüm 66.900 ile başladım yarın son günüm olacak perşembe sabahi tartilacagim... bakalım ne kadar fark olacak. .. paylaşırım sizlerle boyun 1.68
Yaa super yarisi bitmiss 10. Gune kadar kilo kaybi devam ediyooo guzel sonclarr alirsin insalllaaahh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…