isveç diyeti

İlk gün ödemin çoğunu attım sanıyorum. 1,6 kg birden gitti ilk günde.Son günlerde aşırıya kaçmıştım belki ondandır. Sonraki günlerde de sistematik olarak 700 gr gitmeye başladı. Bugün 5. günüm ve yine 700 gr eksideyim :) Biliyorum duracak bu kadar hızlı vermeler ama olsun, şuanda üzerimden 4 kg'ye yakın bir kilo gitti, bu bile önemli bir değişiklik...

Boy : 1.77 cm

1. gün sabahı : 82.1
2. gün sabahı : 80.5
3. gün sabahı : 79.8
4. gün sabahı : 79.1
5. gün sabahı : 78.4

Son düzenleyen: Moderatör:
Boy : 1.77 cm

1. gün sabahı : 82.1
2. gün sabahı : 80.5
3. gün sabahı : 79.8
4. gün sabahı : 79.1
5. gün sabahı : 78.4
6. gün sabahı : 77.9

ovv maşallah ben bu kadar yapamadım bile isvec diyetini. yorgunluk ve halsizlik oldu dayanamadım bıraktım. siz tam olarak herşeye uyup mu yapıyorsunuz, ayrıca kilo bildiriminiz çok iyi olmuş motive edici.

bence verebilirsiniz ama bazı günler akşam yemeği yok ben o günler dede 1 kase yoğurt ve 2 dilim salam falan yedim yoksa titremeye başlıyorsunuz

Normalde 3 haftadir kendimce diyet yapiyorum arti plates 40 dk ama 1.5 kg verdim ve bu motivasyonumu bozdu bu diyet listesini gorunce tekrar heveslendim 86 kiloyum off off veremiyorumm

1.gun:Vee...aksam yemegini yedim hayirlisiyla inanamiyorum kendime bugun hic kacamak yapmadim:))bir hafta sonunda tartilicam tabi sabredebilirsem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…