kızlar cidden ıse yarıyormu bu dıyet agır gıbı baslamayı dusunuyorum ama korkuyorumda acıkcası 170 boy 80 kıloyum on yada on bes kılo vermek ıstıyorum sızce nasıl olur yorumları beklıyorum :)
rictom bende yarın başlamayı düşünüyorum.ne dersin destek olalım mı birbirimize?75 kiloyum boyum 1.68((
Bir cay bardagi mercimek yiyebilirsinarkadaşlar bu başlık açılalı cok olmuş ama ben uzun suredır zaten az yıyerek hafıf sporla 7 kilo verdim. fakat suan bıraz durma noktasında bende 2 hafta bu dıyetı denemek ıstedım. size sorum 200 gram biftek yerine diet programını etkılerını engellemeden ne yıyeılırım. biftek yerine ne koyabılırım.
hepinize teşekkürler :)
ben yapıyorum canım 4. günüm bugün :)Selam arkadaşlar bende yeni başladım 1. Gunum şimdi bu diyeti yapan varmı acaba başlık acilali çok olmuş ama yeni birileri falan yokmuki
öğün saatimi uyandığım zamana göre ayarlıyorum 9 10 12 değişiyor üstüne 4,5 saat koyarakta diğer öğünlerimi yiyorum. önceden de yapmiştim daha hızlı gitti şimdi biraz daha yavaş ama çok etkili bi diyet min. düzeyde kaçamak yapmaya çalış bide günde mutlaka yürüyüş yapBir de sabah kahvesini kaçta iciyorsunuz ogunlerinizin saatleri kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?