İsveç Diyeti

Ilk 3 gun dayanirsan sonrasi daha kolay geciyor canim naptin ilk gununu uygulayabildin mi?

Canm 2 gndr diyet bozlp drdu aksmlri bugun tekrar ylniz semizotu yedim senin nasil gidiyor sporda yapiyormusun yaninda

Bende 6 ay önce dukan la 10 kilo verdim şimdide isveç diyetine başladım şu an kilom 92.5 umarım kaçamaksız tamamlayabilirim

kızlar cidden ıse yarıyormu bu dıyet agır gıbı baslamayı dusunuyorum ama korkuyorumda acıkcası 170 boy 80 kıloyum on yada on bes kılo vermek ıstıyorum sızce nasıl olur yorumları beklıyorum :)

Çok saçma ve gereksiz bir diyet.. Çabuk al çabuk verr de... Eziyet??? Yazık onca çileye.. İlk fırsatta geri alınıyor

kızlar cidden ıse yarıyormu bu dıyet agır gıbı baslamayı dusunuyorum ama korkuyorumda acıkcası 170 boy 80 kıloyum on yada on bes kılo vermek ıstıyorum sızce nasıl olur yorumları beklıyorum :)

rictom bende yarın başlamayı düşünüyorum.ne dersin destek olalım mı birbirimize?75 kiloyum boyum 1.68((

bu forumda uygulamış ve bu şekilde kilo vermiş arkadaşımın tavsiyesi üzerine bnde bugün başladım.

Arkadaş burada ilk sayfada listeyi paylaşmış önerilerde bulunmuş
Yazmış ki listedeki kahve dışında çay kahve içeyin diye.
Ben yeşilçay içiyorum formplus meyve çayı içiyorum kayısı çayı içiyorum çünkü hazım problemim var bnim zaten normalde de böyle, diyetlerde de öneriyorlar bu tarz şeyleri hazımsız insanlara onu yazmasını anlamadım.

brokoli olmazsa karnıbahar demiş ama onu da bulamam bu mevsimde bnde yerine semizotu aldım.
Ispanak haşlama yiyemem ben o yüzden onu hiç yemiyorum. bugün öğlen sadece 2 yumurta 1 domates yedim yeşilçayla birlikte.
sabhla öğle arasında 2 kuru kayısı yedim bnm tatlı istediğimi gideriyor ve yine hazımsızlığa iyi geliyor diye.
2 lt fazla fazla içiyorum su.

ilk günüm çok rahat geçti evde temizlik yapmış olmama ve pazara gitmiş olmama rağmen.
yarın 2. gün bakalım 13günü tamamlarım inşAllah.

Zaten 10-20 gibi kilolar verme hayalim yok bu diyetle bana şu 13 günde 6-8 kilo verdirse yeter.

ilk uygulamadan 3 ay sonra tekrarlanması gerektiğin bilmiyorum öğrendiğim iyi oldu

tşkler bilgiler için.
Bence denemktn zarar gelmez ne sağlıksz diyetler var bu okadrda sağlıklsz değil bnce .
Ama vucudn dengesi değiştirdiği ve yanıtma yaparak yağ yaktırdığını düşünüyorum çünkü sebze var haşlamada olsa protein var bol miktarda yumurta var yoğurt var kahve var meyve var bence çokta abartı yorumlar alacak kadr sağlıksz değil.

İsveç diyetinde bugün 5.günüm.Sabah tartıldım 4 günde 1.5 kilo vermişim;68 ile başladım diyete.Birebir uyamıyorum,ama dengeliyorum.İki haşlanmış yumurta yiyemem, 1 tane yiyorum örneğin.Kendime az kalorili ara öğünler koydum.1 elma,iki badem gibi.Çayı şekersiz içerim, o yüzden kesmedim.
Zor bir diyet,sabahları kahve içmeye alıştım gerçi:)
Ama bu kilolardan bıktım.13 günde 5 kilo hedefim....

isveç diyeti gerçekten bünyeyi çok zorlayan bi diyete benziyor bende bir türlü başlayamadım ama 1 ay sonra düğünüm var ve 7 8 kilo fazlam var insülin direncim olduğu içinde kilo vermem zor başka bir yol yok galiba başlıycam

arkadaşlar bu başlık açılalı cok olmuş ama ben uzun suredır zaten az yıyerek hafıf sporla 7 kilo verdim. fakat suan bıraz durma noktasında bende 2 hafta bu dıyetı denemek ıstedım. size sorum 200 gram biftek yerine diet programını etkılerını engellemeden ne yıyeılırım. biftek yerine ne koyabılırım.
hepinize teşekkürler :)

Bir cay bardagi mercimek yiyebilirsin

Selam arkadaşlar bende yeni başladım 1. Gunum şimdi bu diyeti yapan varmı acaba başlık acilali çok olmuş ama yeni birileri falan yokmuki

Ya bende dün başladım ama biz bir akrabamiz gittik ordada istediğim gibi yiyemedigim için diyetim bozuldu çok üzgünüm inşallah pazartesi baslayabilirim

Bir de sabah kahvesini kaçta iciyorsunuz ogunlerinizin saatleri kaç
öğün saatimi uyandığım zamana göre ayarlıyorum 9 10 12 değişiyor üstüne 4,5 saat koyarakta diğer öğünlerimi yiyorum. önceden de yapmiştim daha hızlı gitti şimdi biraz daha yavaş ama çok etkili bi diyet min. düzeyde kaçamak yapmaya çalış bide günde mutlaka yürüyüş yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…