Kizlar bugun 5. Gunum halsizlik hissetmeye basladim sanirim sekersizlikten dedim vee bir kacamak yaparak kucuk bi parca cikolata yedim
Merhaba kızlaar,söz verdiğim gibi diyetimin sonucunu yazacağım.
bugün diyetim biteli 2 gün oldu. 7 kilo verdim şu an 59 kiloyum ve umarım daha vermeye devam ederim çünkü
midem küçüldü sanırım ve çok az yiyorum eskiye göre
size de başarılar diliyorum mutluyum oh
Yine en son ben yazmışım mesajı.. Malesef geçen sefer devamını getirememiştim..Bu kez kararlıyım, umarım kendimi yarı yolda bırakmam.
68.4 ile yola çıktım.. Her günün sonunda bildirim yapacağım inşallah.
Isvec diyetini suan yapan var mi arkadaslar Ben 2. Gunumdeyim
keske devam etseymissin bende bugun 3. Gunumdeyim hic kacamak yapmadim 1.300 gitmisti Sabah tartildigimda onceki mesajlari okudum ne Guzel destek olmus herkes birbirine suan yapan yok sanirim Neyse bende kendi irademi zorlucam aksama spora gitcem 10 kilo vermek hedefim umarim ulasirim bu hedefe. Senin ne zaman canim regl donemin ne zaman baslicaksin diyete? Umarim bu Sefer kacamaksiz bir diyetin olurEvet canım ben varım geçen bi yapmıştım isveç diyeti deneyimlerimiz topiğinde..ama çok kaçamak yaptım oturmalar günler falan yinede 86 dan 83 indim ve yemeye devam ettim ama almadım şükür geçen cuma tekrar başladım 83 kiloyla şuan 79 oldum binlerce şükür 70lere nez aman inecem merak ediyordum bugünde oruç falan yine kaldı ama ben çok mutluyum göbeğim bayağı gitti mümkünse bırakma öbür topikte kızlarla bayağı iyi gidiyorduk ama 4. 5. günden sonra fire verdik ve dağıldık ama sen yap bende dikkat edip regl dönemimde tekrar yapacağım
Bende yarin basliyorum kizlar ltfn moral olsun kac kilo verdgnzi yazin
Ay kizlar kahveyi ictmde cok basm donuyo hlsizim aclktn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?