İsveç Diyeti

Kizlar bugun 5. Gunum halsizlik hissetmeye basladim sanirim sekersizlikten dedim vee bir kacamak yaparak kucuk bi parca cikolata yedim :16:

daha önce 2 3 defa yptım isveç diyetini. 13 gün dayanamadım hiç ama şunu söyleyebilirim. kaç gün yaptıysam o kadar kilo verdim. günde 1 kilo verdim ve hiçbirini geri almadım. :)

Arkadaşlar benim işyerinden bir arkadaşım bu diyeti uygulamıştı gerçekten kısa bir zamanda baya kilo verdi ama diyete arar verir vermez fazlasıyla kilolarını geri aldı ki dogru dzgün yemiyordu.O yüzden pek sağlıklı bir diyet değil tavsiye etmem.

arkadaşlar benim de 3. günüm tartılmadım adet döneminde olduğum için 7. günde tartılıcam fakat etrafımdaki herkes zayıfladığımı fark ediyor günde 3 , 3 bucuk lt su iciyorum ve 2 saat spor yapıyorum bu diyetin yanında , bana hiçte zor gelmedi sadece ilk gün öğle yemeğini iple çekmiştim o kadar :)))

Merhaba kızlaar,söz verdiğim gibi diyetimin sonucunu yazacağım.
bugün diyetim biteli 2 gün oldu. 7 kilo verdim şu an 59 kiloyum ve umarım daha vermeye devam ederim çünkü
midem küçüldü sanırım ve çok az yiyorum eskiye göre :12:

size de başarılar diliyorum mutluyum oh :16:

Merhaba kızlaar,söz verdiğim gibi diyetimin sonucunu yazacağım.
bugün diyetim biteli 2 gün oldu. 7 kilo verdim şu an 59 kiloyum ve umarım daha vermeye devam ederim çünkü
midem küçüldü sanırım ve çok az yiyorum eskiye göre :12:

size de başarılar diliyorum mutluyum oh :16:

daha sonra geri alıp almadığınızı da paylaşırsanız çok memnun olurum.

ben de bugün başladım, türk kahvesi içtim, 1 kesme şekerle yaptım kahvemi. :9:

zaten açlığa tahammülü olan biriyim çok zorlanmam bu konuda ama benim problemim sıkıntıdan bir şeyler yemek. :)

Yine en son ben yazmışım mesajı.. Malesef geçen sefer devamını getirememiştim..Bu kez kararlıyım, umarım kendimi yarı yolda bırakmam. :9:

68.4 ile yola çıktım.. Her günün sonunda bildirim yapacağım inşallah. :10:

Yine en son ben yazmışım mesajı.. Malesef geçen sefer devamını getirememiştim..Bu kez kararlıyım, umarım kendimi yarı yolda bırakmam. :9:

68.4 ile yola çıktım.. Her günün sonunda bildirim yapacağım inşallah. :10:

Merhaba canım benim bende yarrin basiyacam isvec diyetine destek olalım bir birimize

Bende dün başladım bu diyete 53 kiloydum 13. günün sonunda tartılacağım şuan çok iyi gidiyor hiçbir zorluk yok açıkçası :31::31:

gün içinde çay içmeden duramıyorum.. tek aksattığım kısım o :) benimde 3. günümdü 2 kilo gitti :)

Isvec diyetini suan yapan var mi arkadaslar Ben 2. Gunumdeyim

Evet canım ben varım geçen bi yapmıştım isveç diyeti deneyimlerimiz topiğinde..ama çok kaçamak yaptım oturmalar günler falan yinede 86 dan 83 indim ve yemeye devam ettim ama almadım şükür geçen cuma tekrar başladım 83 kiloyla şuan 79 oldum binlerce şükür 70lere nez aman inecem merak ediyordum bugünde oruç falan yine kaldı ama ben çok mutluyum göbeğim bayağı gitti mümkünse bırakma öbür topikte kızlarla bayağı iyi gidiyorduk ama 4. 5. günden sonra fire verdik ve dağıldık ama sen yap bende dikkat edip regl dönemimde tekrar yapacağım

Evet canım ben varım geçen bi yapmıştım isveç diyeti deneyimlerimiz topiğinde..ama çok kaçamak yaptım oturmalar günler falan yinede 86 dan 83 indim ve yemeye devam ettim ama almadım şükür geçen cuma tekrar başladım 83 kiloyla şuan 79 oldum binlerce şükür 70lere nez aman inecem merak ediyordum bugünde oruç falan yine kaldı ama ben çok mutluyum göbeğim bayağı gitti mümkünse bırakma öbür topikte kızlarla bayağı iyi gidiyorduk ama 4. 5. günden sonra fire verdik ve dağıldık ama sen yap bende dikkat edip regl dönemimde tekrar yapacağım
keske devam etseymissin bende bugun 3. Gunumdeyim hic kacamak yapmadim 1.300 gitmisti Sabah tartildigimda onceki mesajlari okudum ne Guzel destek olmus herkes birbirine suan yapan yok sanirim Neyse bende kendi irademi zorlucam aksama spora gitcem 10 kilo vermek hedefim umarim ulasirim bu hedefe. Senin ne zaman canim regl donemin ne zaman baslicaksin diyete? Umarim bu Sefer kacamaksiz bir diyetin olur

Bende yarin basliyorum kizlar ltfn moral olsun kac kilo verdgnzi yazin

Bende yarin basliyorum kizlar ltfn moral olsun kac kilo verdgnzi yazin

Memnuniyetle yaziyim :) 1.800 verdim 3 gunde bugun 4. Gunum bitti evet biraz zorlandim kucukte bir kacamak yaptim bugun ama suan cok pismanim bir daha yok kacamak Falan 9 gunum kaldi bitmesine. Senden de bekliyorum canim Guzel haberlerini :)

Memnuniyetle yaziyim :) 1.800 verdim 3 gunde bugun 4. Gunum bitti evet biraz zorlandim kucukte bir kacamak yaptim bugun ama suan cok pismanim bir daha yok kacamak Falan 9 gunum kaldi bitmesine. Senden de bekliyorum canim Guzel haberlerini :)

Eve kahveyi stokladim hic sevmem ama mecbr el mahkum basliyoruz hayrlsiyla :)

Ben zaten hiç kahvaltı yapmam kahve içerim.Uygulaması kolay benim için bu yüzden.
Ama adı diyet olunca kaçamak yapmadan duramıyorum :37:

Ay kizlar kahveyi ictmde cok basm donuyo hlsizim aclktn

Back
X