Isvec diyeti ile kilo vermek isteyenler buraya

Günaydın güzeller .sabah tartıldim.86.4 geldim.
Henuz kahvemi içmedim ama ben tatlandiricili ile içmeyi düşünüyorum .
Hası bakalım hayirlsi bayrama iyi bir kiloyla girmeyi istiyorum.
Sevgiler...

70 li sonrada 60 li kiloları görücez inşallah bebisler :))) bol bol su içiyoruz kızlar aksama kadar 2.5 litre suyu tamamlicaz ona göre

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebislerr bende tavuk ızgara - salata yedim 1 bardakta ayran ictim :) daha 3 bardak su ictim aksama kadar 9 bardak daha icicem :)

Kizlar 16.30da ara öğün : 1 dilim ekmek üzerine krem peynir ve şekersiz çay :) 6 bardak su oldu aksama kadar 12 bardak olucak:)

Kizlar bugün akşam yemegim geç oldu işten geç geliorum ben 3 gün akşam yemegim :
9 adet lahana sarması ve Semiz otu salatasi saat 22.00 gibide bitki cayi icicem hadi kizlar sizde hiç hareket yok Nerdesiniz

Slm güzeller ..ilk gunüm cok İsveç'e uygun olmadı.gunduz ozel dersim vardı onu yaptım.arkasindan güzellik merkezinde basenlere sikilastirma ve 45 dakika pasif cimnastik yaptim ve ısı aldim geldim..
Yediklerime gelince ..
Sabah tatlandiricili neskafe
Aksam 200 gr haslanmis et ,azicik semizotu ve iki kasik light yoğurt
Veeee sekeriz limonata..
İlk gun az ve dengesiz yedim.ama yarin tam uyarım evdeyim cunki...
Aksam fırsat bulursam 20 dakika bisiklet çevircem..

Canim giremedim gunduz . Zaten cok da başarılı sayılmazdim gun boyu....bende geç yedim ama eritmek icin biseyler yapıcam insallah...

haslanmis ispanak iki haslanmis yumurta ve domatesimi yedim. bir litre de su ictim.
Evet bende İspanak yeemeliydim ama aksam gelince ispanakla uğraşmamadım .yikanmis semız otu vardı hazır onu yedim

Kizlar ben de aksam uzeri cok dayanamadim. 15 leblebi yedim. biraz cacik yedim. bi dilim de karpuz kacirdim. canim neler neler cekiyor ama pes etmek yok. bu zamana dek herseyi yedik de ne oldu değil mi ama:))

Kizlar ben de aksam uzeri cok dayanamadim. 15 leblebi yedim. biraz cacik yedim. bi dilim de karpuz kacirdim. canim neler neler cekiyor ama pes etmek yok. bu zamana dek herseyi yedik de ne oldu değil mi ama:))

Okadardan bişey olmaz bebisim aranızda en çok yiyen bendim bugün herhalde şimdi kızımı uyutuorum sonrada 1 fincan bitki cayi icicem yarın sabah görüşürüz

Evet devam ama leblebi olmamış sadece.cunki protein ağırlıklı bı program isvec diyeti.bende limonata yarında icsem diyorum.sen ne düşünüyorsun bu konuda?sekersiz ama olumsuz bir etkisi olurmu?

Bende yarın evdeyim :) ara öğün hiç yapmamissin bencede bugün biraz dengesiz olmuş :) ama olsun pes etmek yok bayramda en az 7 kilo gitmiş olucak veeeee gören herkesten aaaa kaç kilo verdin sorusunu duyucaz kizlarrr:)

Ayyy insallah canim. Yarin dan umutluyum...ben zaten 103 kilodan indim bu kiloya... İnsallah devamida gelir...

Ayyy insallah canim. Yarin dan umutluyum...ben zaten 103 kilodan indim bu kiloya... İnsallah devamida gelir...

Vaayy supersin yaa :)) devamı kesin gelir sen merak etme birlikte başarıcaz kizlar yarın sabah bekliyorum sabah ögunlerinizi :*

Vaayy supersin yaa :)) devamı kesin gelir sen merak etme birlikte başarıcaz kizlar yarın sabah bekliyorum sabah ögunlerinizi :*

İnsallah canim bende inanıyorum iki hafta guzel geçecek :118::118::118::118:

Günaydın hanımlar az önce kalktım ve tartıldim.85.2 kg geldim :)
Dun cok az yedim.biraz tansiyonum düştü.aksam spor yapamadım.dediğim gibi dışarıda oldugum icin düzgün ve saglikli beslenemedim.bugun daha guzel Olucak hersey...
Ben cuma zayiflama yarışmasına da katılıyorum aynı zamanda.persembe sabahları tartıliyorum orada.ben bu perşembeden sonra cok fena kaçırmıştım.cips bile yemiştim.cok canim sıkılmıştı .simdi - gordum ve cok mutlu oldum...
Bugun limonu su ile güne başlıyorum.hadi bakalım ..gazamız mübarek olsun...

Bugun İsveç'in ikinci gunu
Sabah neskafe tatlandiricili
Oglen meyvesi yoğurt (salam yemiyorum ben)
Aksam et ve salata
Plan bu bakalım uyabilecekmiyim bugun.
Hayyalli cim sen dun leblebi yediğin icin o cok su tutar Baskulde istediğin sonuc cikmayabailir.sakin üzülüp vazgeçme iki güne kalmaz gider kilolar simdide gidiyordur ama iki gun verdiğinden daha az sanırsın su sebebiyle...
Mustika cim senin diyetde guzel görünüyor belki İsveç'ten sonra bir ara onuda uygulayabiliriz bende..biryerlere yazsam iyi olucak...

Günaydın Bebeklerim :) sabah kahvaltim:
4 adet etiform pirinç patlagi
5 adet yeşil zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar peynir ve bitki cayi ictim:) evde grissini yoktu dün almayi unutmuşum Sozen 1 günde çok iyi kilo atmissin:) bebisler 28 haziran Ramazanın ilk gününe kadar kaçamak yok bakalım kaç kiloyla ramazana gidicez :)

Gunaydin fistiklar.. Az once tartildim. ve sonuc harika.. 86.9 dan 85.5 e inmisim. ama aksam uzeri cok zorladi benii..sabah kahvemi ve sekerimi yedim. iki uc adet cips tirtikladim kizimdan.cok mutluyum..devammmmm

Gunaydin fistiklar.. Az once tartildim. ve sonuc harika.. 86.9 dan 85.5 e inmisim. ama aksam uzeri cok zorladi benii..sabah kahvemi ve sekerimi yedim. iki uc adet cips tirtikladim kizimdan.cok mutluyum..devammmmm

Masallaahh masallaahh:) valla bu gidişle banada ısvec yaptircaksiniz yaa :))) işte mutluluk bu kizlar vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…