Isvec diyeti ile kilo vermek isteyenler buraya

Günaydın Bebeklerim :) sabah kahvaltim:
4 adet etiform pirinç patlagi
5 adet yeşil zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar peynir ve bitki cayi ictim:) evde grissini yoktu dün almayi unutmuşum :( Sozen 1 günde çok iyi kilo atmissin:) bebisler 28 haziran Ramazanın ilk gününe kadar kaçamak yok bakalım kaç kiloyla ramazana gidicez :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canim ilk günler insan birazda bağırsakları boşaltıyor sanirim ilerleyen günlerde gram gram gidiyor benim.birde dun isvec diyetimdeki öğünlerden birini atladım.sen bilirsin isvec iyi verdiriyor ama biraz tehlikeli bir diyet bence ben ozellikle gecen sefer isvec diyetini yaptıktan sonra Dr a gidip Birsuru kan testi yaptırdım.protein ağırlıklı diyetler dikkatli yapilmaliymis.
Gunaydin fistiklar.. Az once tartildim. ve sonuc harika.. 86.9 dan 85.5 e inmisim. ama aksam uzeri cok zorladi benii..sabah kahvemi ve sekerimi yedim. iki uc adet cips tirtikladim kizimdan.cok mutluyum..devammmmm
Supersin canim :46::46::46:
Ben bugun oglen salam yemiycem. Onun yerine akşamki meyveyi yoğurda dograyip yiycem :) kurtulalım artik su fazlalıklardan...:32::32::32:

ben salamimi ve 100 gr yogurdumu yedim kizlar. aksam uzeri beni yine zorlayacak sanirim.neyseki aksam ki biftek tok tutuyor. bu arada ben yaklasik bir ay once diyetisyene gitmistim. isvec bitince tekrar gidecegim merak ediyorum isvec zararli mi degil mi..

ben salamimi ve 100 gr yogurdumu yedim kizlar. aksam uzeri beni yine zorlayacak sanirim.neyseki aksam ki biftek tok tutuyor. bu arada ben yaklasik bir ay once diyetisyene gitmistim. isvec bitince tekrar gidecegim merak ediyorum isvec zararli mi degil mi..

Canim benim kardesim Dr o demişti uzun süre protein ağırlıklı yemek karaciğer yada böbrekler le ilgili sorun çıkarabilir diye..
Ama sanirim bu isvec o nedenle 13 günler sınırlandırılmış..daha uzun süreli önerilmiyor ..
Bu arada 100 gram yoğurt bana cok az geldi ben onu 165 gram yaptım.zaten light yogurt .aksamki eti azaltırım bende ..
Bisey sorucam canim.eti 200 gram ya. Bu pismeden oncemi pistikten sonramı 200 gram..
Dun dondurucudan 400 gamdan fazla et çıkardım.tarttim ..sagolsun esim haslamis eve gelince aynı et haşlandıktan sonra 240 gram geliyor...sok oldum.. Bu kadar farketmesini beklemiyordum...
Sen oncemintartiyosun sonramı?

Son düzenleme:
Kizlaarr bende öğle yemegimi yedim 1 kase yoğurt çorbası ictim:) aksama misafirim var şimdi bisürü güzel mamalar yapıcam akşam nasil dayanicam bilmiyorum :( salatalar ve zeytinyağlı yemeklere ağırlık vericem kendim için misafirlerimde hafif yesin ama dimi :) öpüyorum kocamaaann ;)

Sagol canim ilk günler insan birazda bağırsakları boşaltıyor sanirim ilerleyen günlerde gram gram gidiyor benim.birde dun isvec diyetimdeki öğünlerden birini atladım.sen bilirsin isvec iyi verdiriyor ama biraz tehlikeli bir diyet bence ben ozellikle gecen sefer isvec diyetini yaptıktan sonra Dr a gidip Birsuru kan testi yaptırdım.protein ağırlıklı diyetler dikkatli yapilmaliymis.

Supersin canim :46::46::46:
Ben bugun oglen salam yemiycem. Onun yerine akşamki meyveyi yoğurda dograyip yiycem :) kurtulalım artik su fazlalıklardan...:32::32::32:

Bende migren olduğu için yapamıyorum isveci yaa:( önceleri denemistim hastanelik olmuştum neyse bende bole devam ediyim napalım :)

Bebis diyetisyene gittiğinde iftar sahur menülerini bizimle paylaşırsan birlikte ramazandada devam ederiz ;)

eti oncesinde tartiyorum canim. pismeden once tartilacak butun yiyecekler.. mustike elbette paylasacagim.bayrama kadar durmak yok:) benim hedegim 23 ağustosta 68 kilo olmak. umarim basarabilirim.dugun var da kuzenimin:) 38 beden olmaliyim..

eti oncesinde tartiyorum canim. pismeden once tartilacak butun yiyecekler.. mustike elbette paylasacagim.bayrama kadar durmak yok:) benim hedegim 23 ağustosta 68 kilo olmak. umarim basarabilirim.dugun var da kuzenimin:) 38 beden olmaliyim..

Ayyy insallah yaa benimde 27 eylülde arkadaşımın dugunu var bende ozaman a kadar 68 olsam mükemmel olur vallla;) ama ilk hedefim bayrama bayramda 75 kilo olmak:)

Kizlar ara öğün 1 bardak ayran:) yemek yapmakla meşgulum o yüzde ara öğün Bira geç oldu :( Misafirler de 8 e doğru gelenekler akşam yemegim yine geç olucak sanirim :/

bu arada yine kacamak yaptim:( bir fincan sutlu turk kahvesi ve uc yemek kasigi yogurt corbasi..

Canım isvec zaten çok zor ama kaçamak yapmasan için daha rahat edicek bence :) yinede olsun diorum kaçamak deyip 1 dilim pasta yememissin bu kaçamak masum olmuş biraz ;)

Merhabaa bende bugün başladım isveç diyetine hadi hayırlsıı olsunn☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar dün hiç giremedim kusura bakmayın :)
Bende bu sabah 62.6 çıktım :(
göbeğimde ve kalçamda sorun var sanki hepsi oraya toplanmış
inşallah kısa sürede herkes hedefine ulaşır :)

insallah canim bir bakmışsin o gun geldiginde 58 olmussun...

bu arada yine kacamak yaptim:( bir fincan sutlu turk kahvesi ve uc yemek kasigi yogurt corbasi..
Sorma canim bugun benimde biraz tansiyonum düştü . Gözlemenin 1/6 sinı yedim.aksam da yemegi biraz geç saate kaldı malesef..ama oglen yoğurdu cok yediğimden aksam eti biraz azalttım :)

Ayyy insallah yaa benimde 27 eylülde arkadaşımın dugunu var bende ozaman a kadar 68 olsam mükemmel olur vallla;) ama ilk hedefim bayrama bayramda 75 kilo olmak:)

insallah canim hepberaber gider kilolarımız ...

Kizlar ara öğün 1 bardak ayran:) yemek yapmakla meşgulum o yüzde ara öğün Bira geç oldu :( Misafirler de 8 e doğru gelenekler akşam yemegim yine geç olucak sanirim :/

gece zaten geç yatarsın durum toparlanır... Benim uykum geldi bile...

Merhabaa bende bugün başladım isveç diyetine hadi hayırlsıı olsunn☺️

canim sanada hayirli olsun.insallah guzel kilolar verirsin...

Teşekkür ederim hadi hayırlısı inşallah veririz hepimiz .1 ağustosa kadar vermeliyim☺️ tatile çıkıcam

Kizlar merhaba. Etimi, salatami ve meyvemi yedim.. Sabah tartilmayi iple çekiyorum. .

Afiyet olsun canim.
Benimki isvecin çakmasına dondü..aksam pazardan aldığım dag çileklerini yıkayıp sekere bıraktım.recel yapıcam.bu arada 3-4 tane minicik cilek yedim. Gerci gunduz yarim elmayi yogurda dogramistim ama..Bir arada sekersiz limonata da içmiştim.
Gecen sefer harfiyen uymuştum.bubsefer ufak çapta degisiklikler yapıyorum.
insallah emegimize deger biR sonuc alırız...

Kizlar selamm misafirlerim şimdi gitti:/ benim diyet fiiyy uctu:( Misafirlerle bozuldu suan moralim çok bozuk :( offf yaaa diyet yaparken valla misafir olmuyo bide ıstahina düşkün biri olarak ben :(( allahım öf kizlar yaaa yarın aç dolaşicam valla:(( iyi geceler kizlar yarınki Tartı durumunuzu merakla bekliorum

Kizlar selamm misafirlerim şimdi gitti:/ benim diyet fiiyy uctu:( Misafirlerle bozuldu suan moralim çok bozuk :( offf yaaa diyet yaparken valla misafir olmuyo bide ıstahina düşkün biri olarak ben :(( allahım öf kizlar yaaa yarın aç dolaşicam valla:(( iyi geceler kizlar yarınki Tartı durumunuzu merakla bekliorum

Bende en büyük kacamaklarimi misafirler geldiginde yapıyorum.birde çevremde defalarca ye ye ye diyen birileri varsa...
Uzme kendini yarin dikkat edersin azicikta spor yaparsın erir gider...

Back
X