Sagol canim ilk günler insan birazda bağırsakları boşaltıyor sanirim ilerleyen günlerde gram gram gidiyor benim.birde dun isvec diyetimdeki öğünlerden birini atladım.sen bilirsin isvec iyi verdiriyor ama biraz tehlikeli bir diyet bence ben ozellikle gecen sefer isvec diyetini yaptıktan sonra Dr a gidip Birsuru kan testi yaptırdım.protein ağırlıklı diyetler dikkatli yapilmaliymis.Günaydın Bebeklerim :) sabah kahvaltim:
4 adet etiform pirinç patlagi
5 adet yeşil zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar peynir ve bitki cayi ictim:) evde grissini yoktu dün almayi unutmuşumSozen 1 günde çok iyi kilo atmissin:) bebisler 28 haziran Ramazanın ilk gününe kadar kaçamak yok bakalım kaç kiloyla ramazana gidicez :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Supersin canimGunaydin fistiklar.. Az once tartildim. ve sonuc harika.. 86.9 dan 85.5 e inmisim. ama aksam uzeri cok zorladi benii..sabah kahvemi ve sekerimi yedim. iki uc adet cips tirtikladim kizimdan.cok mutluyum..devammmmm

Ben bugun oglen salam yemiycem. Onun yerine akşamki meyveyi yoğurda dograyip yiycem :) kurtulalım artik su fazlalıklardan...