Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım rastgele:))) iki kesme şekerli neskafemi ictim..oglene ispanak ve domates. .Sozen aramiza hosgeldin... ramazana tam 12 gun var. yani isveci 12 gun uygulamak durumundayiz. olsun. ben 12. gunde diyetisyene gidecegim kizlar. oncesinde de gitmistim.isvecle yag mi gitmis kas mi gitmis size yazacagim.sonra da ramazan diyet listemi yazacagim. Bu arada kilom 86.9. ve iple cekiyorum 70li kilolari:))) dedigim gibi daha once 10 kilo vermistim..
Canim giremedim gunduz . Zaten cok da başarılı sayılmazdim gun boyu....bende geç yedim ama eritmek icin biseyler yapıcam insallah...Kizlar bugün akşam yemegim geç oldu işten geç geliorum ben 3 günakşam yemegim :
9 adet lahana sarması ve Semiz otu salatasi saat 22.00 gibide bitki cayi icicem hadi kizlar sizde hiç hareket yokNerdesiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet bende İspanak yeemeliydim ama aksam gelince ispanakla uğraşmamadım .yikanmis semız otu vardı hazır onu yedimhaslanmis ispanak iki haslanmis yumurta ve domatesimi yedim. bir litre de su ictim.
Kizlar ben de aksam uzeri cok dayanamadim. 15 leblebi yedim. biraz cacik yedim. bi dilim de karpuz kacirdim. canim neler neler cekiyor ama pes etmek yok. bu zamana dek herseyi yedik de ne oldu değil mi ama:))
Kizlar ben de aksam uzeri cok dayanamadim. 15 leblebi yedim. biraz cacik yedim. bi dilim de karpuz kacirdim. canim neler neler cekiyor ama pes etmek yok. bu zamana dek herseyi yedik de ne oldu değil mi ama:))
Slm güzeller ..ilk gunüm cok İsveç'e uygun olmadı.gunduz ozel dersim vardı onu yaptım.arkasindan güzellik merkezinde basenlere sikilastirma ve 45 dakika pasif cimnastik yaptim ve ısı aldim geldim..
Yediklerime gelince ..
Sabah tatlandiricili neskafe
Aksam 200 gr haslanmis et ,azicik semizotu ve iki kasik light yoğurt
Veeee sekeriz limonata..
İlk gun az ve dengesiz yedim.ama yarin tam uyarım evdeyim cunki...
Aksam fırsat bulursam 20 dakika bisiklet çevircem..
Bende yarın evdeyim :) ara öğün hiç yapmamissin bencede bugün biraz dengesiz olmuş :) ama olsun pes etmek yok bayramda en az 7 kilo gitmiş olucak veeeee gören herkesten aaaa kaç kilo verdin sorusunu duyucaz kizlarrr:)
Ayyy insallah canim. Yarin dan umutluyum...ben zaten 103 kilodan indim bu kiloya... İnsallah devamida gelir...
Vaayy supersin yaa :)) devamı kesin gelir sen merak etme birlikte başarıcaz kizlar yarın sabah bekliyorum sabah ögunlerinizi:*
Gunaydin fistiklar.. Az once tartildim. ve sonuc harika.. 86.9 dan 85.5 e inmisim. ama aksam uzeri cok zorladi benii..sabah kahvemi ve sekerimi yedim. iki uc adet cips tirtikladim kizimdan.cok mutluyum..devammmmm