Sagol canim ilk günler insan birazda bağırsakları boşaltıyor sanirim ilerleyen günlerde gram gram gidiyor benim.birde dun isvec diyetimdeki öğünlerden birini atladım.sen bilirsin isvec iyi verdiriyor ama biraz tehlikeli bir diyet bence ben ozellikle gecen sefer isvec diyetini yaptıktan sonra Dr a gidip Birsuru kan testi yaptırdım.protein ağırlıklı diyetler dikkatli yapilmaliymis.Günaydın Bebeklerim :) sabah kahvaltim:
4 adet etiform pirinç patlagi
5 adet yeşil zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar peynir ve bitki cayi ictim:) evde grissini yoktu dün almayi unutmuşumSozen 1 günde çok iyi kilo atmissin:) bebisler 28 haziran Ramazanın ilk gününe kadar kaçamak yok bakalım kaç kiloyla ramazana gidicez :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Supersin canimGunaydin fistiklar.. Az once tartildim. ve sonuc harika.. 86.9 dan 85.5 e inmisim. ama aksam uzeri cok zorladi benii..sabah kahvemi ve sekerimi yedim. iki uc adet cips tirtikladim kizimdan.cok mutluyum..devammmmm
ben salamimi ve 100 gr yogurdumu yedim kizlar. aksam uzeri beni yine zorlayacak sanirim.neyseki aksam ki biftek tok tutuyor. bu arada ben yaklasik bir ay once diyetisyene gitmistim. isvec bitince tekrar gidecegim merak ediyorum isvec zararli mi degil mi..
Sagol canim ilk günler insan birazda bağırsakları boşaltıyor sanirim ilerleyen günlerde gram gram gidiyor benim.birde dun isvec diyetimdeki öğünlerden birini atladım.sen bilirsin isvec iyi verdiriyor ama biraz tehlikeli bir diyet bence ben ozellikle gecen sefer isvec diyetini yaptıktan sonra Dr a gidip Birsuru kan testi yaptırdım.protein ağırlıklı diyetler dikkatli yapilmaliymis.
Supersin canim
Ben bugun oglen salam yemiycem. Onun yerine akşamki meyveyi yoğurda dograyip yiycem :) kurtulalım artik su fazlalıklardan...
ben salamimi ve 100 gr yogurdumu yedim kizlar. aksam uzeri beni yine zorlayacak sanirim.neyseki aksam ki biftek tok tutuyor. bu arada ben yaklasik bir ay once diyetisyene gitmistim. isvec bitince tekrar gidecegim merak ediyorum isvec zararli mi degil mi..
eti oncesinde tartiyorum canim. pismeden once tartilacak butun yiyecekler.. mustike elbette paylasacagim.bayrama kadar durmak yok:) benim hedegim 23 ağustosta 68 kilo olmak. umarim basarabilirim.dugun var da kuzenimin:) 38 beden olmaliyim..
bu arada yine kacamak yaptimbir fincan sutlu turk kahvesi ve uc yemek kasigi yogurt corbasi..
insallah canim bir bakmışsin o gun geldiginde 58 olmussun...eti oncesinde tartiyorum canim. pismeden once tartilacak butun yiyecekler.. mustike elbette paylasacagim.bayrama kadar durmak yok:) benim hedegim 23 ağustosta 68 kilo olmak. umarim basarabilirim.dugun var da kuzenimin:) 38 beden olmaliyim..
Sorma canim bugun benimde biraz tansiyonum düştü . Gözlemenin 1/6 sinı yedim.aksam da yemegi biraz geç saate kaldı malesef..ama oglen yoğurdu cok yediğimden aksam eti biraz azalttım :)bu arada yine kacamak yaptimbir fincan sutlu turk kahvesi ve uc yemek kasigi yogurt corbasi..
insallah canim hepberaber gider kilolarımız ...Ayyy insallah yaa benimde 27 eylülde arkadaşımın dugunu var bende ozaman a kadar 68 olsam mükemmel olur valllaama ilk hedefim bayrama bayramda 75 kilo olmak:)
gece zaten geç yatarsın durum toparlanır... Benim uykum geldi bile...Kizlar ara öğün 1 bardak ayran:) yemek yapmakla meşgulum o yüzde ara öğün Bira geç olduMisafirler de 8 e doğru gelenekler akşam yemegim yine geç olucak sanirim :/
canim sanada hayirli olsun.insallah guzel kilolar verirsin...Merhabaa bende bugün başladım isveç diyetine hadi hayırlsıı olsunn☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar merhaba. Etimi, salatami ve meyvemi yedim.. Sabah tartilmayi iple çekiyorum. .
Kizlar selamm misafirlerim şimdi gitti:/ benim diyet fiiyy uctuMisafirlerle bozuldu suan moralim çok bozuk offf yaaa diyet yaparken valla misafir olmuyo bide ıstahina düşkün biri olarak ben ( allahım öf kizlar yaaa yarın aç dolaşicam valla ( iyi geceler kizlar yarınki Tartı durumunuzu merakla bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?