İsveç diyeti ile baslayalim gelin...

Slm kızlar ben 5 kilo verdim ama çok çok az yedim kendimle hiç savaşmadım yiyip yememe konusunda benim isveç diyeti serüvenim bitti burda artık kalori hesabıyla 50 kiloyu görene kadar uğraşıcam doğumdan sonra hep iştahım açıktı iki yıldır hiç veremeyeceğim gibi ümitsizliğe kapılmıştım doğrusu

Bende kalori hesabiyla yiyorum artik ekmegi biraktim yemiyorum bakalim ne olacak sonuc

Slm kızlar ben 5 kilo verdim ama çok çok az yedim kendimle hiç savaşmadım yiyip yememe konusunda benim isveç diyeti serüvenim bitti burda artık kalori hesabıyla 50 kiloyu görene kadar uğraşıcam doğumdan sonra hep iştahım açıktı iki yıldır hiç veremeyeceğim gibi ümitsizliğe kapılmıştım doğrusu
Merhaba sizin deneyiminizden faydalanmak isterim.Ben günde 8-10 fincan sade nescafe tüketiyorum.. beni en çok zorlayan bu saate kahve oldu,bilmiyorum bilginiz var mı arada bir nescafe içsem diyeti etkiler mi :KK43:((((

Merhaba sizin deneyiminizden faydalanmak isterim.Ben günde 8-10 fincan sade nescafe tüketiyorum.. beni en çok zorlayan bu saate kahve oldu,bilmiyorum bilginiz var mı arada bir nescafe içsem diyeti etkiler mi :KK43:((((
Nescafe sade oldugunda kabul ediliyor

Kizlar ne yapsak yarin baslasak miiiiii

Herkesn mesajını oturup tek tek okudum. Aylardır isveç diyetine bakıp yapıcam diyip yapmayanlardanım bnde . Ta kiiii 62 kilo olana kadr. 54 kilodan 62 kiloya tüpbebek denememde cıktm hormon ilaçları yüzündn. Ne yazıkki bebiş olmadı. O zmn zayıflamam lazm dedm. Buqn biraz fazla yedm. O yzdn yemek olayını kapattm. Yarn sabah türk kahvesiyle baslıorm. İns iradesi yüksek arkadaslar birbirimize destek olurz. Günde 2 saat yürümeyide düşünüorm. Tabi buqn gecerli deil yarn sabh kmler benle baslamk ister hedefim 52 olmk. Boym 1.60

Ben kalori hesabi yapicam artik ve egzersizle desteklicem

Valla canım ben gecen hafta 64.8 idim bu hafta regl im ondan mi fazla cıkıyo bilmiyorum ama şimdi 65.3um.
Hedefim 60.ama bu13 günde 62,olsam ona sukredecegim:-)

Kusum bunu az yiyerk yürüyüş yaparak verebilirsb isveç diyetiyle cok ac kalarak yapma bnce. Ac kaldıqna deqmz bn 52ye dsmek için yapıorm :))

Canım ya artık o kadar uzun zaman oldu ki aynı kiloda olalı.hem sıkıldım hem moralim bozuldu.hemde artık Bi 13,gün dişimi sıkıyım verdiğim kadar artık .sen kaç kilosun canim?

1.60 cnm yani normalde 54 oldm o halm ideal aslnda ama snra alıorz ondn 52 iidr

Bende 1.60im canim.en güzeli 56,kilo.önceden 56idim.evlenince aldim.şimdi 64.8 bi 60 ı görsem bende 58 olsam yeter.
Ama 60i göreyim öncede moralim duzelsin:-)

X