İsveç diyeti ile baslayalim gelin...

İns cnm aslnda yürüys yapılsa kolay gider. Ben ewlendiqmde ilaç kullandqm için 67 kiloydm 3 ayda 54e düşmstm. Hemde sadece yürüysle. O gnleri tekrar görürz ins :halay:

Merhaba kızlar bende yarın itibariyle bu diyete başlıyorum. Harfiyen uymak gerekiyor sanırım dimi? sürekli oturarak çalışmaktan iyice kilo aldım. 76.6 çıktım dün akşam kabus gibiydi. İnşallah bu diyetle kilo verebilirim...:110:

Merhaba kızlar bende yarın itibariyle bu diyete başlıyorum. Harfiyen uymak gerekiyor sanırım dimi? sürekli oturarak çalışmaktan iyice kilo aldım. 76.6 çıktım dün akşam kabus gibiydi. İnşallah bu diyetle kilo verebilirim...:110:
Evet canım harfiyen uymak lazım.
Ekstradan cay kahve içmemek bol su tuketmek gerek.protein agirlikli bir diyet.
İnternet de okuduğum kadar bünyeye göre kilo verimleri değişiyor.kimi 3kilo verirken bazisida 7kilo verdim diyor.bazisi 3,günde 3,kilo verdim diyor.bakalim dneeyip gorecegiz

inşallah bizde başarılı oluruz :işsiz: bugün bir de spor salonuna başlıyorum.. Ama pilates mi yoksa diğer aletli çalışma mı yapsam daha iyi olur?

İsveç diyeti ne yerine ne yenir
•Ispanak: Ispanak sevmiyorsanız yerine marul, kıvırcık, maydanoz, semizotu tüketebilirsiniz.
•Et: Eğer et sevmeyen biriyseniz, yerine tavuk yiyebilirsiniz. Eğer vejetaryen beslenme düzenini varsa yaklaşık 1 çay bardağı kadar mercimek yiyebilirsiniz.
•Balık: Konserve ton balığı yağı iyice süzülmüş olması kaydıyla yiyebilirsiniz.
•Portakal suyu: Portakal suyu yerine şekersiz limonata, sütsüz ve şekersiz nescafe yada Türk kahvesi tercih edebilirsiniz.
•Kızarmış ekmek: Kızarmış ekmek yerine etimek tercih edebilirsiniz bir dilim olmak kaydıyla.
•Brokoli: Bulamadığınız durumlarda yada sevmiyorsanız yerine karnabahar yiyebilirsiniz.

İsveç diyeti faydalı bilgiler
•Öğünlerinizi bölerek yiyebilirsiniz. mesela 2 adet yumurta var öğünde. bir yumurtayı yedikten 1 saat sonra diğerini yiyebilirsiniz.
•Meyve olarak mesela elmayı 2′ ye yada 4’e bölün gün boyu istediğiniz saatlerde tüketin.
•Akşam yemeklerinizi 18:30 kadar yiyin yanındaki salatayı ikiye bölerek 1 saat sonrada tüketebilirsiniz. Çok acıktığınızda kaçamak yapmak yerine böldüğünüz salata ve meyveleri 1’er saat arayla tüketebilirsiniz.
•1 fincan yeşil çay şekersiz olmak kaydıyla ve organik olmasına dikkat etmek suretiyle içebilirsiniz.
•Eğer haşlanmış yumurta sevmiyorsanız yağsız tavaya kırarak yumurtanızı yiyebilirsiniz.

İ

Merhabalar..bende başlamak istiyorum..depresyondayim artik..yapisti uzerime bu kilolar..çok moralim bozuk..dışarı bile çıkamıyorum..yıllar önce isveci yapmıştım ve mukemmel sonuc aldim..ama simdi iradem cokmus durumda..maksimum 4 5 gun yapip birakiyorum..lutfen..birbirimizi destekleyelim..bu vesileyle 13 günü tamamlarim

İnşallah canım buraya yazalim.böylece topluca motive oluruz.
Moralini bozma önce kararlı ol.
Sonra hazır hissedince basla.
Benim ilk günüm.
Biri gitti 12,gun kaldi.
Umarim istediğimiz gibi olur:dua:

inşallah ... buradan konuşmak gerçekten çok motive edici oluyor.. yarın sabah bende başlayacağim. Zelifme sende yarın kaç kilo kaybın oldu onu da yazar mısın?

inşallah ... buradan konuşmak gerçekten çok motive edici oluyor.. yarın sabah bende başlayacağim. Zelifme sende yarın kaç kilo kaybın oldu onu da yazar mısın?

Yarin mi ?ben daha bugün başladım canim bigunde ne verilecek ki:-)
Açıkcasi ben bi uc gün sonra falan tartılmayı düşünüyorum
Şimdi tartılırsam tepki aynen su olur
Aaaa o kadar aç kaldım hiç bişey degişmemiş.
Ve moral bozukluğu olur.
Onun için biraz beklemeliyim canım

benim 2.günüm ve ilk günü kazasız atlattım çok şükür... bugün de sabah kahvemi ve ögle yemeği yedim. şimdilik bir sıkıntı yok beklediğimden daha kolay geçiyor sanki... sizin nasıl gidiyor?

benim 2.günüm ve ilk günü kazasız atlattım çok şükür... bugün de sabah kahvemi ve ögle yemeği yedim. şimdilik bir sıkıntı yok beklediğimden daha kolay geçiyor sanki... sizin nasıl gidiyor?

Benimde guzel gidiyor şükür hafta sonu olduğu için birebir olmada alternatifleri deniyorum
Biftek yerine tavuk
Ispanak yerine marul gibi
Onun dışında gayet guzel:-)

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Boyum 1.65, kilom 59.
25 yaşındayım daha önce hiç diyet yapmadım. Çünkü hep çok zayıf biriydim. HAni şu sürekli yemek yiyen ve kilo almayan tipler varya işte ben onlardandım. Ama hiç iştahımın olmadığı bir zaman da 1 ayda 15 kilo aldım. Ben dahil herkes nasıl olduğuna şaşırdı :KK57: Hatta korkup doktora falan bile gittik. Ama her şeyim normal çıktı. Bir kaç aydır bu kilodayım. Ama şimdi 50 kgya düşmek istiyorum.
Fakat yumurta ve et bana göre olan yiyecekler değil. bunların yerine ne tüketebilirim

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Boyum 1.65, kilom 59.
25 yaşındayım daha önce hiç diyet yapmadım. Çünkü hep çok zayıf biriydim. HAni şu sürekli yemek yiyen ve kilo almayan tipler varya işte ben onlardandım. Ama hiç iştahımın olmadığı bir zaman da 1 ayda 15 kilo aldım. Ben dahil herkes nasıl olduğuna şaşırdı :KK57: Hatta korkup doktora falan bile gittik. Ama her şeyim normal çıktı. Bir kaç aydır bu kilodayım. Ama şimdi 50 kgya düşmek istiyorum.
Fakat yumurta ve et bana göre olan yiyecekler değil. bunların yerine ne tüketebilirim
yeşil mercimek tüketebilirsin... ıspanak yerinede semizotu

Kızlar Merhaba. Artık caresizlikten bu diyete başlamaya karar verdim. Amacım hemen sonuç alıp tig gibi olmak değil elbette ama en azından iki haftada psikolojik olarak iyi hissedip devamını getirmek.bugun 2. Günüm. Dün akşam zor geçti ama hep eğer yersem sabah uyandığımda çok mutsuz olacagimi düşündüm yemedim:) sabah mutlu uyandım ve iyi ki bozmamisim dedim bu beni Etti. Kiloya gelince dün adetimin birinci günüydü tartıda normalden fazla çıktım 77.2 olarak. Bu sabah tartildim inanmak çok zor ama 75.5. Böyle devam ederse ölürüm herhalde :))) bu hızla verirsem araya başka öğünler de katmayi düşünüyorum. Bu kadarı sağlıklı değildir

X