Ben de su orucundan çıkıp hemen yapınca karnım tok olsa da yeme isteği oluşuyor.Ben
bende de bi o kadar var canım maşallah 3 kilo gitmiş ben İsveç’ten iki gün önce dikkat etmeye başlamıştım başladığımda ödemi atmıştım yani Pazartesi 67.5 bugün 65.9
Ama düşünsene yaklaşık 10 gün önce 75 kiloydun şimdi 68Ben de su orucundan çıkıp hemen yapınca karnım tok olsa da yeme isteği oluşuyor.
71den 75e de 1 haftada çıkmıştım..Ama düşünsene yaklaşık 10 gün önce 75 kiloydun şimdi 68
aynı potansiyele sahibiz aşırı da yiyebiliyoruz uzun süre diyet yapıp aç da kalabiliyoruz maalesef daha önce 100den 65e71den 75e de 1 haftada çıkmıştım..Kilo işte alınıp veriliyor..
Ben verince 3 4 kilo alıp tekrar kontrol altına alıyorum orada sorun yok ama 63 olsak bi an önceeaynı potansiyele sahibiz aşırı da yiyebiliyoruz uzun süre diyet yapıp aç da kalabiliyoruz maalesef daha önce 100den 65e
Ondan sonra 90dan 65e inmişliğim var ama koruyamıyorum baktım yine kilo alıyorum biraz daha inmeye çabalıyorum
Ah akılsız başım keşke ben de öyle olsam saldım mı çok salıyorum toparlamak istedim mi çok iradeli oluyorumBen verince 3 4 kilo alıp tekrar kontrol altına alıyorum orada sorun yok ama 63 olsak bi an önceebugünü de kapattım akşam öğünü biraz yetersizdi ama ne yapalım
merhaba diyetiniz nasıl gidiyor? bugun 5. gununuzdesiniz sanırım bende 13 gun yaparak 5 kilo verdim. Sizin şu anda güncel kilonuz nedir? 13 guunu tamamlıyacakmısınız?Eskiden yüzüne bakmadığım havum nasıl da güzel gelmeye başladı.. Ahh açlık ahh
Her şey yolunda gidiyor. 13gün düşünüyorum inşaallah nasip olursa. Güncel 68.55ti en sonmerhaba diyetiniz nasıl gidiyor? bugun 5. gununuzdesiniz sanırım bende 13 gun yaparak 5 kilo verdim. Sizin şu anda güncel kilonuz nedir? 13 guunu tamamlıyacakmısınız?
Sonuç nasılGünaydın canım benim de iyi gidiyor birazdan tartılacağım
Tuvalet ihtiyacımı gideremedim ama geçen cuma 68.4 bugün 65.8 çıktım canım İsveçe pazartesi başladım seninle hafta sonunu da dikkatli geçirmiştimSonuç nasıl
Bugün bende de eksilme olmamış. 65 i bir de ben görseydimmmTuvalet ihtiyacımı gideremedim ama geçen cuma 68.4 bugün 65.8 çıktım canım İsveçe pazartesi başladım seninle hafta sonunu da dikkatli geçirmiştim
Görürsün inşallah canım daha 5. GündeyizBugün bende de eksilme olmamış. 65 i bir de ben görseydimmm
Aynen ben de 100 gram vermişimKilo hala aynı. Can sıkıcı bir durum..
Ben de regl oldum umarım onun etkisidir. Yoksa üzülürümSpor yapıyorum onun mu ödem etkisi var nedir o kadar spora o kadar az kaloriye insan sinir oluyor yahu
Büyük ihtimalle ondandır canım 1-2 güne belli olurBen de regl oldum umarım onun etkisidir. Yoksa üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?