İsveç diyeti günlüğüm

Yeme faslını kapattım ben bakalım 😂 tartılıyor musun hergün? Eksilme var mı?
Cidden mi bak bu erken kapatma olayı baya işe yarıyor ben de hala açlık yok salamdan midem bulandı galiba çok sevmiyorum bu tarz ürünleri ilk gün tartıldım var eksilme 😍 bakalım toplamda ne kadar gidecek

Cidden mi bak bu erken kapatma olayı baya işe yarıyor ben de hala açlık yok salamdan midem bulandı galiba çok sevmiyorum bu tarz ürünleri ilk gün tartıldım var eksilme 😍 bakalım toplamda ne kadar gidecek
Ben de salam yerine protein oranı yüksek yap oranı düşük ve daha sağlıklı olması açısından hindi füme tercih ettim sana da öneririm. Salamı ben de sağlıksız buluyorum

Ben de salam yerine protein oranı yüksek yap oranı düşük ve daha sağlıklı olması açısından hindi füme tercih ettim sana da öneririm. Salamı ben de sağlıksız buluyorum
Ay ben de onu deneyeyim mide bulantısı çok kötü sanki dünkü ıspanağı yiyormuşum gibi bir his

2 gün kaçamaksız bitti şükür. 3.güne de kahve ve kızarmış ekmekle (etimek tercih ettim) başladımmm. Bol bol eksilelimm inşaallah 💜

2 gün kaçamaksız bitti şükür. 3.güne de kahve ve kızarmış ekmekle (etimek tercih ettim) başladımmm. Bol bol eksilelimm inşaallah 💜
Günaydın canım süpersin 😍 ben daha yeni uyandım sabahki ekmeği es geçebilirim veya öğlen öğünüyle birleştiririm

Yemek yeme işini de kapattım bugünlük. Listeye uyumlu gidiyorum. Umarım kilo veriyorumdur 🤨🤨🤨

Ben
Biraz önce tartıldım. Gün benim için bu saatlerde başlıyor erken yatınca erken kalkıyorum. Güncel 68.55 💃💃
bende de bi o kadar var canım maşallah 3 kilo gitmiş ben İsveç’ten iki gün önce dikkat etmeye başlamıştım başladığımda ödemi atmıştım yani Pazartesi 67.5 bugün 65.9

Back
X