- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.939
- 598
- 36
8. Gün var bi daha galiba ben de brokoli karnabahar tarzında bir şey ayarlarım kesinTadı çok kötüydü Allah affetsin zaten normalde de yiyemem. Onun yerine karnabahar tüketeceğim haşlayıp ben de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8. Gün var bi daha galiba ben de brokoli karnabahar tarzında bir şey ayarlarım kesinTadı çok kötüydü Allah affetsin zaten normalde de yiyemem. Onun yerine karnabahar tüketeceğim haşlayıp ben de![]()
Pek fırsatım olmuyor spora açıkçası. Öğünleri bile zor hazırlıyorumBacım napıyorsun nasılsın? Spor yapabiliyor musun ?
Neden bu kadar yoğunsun canım ?Pek fırsatım olmuyor spora açıkçası. Öğünleri bile zor hazırlıyorum![]()
Ben de nane kattım farklılık olsun diye iyiyim çok şükür biraz açlık oluyor tabii. Sen nasılsın
Allah kolaylık versin canımDersler maalesef ki..![]()
Şükür benim de iyi gidiyor ben genel itibariyle iki öğün yemeye alışığım şükür fazla zorlamıyorBen de nane kattım farklılık olsun diye iyiyim çok şükür biraz açlık oluyor tabii. Sen nasılsın![]()
Yeme faslını kapattım ben bakalımŞükür benim de iyi gidiyor ben genel itibariyle iki öğün yemeye alışığım şükür fazla zorlamıyor
Cidden mi bak bu erken kapatma olayı baya işe yarıyor ben de hala açlık yok salamdan midem bulandı galiba çok sevmiyorum bu tarz ürünleri ilk gün tartıldım var eksilmeYeme faslını kapattım ben bakalımtartılıyor musun hergün? Eksilme var mı?
Ben de salam yerine protein oranı yüksek yap oranı düşük ve daha sağlıklı olması açısından hindi füme tercih ettim sana da öneririm. Salamı ben de sağlıksız buluyorumCidden mi bak bu erken kapatma olayı baya işe yarıyor ben de hala açlık yok salamdan midem bulandı galiba çok sevmiyorum bu tarz ürünleri ilk gün tartıldım var eksilmebakalım toplamda ne kadar gidecek
Ay ben de onu deneyeyim mide bulantısı çok kötü sanki dünkü ıspanağı yiyormuşum gibi bir hisBen de salam yerine protein oranı yüksek yap oranı düşük ve daha sağlıklı olması açısından hindi füme tercih ettim sana da öneririm. Salamı ben de sağlıksız buluyorum
Günaydın canım süpersin2 gün kaçamaksız bitti şükür. 3.güne de kahve ve kızarmış ekmekle (etimek tercih ettim) başladımmm. Bol bol eksilelimm inşaallah![]()
Hiç tartılmadın mı canım ? Ben spor da yapıyorum beklentim büyükYemek yeme işini de kapattım bugünlük. Listeye uyumlu gidiyorum. Umarım kilo veriyorumdur![]()
Biraz önce tartıldım. Gün benim için bu saatlerde başlıyor erken yatınca erken kalkıyorum. Güncel 68.55Hiç tartılmadın mı canım ? Ben spor da yapıyorum beklentim büyük
Sen de ne kadar eksilme varHiç tartılmadın mı canım ? Ben spor da yapıyorum beklentim büyük
bende de bi o kadar var canım maşallah 3 kilo gitmiş ben İsveç’ten iki gün önce dikkat etmeye başlamıştım başladığımda ödemi atmıştım yani Pazartesi 67.5 bugün 65.9Biraz önce tartıldım. Gün benim için bu saatlerde başlıyor erken yatınca erken kalkıyorum. Güncel 68.55![]()