• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç diyeti günlüğüm

Ben

bende de bi o kadar var canım maşallah 3 kilo gitmiş ben İsveç’ten iki gün önce dikkat etmeye başlamıştım başladığımda ödemi atmıştım yani Pazartesi 67.5 bugün 65.9
Ben de su orucundan çıkıp hemen yapınca karnım tok olsa da yeme isteği oluşuyor. 🤨🤨🤨🤣

71den 75e de 1 haftada çıkmıştım.. 😂 😂 Kilo işte alınıp veriliyor.. 💃
aynı potansiyele sahibiz aşırı da yiyebiliyoruz uzun süre diyet yapıp aç da kalabiliyoruz maalesef daha önce 100den 65e
Ondan sonra 90dan 65e inmişliğim var ama koruyamıyorum baktım yine kilo alıyorum biraz daha inmeye çabalıyorum 🤦‍♀️

aynı potansiyele sahibiz aşırı da yiyebiliyoruz uzun süre diyet yapıp aç da kalabiliyoruz maalesef daha önce 100den 65e
Ondan sonra 90dan 65e inmişliğim var ama koruyamıyorum baktım yine kilo alıyorum biraz daha inmeye çabalıyorum 🤦‍♀️
Ben verince 3 4 kilo alıp tekrar kontrol altına alıyorum orada sorun yok ama 63 olsak bi an öncee 😒😏bugünü de kapattım akşam öğünü biraz yetersizdi ama ne yapalım 😂

Ben verince 3 4 kilo alıp tekrar kontrol altına alıyorum orada sorun yok ama 63 olsak bi an öncee 😒😏bugünü de kapattım akşam öğünü biraz yetersizdi ama ne yapalım 😂
Ah akılsız başım keşke ben de öyle olsam saldım mı çok salıyorum toparlamak istedim mi çok iradeli oluyorum

Eskiden yüzüne bakmadığım havum nasıl da güzel gelmeye başladı.. Ahh açlık ahh 😒😒😒

Eskiden yüzüne bakmadığım havum nasıl da güzel gelmeye başladı.. Ahh açlık ahh 😒😒😒
merhaba diyetiniz nasıl gidiyor? bugun 5. gununuzdesiniz sanırım bende 13 gun yaparak 5 kilo verdim. Sizin şu anda güncel kilonuz nedir? 13 guunu tamamlıyacakmısınız?

merhaba diyetiniz nasıl gidiyor? bugun 5. gununuzdesiniz sanırım bende 13 gun yaparak 5 kilo verdim. Sizin şu anda güncel kilonuz nedir? 13 guunu tamamlıyacakmısınız?
Her şey yolunda gidiyor. 13gün düşünüyorum inşaallah nasip olursa. Güncel 68.55ti en son

Spor yapıyorum onun mu ödem etkisi var nedir o kadar spora o kadar az kaloriye insan sinir oluyor yahu

Back
X