Nasilmis bu diyet?Yarından itibaren isveç diyetine başlıyorum kızlaaaar. Ama öyle 13 günde devasa kilo kayıpları beklemiyorum (5 günlük su orucum yeni bitti). Hedefim 3-4 kilo vermek. Yapmak isteyen olursa beraber ilerleyebiliriz
13 günlük diyet İki öğün üzerine kurulu İnternette menü örneği var benim sevdiğim bi siteden paylaşayım size baya detaylı açıklanmış hali var dilerseniz bakarsınızNasilmis bu diyet?
Günaydın canım ben de öyle yaparımGÜNAYDINNGün sonunda yediklerimi paylaşacağım et yerine tavuk tüketeceğim et yemek zorluyor beni sıkılırsam ete dönüş yapacağım. Bol zayıflamalı bir gün olsun..
Halledersin evelallah69 bıraktığım kilom olmuş 71.. Su orucundan sonra her şeyi de yemeyin ben ettim siz etmeyin13 günde çözeriz ama
MükemmelIspanak fazla gelmiş olabilir ne kadardı bilmiyorum Demet halinde satılıyorduEki Görüntüle 2717969
Maalesef diyetin aslında ara öğün gibi bir seçenek yok. Listedekiler neyse o. Liste dışı kafein almak dahi yasakAra öğün oluyor mu? Bir avuç kuru yemiş, elma, yoğurt gibi?
Maalesef diyetin aslında ara öğün gibi bir seçenek yok. Listedekiler neyse o. Liste dışı kafein almak dahi yasak
Tadı çok kötüydü Allah affetsin zaten normalde de yiyemem. Onun yerine karnabahar tüketeceğim haşlayıp ben deıspanağa baharat vs katmama rağmen çok zor geldi yemek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?