- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.081
kızlar selam..başlayıp tamamlayıp sonuca ulaşan var mı aranızda?hemen geri alıyor musunuz bıraktığınızda?benim de acilen başlamam lazım.sürekli gezmekten tosun gibi oldum yine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yarın başlamayı düşünüyorum. Balık eğer çok sorun ise tavuk olur sanırım yerine. Ben yıllar önce öyle yapmıştım.Bende yarın başlamak istiyorum ama.balik yerine ne yiyebilirim
Canım bende bugün başlayamadım alışveriş yapmak gerek . Yarın başlıyorum bende . Birlikte yaparız süperben yarın başlamaya karar verdim arkadaşlar. böylece zayıf menülü günler haftasonuna denk gelecek.
çalışıyorum. öğlen dışarda yemek zorunda oluşum ve iş yemekleri hesaba katılınca benim için en doğru program yarın başlamak olacak.
![]()
Merhaba yeni eve girdim:) yazamadım koşturmacalı bir gündü .sabah ve öğlen tamamgünaydın,
sabah kahvemi içerek güne başladım.
zaten intermittent fasting uyguladığım için alışkınım. (türkçesi yarım oruç diyeti olmalı)
Newkaya başladık mı?
![]()
Öncelikle merhaba,
Motivasyon amaçlı üye oldum buradaki desteği sevdim.
Ben 69 kiloyum bugün başlıyorum hedef 6 kilo umarım başarırım. Gün gün paylaşacağım.
Sevgiler