• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlar bende 167 boy 65 kg. Evlenmeden önce 58 dim. 5 kg vermem gerek. Yaza girmeden. P.tesi diyete başladım aslında şeker zaten almam ama abur cubur yiyordum bıraktım.ekmek hiç sevmem yemem.gunde 2.5 lt su iciyrm. Kiraz sapi ve mısır püskülü çayı iciyrm sabahları 3 gundur .Nasıl yapıyorsunuz bu diyeti size katılmak istyrm

Kızlar herkese kolay gelsin ben daha önce 13 günlük diyetimde 7 kilo vermiştim liste mi hazırladım pazartesi günü başlamak isteyenlerle birbirimize destek olalım benim buna çok ihtiyacım var açıkçası...

Kizlar bugun 3.gunumdu.
1.gun65.600
2.gun64.700
3.gun64.200
Baslangic kilomu yazamadim cunku kiloluyum diye tartilmayi bile istemiyodum.ama bolgesel olarak karinda basenlerde cok farketti .insallah boyle gider

İsveç diyetine başlamadan önce 7 günlük farklı bir diyet uyguladım. Yiyeceği daha bol bir diyetti ve 7 günde 4,8 Kg verdim.

7 Günlük farklı bir diyette verdiğim kilo = 4.8 Kg
13 Günlük isveç diyetinde verdiğim kilo = 5.2 Kg

Arada 6 gün ve 400 gram fark var o yüzden verim alamadığımı söyledim aslında. Kilom 68'di 7 günlük diyette.
Bana da atar misin o ozel diyeti merak ettim?

Kizlar bugun sabah tartildim
1.gun65.600
2.gun64700
3.gun64.200
4.gun63800 yapalim hep birlikte bu diyetii.yaniz dun dayanamadim bir adet galeta yedim bir de hurma.ama suyu eksik etmeyin cunku dusunun eriyen yaglar nasi gidecek ya terle ya idrarla.salatalari da yagli yapin diyette dedigi gibi yoksa bagirsak yavaslio.ve bol limonlu.benim kilo vermem belki yavas olabilir digerlerine gore.cunku tiroit hastasiyim.

Ben bu diyeti bitirdikten sonrada 2 ogun yemek yemeye gececm.midem kuculuo cunku.bir de yemekle beraber asla su icmeyin mideyi genisleten oymus.yemekten iki saat sonra yada yarim saat once.eger yemekle beraber su icilirse mide asiti salgilanmiyormus.gelen yiyecegi ogutmeden bagirsaklara atiyomus.bir de suyla mide genisliyomus tokluk hissimiz gec olusuyomus ve insulin direncine sebep oluyomus.insulin direnci de bildginiz gbi direk bel karin simit olusmasina sebep oluyo.

Kizlarrr
1.gun65.600
2.gun64.700
3.gun64.200
4.gun63.800
5.gun63.500 bugun 300 gram gtmis cunku dun pazar kahvaltisinda biraz bozdum patataes yedim haslanmis.oglen yemedim aksamada yumurta salatasi yedim.bugun yine kaldgim yerden devam.

Back
X