• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

BEN de başarıyla tamamladım ilk günü
Kesme şeker ve öğle yemeğini yemedim.
Başlama : 69
1.gün 68.5

birbusra birbusra kilomuz da çok yakın. bakalım ne kadar zayıflayacağız :KK5:

ben de şekerli çay-kahve içemediğim için kahvaltıdaki şekeri kullanmıyorum.

yalnız öğün atlamak yok bu diyette. zaruri bir durum olmadıkça öğün atlamamaya çalış canım :KK200:

Herkeze selam bende başlamak istiyorum ben bu diyeti Aralık ayinda yapmıştım 4 kilo vermistim 81.500 ile başlamıştım 77.500 olmuştum ben spor ve yediklerime dikkat ederek vermeye devam ettim 71 kiloya kadar düştüm benim hedefim 62 -63 falan şimdi bu diyete tekrar başlayıp istedigim kiloya inmeyi düşünüyorum inşallah :KK49::spor:

Salatanin icine neler koyabiliriz ben sadece marul ve maydonozdan yaptim.
Bir porsiyon ıspanağı nasıl ayarliyoruz ben cig ispanagi 180 gr olarak ayirip pisirdim

merhaba.

ben de bugun 62 kilo ile araniza katildim.
seker kullanmadigim icin sabah sekersiz, bir damla diyet sutle ekspresso ictim. oglen haslanmis yumurta ve ispanagimi yedim.
aksami bekliyorum. eti nasil yapiyorsunuz.

Salatanin icine neler koyabiliriz ben sadece marul ve maydonozdan yaptim.
Bir porsiyon ıspanağı nasıl ayarliyoruz ben cig ispanagi 180 gr olarak ayirip pisirdim
merhaba
ben ispanagimin icine kirmizi biber ekledim. boylece lezzetlendirdi de. yumurtamin uzerine de kirmizi biber ve nane ekledim.
ispanagi dondurulmus aldim; boylece goz karari bir sekilde teflonda isitinca, eridi ve yemek halini aldi. ekte gorselimi de paylasiyorum.

Eklentiler

• 17373183_10212271086629329_1721758339_o.webp
    17373183_10212271086629329_1721758339_o.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 59
birbusra birbusra kilomuz da çok yakın. bakalım ne kadar zayıflayacağız :KK5:

ben de şekerli çay-kahve içemediğim için kahvaltıdaki şekeri kullanmıyorum.

yalnız öğün atlamak yok bu diyette. zaruri bir durum olmadıkça öğün atlamamaya çalış canım :KK200:
Aynen çok yakın ben de merak ediyorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim sevgiler

semurcan semurcan elif emre mesut elif emre mesut D Deniz1045 hoşgeldiniz :KK5:

semurcan semurcan ben bifteği ızgara et ve kuşbaşı şiş olarak tüketmeyi tercih ediyorum. dışarda yemek yediğim için gittiğim yerde uygun şekilde ne varsa onu tercih ediyorum. geçen gün sebzeli köfte vardı, o şekilde tükettim mesela.

hos bulduk, ben de teflonda yagsiz dondurdum eti. soyle bir goruntu ortaya cikti :KK54:

ilk gunu kacamaksiz tamamladim. sadece esime pasta yaparken tadi kontrol etmek icin, bir iki parmakladim :dondurma:

yarin ayni azimle devam ortakliga En Büyük KK

Back
X