• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar selam..başlayıp tamamlayıp sonuca ulaşan var mı aranızda?hemen geri alıyor musunuz bıraktığınızda?benim de acilen başlamam lazım.sürekli gezmekten tosun gibi oldum yine :D :D

Kızlar bugün benim 1. Günümüz akşam yemeğiyle öğlen yemeğini yer değiştirdim ve akşam haşlanmış ıspanak yerine onun yemeğini yedim yani başa dönmem gerekiyomu sizce en son 5 sene önce yapmıştımsuan yapan arkadaşlar bilgilendirebilirmi.

2.günüm Öğlen yemegim olan yoğurt ve 4 aç bitir salami yemiş bulunmaktayim modum düştü ama pes etmek yok tabi sıfır sporla.

En etkili diyetler
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan en etkili diyeti nasıl uygulamamız gerektiğini sizlerle paylaşıyor..
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

ben yarın başlamaya karar verdim arkadaşlar. böylece zayıf menülü günler haftasonuna denk gelecek.

çalışıyorum. öğlen dışarda yemek zorunda oluşum ve iş yemekleri hesaba katılınca benim için en doğru program yarın başlamak olacak.
:KK49:

ben yarın başlamaya karar verdim arkadaşlar. böylece zayıf menülü günler haftasonuna denk gelecek.

çalışıyorum. öğlen dışarda yemek zorunda oluşum ve iş yemekleri hesaba katılınca benim için en doğru program yarın başlamak olacak.
:KK49:
Canım bende bugün başlayamadım alışveriş yapmak gerek . Yarın başlıyorum bende . Birlikte yaparız süper :KK54:

günaydın,

sabah kahvemi içerek güne başladım.

zaten intermittent fasting uyguladığım için alışkınım. (türkçesi yarım oruç diyeti olmalı)

Newkaya Newkaya başladık mı? :KK49:

günaydın,

sabah kahvemi içerek güne başladım.

zaten intermittent fasting uyguladığım için alışkınım. (türkçesi yarım oruç diyeti olmalı)

Newkaya Newkaya başladık mı? :KK49:
Merhaba yeni eve girdim:) yazamadım koşturmacalı bir gündü .sabah ve öğlen tamam :halay:akşam yemeği için hazırlıklara başlarım birazdan :KK76: nasıl geçti senin günün?

öğlen ızgara et ve bol limonlu salata.

şimdi yavaş yavaş acıkmaya başladım. benim fiks acıkma saatim işte dört - dört buçuk.

bir buçuk litre su içtim. akşama kadar 2'ye tamamlayayım.

Öncelikle merhaba,
Motivasyon amaçlı üye oldum buradaki desteği sevdim.
Ben 69 kiloyum bugün başlıyorum hedef 6 kilo umarım başarırım. Gün gün paylaşacağım.

Sevgiler
birbusra birbusra hoşgeldin.

ben de 67 kilo ile başladım. zaten en az 20 kg fazlası olanlar için için uygun bir diyet.

ben de buradan gördüğüm desteğe minnettarım:KK200:
birlikte zayıflayacağız inşallah :KK5:

Back
X