- 11 Şubat 2009
- 248
- 20
- 118
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #8.561
devamı gelsin inşallah vedalaşlım bu kg lar la
Harikasın zeycimm :)))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devamı gelsin inşallah vedalaşlım bu kg lar la
Kızlar merhaba, bugün ilk günüm. Gayet iyi gidiyor. Öğle yemeği ıspanak yerine semizotu yedim sadece. Akşamda biftek yerine ızgara köfte yiyeceğim. Parça et yiyemiyorum maalesef. Bu şekilde de işe yarayacağını düşünüyorum. Bir de gün boyu içtiğim suyun içine karbonat ekliyorum. Bakalım yarın sabah kaç çıkacağım:)
Kargonatlı su nasıl içiyosun cnm ? Olcek olarak
Kızlar merhaba, bugün ilk günüm. Gayet iyi gidiyor. Öğle yemeği ıspanak yerine semizotu yedim sadece. Akşamda biftek yerine ızgara köfte yiyeceğim. Parça et yiyemiyorum maalesef. Bu şekilde de işe yarayacağını düşünüyorum. Bir de gün boyu içtiğim suyun içine karbonat ekliyorum. Bakalım yarın sabah kaç çıkacağım:)
ayy evet aynen devammmmmm sayenizde gaza geliyom vallaSüper tatlımm tam gaz devammmm oleyyyyy :)))
ellerine saglik gulummmKızlarrrr
Herkes bugün kaçıncı gününde ise ve bugün kaç kilo ise ,kaç kilo ile başladıysa, kaç kilo verdiyse hepsi aşağıda yer alıyor.
Evet motivasyonumuz tavan yapsın bakalım
Buyrun tablomuzz
Eki Görüntüle 1076358
Kızlar bugunku balığımı yedim oğle yemeği superdiii ve hala acıkmadım :))) şimdi girdim eve hemen size yazdım yürüdüm şahaneydi sabahta yurudum ben paso yuruyorum : )))
bende bugün başladımm.çok sevindim bi yoldaş bulduğumabu şekilde de işe yarar bence sonuçta proteini proteinle sebzeyi yine sebzeyle değiştiriyosun
Canım iki litre suyun içine 1 çay kaşığı koyuyorum. Suyu bu şekilde alkali hale getiriyormuşuz.
ayy evet aynen devammmmmm sayenizde gaza geliyom valla
ellerine saglik gulummm
ohh ohh ne guzelll yuruyus tum sporlardan daha eglenceli geliyor bana![]()
kızlar sizide eklimmi listeye ??
sağolasın cnm
Kızlar
Listeye hedef kilolarımızıda ekleyelim mi dersiniz ???
Kızlarrrr nasılızzzz :)) açlık ne durumda :)))
olabilir aslinda ama bu diyetteki hedef mi? yoksa olmak istedigimiz hedefmi?:44:
ben bugun cok acimyumurtami yemedim aksam yemegi olarak yogurtla yicem gece karnim zil calmasin diye gec uyuyorumdaa
Kızlarrrr nasılızzzz :)) açlık ne durumda :)))
genel hedef kilo cnm
ay bende bugün sabahtan öğlene öğleden akşama akşamdan sabaha bir çok değişikilik yaptım karmakarışık ettim![]()
5.gün harika...herhalde en güzel gün...balık,salata, biftek, brokoli...ne ararsan var...kilo aldırır bu 5. gün :)
soklama yapıyor bence =))![]()
olabilir canım vallahi şoktayım zaten bugünün menüsü sayesinde![]()
Ahahaa ne guzel işte karnin tok iyi yeseydin yarin az kalmaya devammm