- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #15.441
Googela yaz canm çeşitli bloglar var ne yiyip içtiklerini atmışlar detaylıca yorumlamışlarArkadaşlar bu diyet nasıl yapılıyor menü örneğini nerden bulabilirim , 58 kiloyum ideal kiloma yakın olduğum için ne kadar aç kalırsam kalayım bir türlü kilo veremiyorum kafayı yiyeceğim 52 kilo olmak istiyorum yardımcı olur musunuz(
Merhaba • geri aldınız mı ?Kızlar if ile İsveç dıyetını bırlestırdım yani oglen 12/8 arası uyguluyorum ısvec dıyetını sadece onun dısında yemek yok. Spor yapmıyorum ıkı lıtre su. Su an dokuzuncu gunum kılom 77 ıdı 71 oldum boy 173. Asırı hızlı gıtmemıs mı kılolar? Bunları gerı alacakmısım gıbı bır hıs var ıcımde.
Teşekkür ederimm.. valla açlık deseniz var, bıkkınlık deseniz var, zorlanma deseniz var, amaaa pes etmeyeceğim 13 güne tamamlayıp sebze yemekleri ve bol proteinli beslenmeye döneceğim. Başka çaresi yok, boyum 1.76 kilom 83,1 dolayısıyla vermem gereken en az 10 kilom daha var. Siz de başlayın ihtiyacınız varsa, ben elimden geldiğince destek olurum sizeNe kadar güzel gün gün yazmışsınız maşallah çok güzel uymuşsunuz motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz ben de yapmak istiyorum ama olmuyor bi türlü
Bende çok istiyorum başlamayı gerçekten cesaretlendirdiniz beni yarın başlarsam eğer mutlaka yazacağım buraya sizden de destek bekliyorum başarmış biri olarakTeşekkür ederimm.. valla açlık deseniz var, bıkkınlık deseniz var, zorlanma deseniz var, amaaa pes etmeyeceğim 13 güne tamamlayıp sebze yemekleri ve bol proteinli beslenmeye döneceğim. Başka çaresi yok, boyum 1.76 kilom 83,1 dolayısıyla vermem gereken en az 10 kilom daha var. Siz de başlayın ihtiyacınız varsa, ben elimden geldiğince destek olurum size
Merhanalr bende baslamak istiyorum ama ben et hic yiyemiyorum tavuk yesem olurmuki varmi bilginiz benimde 10 kilo fazlam var denemek istiyorumHerkese 13. Günden günaydın,
bugün son günüm ve söz verdiğim gibi sizi sürekli bilgilendirdim. 2 gündür kabızlık sorunu çekiyorum ancak yine de tartıda 82,25’i görmenin haklı gururunu yaşıyorum :)
yarın uyandığımda 82,00’ı görürsem hedefi tam 12’den vurmuş olacağım :) sonra da ilk hedefim 79 olarak ramazan dolayısıyla tek öğün beslenmeye geçeceğim.
herkese bol kilo vermeli haftalar :)