- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #15.421
Allah bağışlasınbenmde 3 yaşında çocuğum var =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasınbenmde 3 yaşında çocuğum var =)
Ben sağlıklı beslendiğim halde verdiğim bütün kiloları geri aldım.Merhaba kızlar. Boyum 171 kilomsa 65 civarları olurdu. En son orta okulda 50li kiloları görmüştüm. Karantinada spora ve sağlıklı beslenmeye karar verdim, böylece 57 kiloya düştüm. Boğa burcuyum ve yemeği aşırı derecede seviyorum. O yüzden kilom 57-59 kilo civarı değişiyor. Şimdi isveç diyeti yapıyorum, 52-53 kiloya inmek istiyorum. Sporla destekliyorum. Kızlar, isveç diyetinden sonra sağlıklı beslensem, sağlıksız beslendiğimde diğer öğünler dengelesem verdiğim kiloları geri alırmıyım ?
P.S.Geçen yıl yaptım 5ci günümde dayanamadıç, yürüyemiyordum. Amma 64 kilodan 60-61 kilolara inmiştim. Sonr hiç dikkat etmedim, en son kışta 68 kiloyu gördüm
1,71 boy için 52-53 kg hiç sağlıklı değil.Merhaba kızlar. Boyum 171 kilomsa 65 civarları olurdu. En son orta okulda 50li kiloları görmüştüm. Karantinada spora ve sağlıklı beslenmeye karar verdim, böylece 57 kiloya düştüm. Boğa burcuyum ve yemeği aşırı derecede seviyorum. O yüzden kilom 57-59 kilo civarı değişiyor. Şimdi isveç diyeti yapıyorum, 52-53 kiloya inmek istiyorum. Sporla destekliyorum. Kızlar, isveç diyetinden sonra sağlıklı beslensem, sağlıksız beslendiğimde diğer öğünler dengelesem verdiğim kiloları geri alırmıyım ?
P.S.Geçen yıl yaptım 5ci günümde dayanamadıç, yürüyemiyordum. Amma 64 kilodan 60-61 kilolara inmiştim. Sonr hiç dikkat etmedim, en son kışta 68 kiloyu gördüm
Neden aliyoruz hep boyle devam.mi edecek son 7 8.yildir diyey yapiyorim veriyorum aliyorum ...millet bir goruypr aaaa ne kadar zayiflamissin bir goruyor sana ne olmus niye bu.kadar kilo aldin niye boyle.oluyorBen sağlıklı beslendiğim halde verdiğim bütün kiloları geri aldım.
İsveçe başladığım kiloya geri gelince durdu kilo almam. İki haftadır da diyet yapmıyorum kilo da almıyorum. İsveçin hemen ardından bazı öğünleri shake ile geçiştirmeme, salata, sebze yemekleri rağmen kilo almıştım.Neden aliyoruz hep boyle devam.mi edecek son 7 8.yildir diyey yapiyorim veriyorum aliyorum ...millet bir goruypr aaaa ne kadar zayiflamissin bir goruyor sana ne olmus niye bu.kadar kilo aldin niye boyle.oluyor
Vicky’s egg diet yapHayir ben daha once bu diyeti hic yapmadim. Ama ununu cok duydum. Yani her aksam biftek diyor onu da surekli alamam. Ama yumurtayla felan olsaydi kesin yapardim. O da protein sonucta. Ogrenciyim malum:)
bende yapıyorum 4. günümdeyim hatta 4 gunde -2.8 hatta post bile açtım her gün tartı resmide paylaşıyorum. inşallah veririz kilolarımızı..Ben varım yarın başlıcam yol arkadaşı olabilirim
ayy bende çocuk yapıcam daha ondanda kilo vermek istiyorum hatta forum açtım destek bulabilirsem diye ama pek kiş katılmadı 4. gundeyim hergun tartı felan paylaşıyorum. inşallah bozmam önceden yaptıgımda -5 vermiştim. şimdide 5-6 versem cillopp ollur cillopEvetttt ben tekrar yapıyorum bugün adetim bitti o yüzden tartılmadım ama 5 gün önce 69 dum. 7 günü yapmayı planlıyorum bakalım bu sefer ne kadar farkedecek. Artık 54 u hatta 53 ve hatta 52 yi görmek istiyorum. daha çocuk yapıcam. Ama kararlıyım...
Aynen öyleİki defa denedim 6 gün yapabildim. 4 kilo falan verdim ama geri aldım. O kadar aç kalmama değmedi. İyi bir zayıflama yöntemi olduğunu düşünmüyorum.
Sakıncası yoksa 6 günde 4 kilo verdiğinizde, toplamda kaç kiloydunuz, boyunuz kaç acaba?Aynen öyle
İki defa denedim 6 gün yapabildim. 4 kilo falan verdim ama geri aldım. O kadar aç kalmama değmedi. İyi bir zayıflama yöntemi olduğunu düşünmüyorum.
160 boySakıncası yoksa 6 günde 4 kilo verdiğinizde, toplamda kaç kiloydunuz, boyunuz kaç acaba?