- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.521
bu arada 300 gram daha gitmiş:))65.500 başlangıç bugün 4.günüm tam 64 kiloyum:))yarın 63 leri görüyorum kısmetse:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar kendime nazar değdi galibabugün sabah tartıldım ve gr değişmemişadetim 1 hafta gecikti aşırı şişlik yaşıyorum maalesefbugün hastaneye gidip test yaptırdım gebelik olmayıncada adet söktürücü yazdırdım.ilacın prospektüsünü okuyunca biraz daha üzüldüm çünkü yan etkileri arasında ödem yapmada vardıya tamda diyete denk geldi bu düzensizlik offf offfinşallah ödem oluşturmaz ve kilo vermem devam eder inşallah.ya şurda 3günüm kalmıştı lütfen vermeye devam edeyim Allahım lütfennnn
mavis cim saglik olsun bunyeni cok zorlama bence Allah korusun hasta olabilirsin hizli kilo vermeler cok tavsiye edilmiyor
bende sabirsizim biran once verip rahatlamak korumaya gecmek istiyorum ama sonra diyorum sagligimi kaybettikten sonra zayif olmanin hic onemi yok diye
ben ayda 5 kilo verdigimde bile drum kizmisti cok zararli diye yavas ve herseyi yiyerek sporla ver demisti ama yok diyet diyet dolasiyorum :26:
birde zaten regl olmadiysan onunda etkisi buyuktur regl sonrasi cok farkeder
umarım regl sonrası dediğin gibi olur canım:44:aslında zararlı olduğunu biliyorum zaten daha önce kalori sayarak zayıflamaya çalışıyordum ama günlük 1000 kaloriyi geçmememe rağmen gr gitmiyordu üstelik sporda yapıyordummetabolizmam çok yavaş maalesef.bu diyeti seçmemin nedenide metabolizmada değişiklik yaptığı söyleniyordu .bende başlayım nasılsa herhangi bir sorun olursa hemen bırakırım dedim ve başladım.tabi tedbiri elden bırakmadım hergün vitaminde aldım.Allaha şükür bir problem yaşamadım iyide kilo verdim gerçekten metabolizmamda farklılık var.ama şu aralar bu regl sorunu canımı sıktıinsan böyle durumlarda motivasyonunu yitiriyor sanki bir daha veremicekmişim gibi oluyor8 mayısa kadar 2 kilo daha versem yeter aslında.Allahım inşallah o zamana kadar gider 2 kilocuk daha:97:
mavis81
günaydın arkadaşlar son 2 günüm kaldı yarın bitecek diyetim ama bugün tartıda sadece 100 gr gitmiş görünüyor hala 54ümaslında karnımdaki bu şişlik gitse sanırım yarım kilo daha düşük çıkacaktırama hala regl olamadım buda beni çok rahatsız ediyor.bugünde beklicem bakalım yarın sabah hala aynı problemle karşılaşırsam diyeti bozmak zorunda kalıcamtamda son gündü alışmıştım bitirmek isterdim açıkçasıama bitkisel çaylar ve çörekotu denemek istiyorum adet söktürücü olarakkızlar bişey sormak istiyorum size:vücuttaki bu şişlik yağ yakımını önlermi yoksa yağ yakmaya devam ederim ama ödem oluştuğu için tartıdamı anlayamayız kilo verdiğimizi?
mavis bildigim kadariyla yag yakmaya devam ediyor vucud ama ödem ve su biriktigi icin kilo olarak agir gelebiliyorsun.. yillar önce diyetisyende yagimi ölctürmek icin gitmistim. doktor elinde kagitlarla geldi.. olamaz bu imkansiz dedi.. bende korktum ne oldu diye sordum. vucudum 1 haftada 2,5 kilo yag almis.. imkansiz bisey bu, siz ne yaptiniz dedi.. bende bisey yapmadim diyetime uydum ama adetim gelecek deyince.. hersey ortaya cikti. doktor adet döneminde, kaslar ve yag hücreleri su topluyor dedi.. ama sizinki normalin cok cok üstünde demisti.. yani canim 1-2 kilo almis bile görünebilirsin bu dönemde.. bak 2 günün kalmis.moralini bozma ve bence sen bu diyeti tamamla.. ve sonrasinda da dikkatli yersen, adet bitimine kadar bütün birikmis su ve ödemi atinca, tartida hedefine ulasmis görürsün kendini insallah.. son 2 gün daha sabret derim ben.
mavis81
canım benim bu yazdıkların bana o kadar moral verdi ki anlatamamçok stres yapmıştım artıkinşallah bende de öyle olmuştur canım ya tekrar teşekkürler
rica ederim canim ne demek.. sonucta hepimizin derdi ayni dimi ama ? sakin moralini bozma, ödem ve toplanan su icin isirgan otu cayini tavsiye ederim. biraz fazla wc ye cikartiyor ama faydasida oluyor, o kadar sis hissetmiyorsun kendini.. yada entschlackungstee diyorlar burda.. sen türkiyeden misin bilmiyorum. eczanelerde de satiliyor. ödem su, toksinleri atmak icin, bitki cayi..1 hafta ondan icebilirsin. kanida temizliyor ayrica..
mavis81
evet canım türkiyedeyim o dediğini bilmiyorum ama ısırganotu vardı evde.süt arttırıyor diye almıştım kızımı emzirirken.onu bir deneyim ben sağol tatlım
afiyeti seker bal olsun.. biriken sulari boslatsin insallah :82: moral bozmak yok yola devammmm! ben suan 7 günde 7 kilo diyetini yapiyorum. bugün 3. günümdü. bitsin insallah baska bi diyet yapicam. yaza hedefledigim kiloya kavusmak istiyorum. bisey sormak istiyorum sana mavisim. :44: hatirladigim kadariyla seninde titresimli bel kemeri var. yorumlarda okumustum. ben almistim ama bi türlü düzenli kullanamadim. benim sorunlu bölgem yani gözüme büyüdükce büyüyen göbegim var. sezeryanla dogum yaptim. ve cok rahatsizlik veriyor bana. kurtulmak istiyorum artik. sen kemeri düzenli kullandinmi, faydasi oluyormu?
bu arada diyeti bırakmadım kızlar son gün bugün zaten hakkını vereyim dedim diyetinhiç kaçamaksız tam 13 gün yapmış oldumekstradan çay kahve bile içemedim vallaki normalde çok severim kendilerinibugün sabah tartıldım sadece 200 gr daha gitmiş yani 53.8 olmuşumbu hafta çok az verdim 1 yada 1.5 kilo anca gittiama napim kısmet diyorum bunada şükürzaten başlarkende 5 kilo hedef koymuştum kendime 53 kiloda görmek dileğiyle demiştim tam 53 olamasada küsüratlı 53ü gördümo küsüratıda regl şişkinliğime sayıyorum zatenherkese başarılar diliyorum kızlar azimli olursanız gerçekten başarılı bir diyet bu
azmine bayıldım tatlım süpersin valla tebrik ederim reglin bitsin 52leride görürsün kesin regl şişkinliği vardır mutlaka bide gecikti dedin dahada su toplamıştır vücudun
mavis81
teşekkürler canım umarım öyle olurevet o kemerden var bende de.hemen hergün kullanıyorum bu aralar.bende sezeryanlıyım ve alt karın haliyle biraz problemliydi.şuan oldukça küçüldü karnım reglden dolayı biraz şiş ama o ayrı.çok hafif kaldı yani oda birkaç haftaya gider inşallah.ama tam olarak neyin faydası oldu onu bilmiyorum iştediyetmi,yürüyüşmü,egzersiz hareketlerimi yoksa kemermisanırım komple yapınca kemerde ona destek oluyor canım