- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.841
Ben çeyrek portakalı yemeyi düşünüyorum suyunu sıkmaktansa. İlk sayfalarda birisi yabancı siteden orijinalini okumuş. İki dilim portakal suyu değil de iki dilim portakal demiş. O da çeyrek portakal eder hemen hemen :)Benim toplam 1.300 gr oldu malesef bizdede aksam esimle cay partilerimiz oluyor o yiyiyor ben ona bakip sekersiz cay iciyorum bugun aksam yogurt ve 2dilim portakal suyu var iki dilimden ne kadar su cikicaksazor benim icin evet buna ragmen az verisim motivasyonumu dusuruyor yanliz soyle bi fayda gordum kendi acimdan gecen hafta bu diyet icin bi hafta boyunca az yedim dikkat ettim buna ragmen bi haftada 600 gr verebildim bu diyet tabiki uc gunde daha cok vermeyi sagladi gobegimde ozellikle hafif bi inme var ama bnm sorunum basen ve popo ayrica oglumu okula goturup aliyorum ogle ve aksam biraz yuruyus yapmis oluyorum okulda uzak sayilir biraz. Umarim ikimiz icinde hersey yolunda gider reglden sonra karbonhidrat diyetine basliycam arastrmaya basladim simdiden bu diyeti yapmis biri olarak banada yediklerinden bahsedersen sevinirim
Karbonhidrat diyetinin de adı karbonhidrat ama proteinler sıfır puan olduğu için istediğin kadar yiyip doyuyorsun üzerine meyve, kuruyemiş falan yiyebiliyorsun puanına göre. 70 puan üzeri yersen kilo alırsın. 60-70 arası yersen kilonu korursun. 20-40 arası kilo veriliyor ve düşük karbonhidrat diyeti olarak geçiyor. 0-20 arası ise ketojenik diyeti olarak geçiyor. ketojenik diyet İsveç diyeti gibi oluyor, çok çok az yiyorsun. Puan listeleri var. Ben google da arttığımda ebru akın olması lazım onun sitesinden telefona kopyaladim. Başlarda çok bakıyorsun listeye. Sonra alisiyorsun. Bir de karatayin şeker orucunu da beraberinde yaptım yani karbonhidratların çoğunu sinirladim, iyi gitti kilolar 1-1,5 ayda. Sormak istediğini sorabilirsin. Ama önceden de dediğim gibi weight watchers daha rahat uygulanır gibi geldi.