Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

geçen sene bu diyeti yapmıştım. burada yazılarımız var. ne güzel grup olarak yapmıştık. 2 haftada 5 kilo vermiştim. 1 saat yürüyüşte yapmıştım.
Bulamadığınız yiyeceklerin yerine alternatifler koyabilirsiniz. Semizotu olabilir.ZOR GELİRSE KÖTÜ HİSSEDERSENİZ BU DİYETİ BIRAKIP SAĞLIKLI BESLENİP SPOR YAPARAK KİLO VERMENİZİ ÖNERİYORUM.
Başarılar.

günaydın ben çok memnunum halimden halsizliğim olmuyor ama akşama doğru acıkınca biraz asabileşiyorum :)dün ufak bir kaçamak yaptım yalnız pişmanım hemen günah çıkartayım dedim :) 1 kadeh şarap içtim birazdan peynir yedim yanına :) ama oldun devam ediyorum azimleeee.3. günümdeyim bugun tartılamadım.bir kaç gün tartılmadan geçiricem bakalım.

off kızlar ben bıraktım diyeti neden derseniz ben çoğu zmn orda yazanlardan bile yiyemedim ama 1kiloyla kaldım ve yemeye başlayınca normal bi şekilde hemde aldım o kiloyu bu arada 6.günde bıraktımsalata yoğurt yedim çoğu zmn eti aldım ama çok kötü geldi yiyemedimzaten kırmızı et sevmem off ne yapıcam ben bu kilolarla yaaa:KK43:(((

4. günümdeyim bu sabah ki kahvaltıda kızarmış ekmek vardı onuda yemedim.çok iyi gidiyor herşey dediğim gibi akşam üstü fena oluyorum briaz onuda atlatıyorum bir süre sonra 2 gündür tartılmadım bitene kadar tartılmayı düşünmüyorum bakalım inşallah becericem kilo vermeyi öyle deli gibi şişman değilim ama 4-5 kilo versemde fena olmaz hani diyorum :) öpüyorumm...

bu diyet cok zor.. gecen yaz 3 ana 3 ara ogun ve sporla 6-7 kg cıvarı vermıstm ve kılo vermem yavaslamıstı ısvec dıyetı yapım dedım sadece bı kac gun surdurebıldım o da zorla. hıc yerımden kalkamıyorum ınanılmaz halsız kalmıstım gozlerım kararıyordu sonunda pes ettm ve tum duzenım bozuldu ondan sonra hıc veremedım veremedıkce ben de dıkkat etmez oldm yedıklerıme falan. sonra sporu bıraktım kı zaten ısvecle spor yapılması ımkansız gıbı bısey. yerımden kalkamıyordm kı. verdgm kıloların da bı kısmını gerı aldm ama bu bı sene ıcınde aldım ve abarttım yanı fastfoodlar falan cok normaldi =) sonuc olarak bu dıyet ınsanı bezdırıyor :) yapabılenlere helal olsun dıyorum :) onların gazına gelmıstım zaten :)

selam kızlarr :) yeni katıldım aranızaa ben gecen carsambadan berı rejım yapıorum ama veremedım bı turlu en sonunda isveç diyetine basladım bugun 3. gunu bıtırdım ve tam 2 bcuk kıloya yakın verdımmmalkisalkisalkis umarım dayanabılırım hedefım 10 kıloo yorumlarınızı beklıorumm

bende önümüzdeki günlerde bu diyete başlamıyı düşünüyorum.regl dönemindeyim.bitsin hemen başlayacagım.
1.73 boyum 64 kilom.umarım verebilirim enazından şu 4 kiloyu.çakıldı kaldıı dogum kilosu hala:KK43:

selam kızlar geçen hafta 5 günde 5 kilo diyeti uygulamıştım..4 kilo verdim.yarından itibaren isveç diyetine başlamak istiyorum 5 kilo daha versem iyi olacak bence kolay bir diyet bakalım neler olacak liste varsa benide eklermisiniz???

yani kızlar teeesssüff ederim...3 gündür diyetteyim ve gün gün sonuçları yazıyorum kimse motive etmiyor..bu diyeti yapıp başaran arkadaşlar biraz yardımcı olun lütfen çok yorgun ve halsizim

ya bende yapmayı dusunuyorum.bıraz daha arastırıp olmazsa en gec yarın ıtıbarıyle baslamak ıstıyorum .baslarsam hergun yazacagım.

X