• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bugunde 1 saat yurudum annemle geldımmm yesıl cayımı ıcıyorummmm :))) bugun 4 cu gunum bıraz sonra rendelenmıs havucumla yumurta yerım ve beyaz peynırımı :)) bugunde mısafırlıge gıdıcem ama yemıcem cunkı bol bol su tuketıcem :D gercı dun yedıklerım erımıstır muhtemelen bısı yemedım kı fazla.. eskıden olsa oooo neler neler yerdımmm :)) gercı sımdı fazla acımıyorumm :) gıderkende merkeze kadar yuruyecegımm :)

Yesil cay icmek serbetsmi ? Benim bildigim cay kahve ve mesrubat kesinlikle yasak ! Bende hic olmazsa günde 1 bardak icmek isterdim dogrusu...kafam karisti simdi :44:

misafirlikten hic bahsetme ben cumartesi gidicem simdiden depresyona girdim.cunku cikolatali pasta ve ya cikolata gorursen dayanamicagimi biliyorum.yemeklere dayanirim sorun olmazda cikolata benim zayif noktam.ustelik diyetiminde 11. gunune denk geliyor.hic kacamak yapmadan gidiyorum, 11. gunu helak etmekten korkuyorum deli gibi.yani hepimizin derdi yani kizlarEki Görüntüle 347394

Evet ya en zoru bu olmasi lazimdir :25: Bence gitme pegasus,daha hayirlisi senin icin... Benimde cumartesiye cikti plansiz bir programim...Konser bileti kazandim, hem seviniyorum hemde biraz stress yapiyorum...gün gele hayrola

hos geldin sefa geldin o zaman :D ben tuz tuketiyorum cok az.cunku ben tuzsuz hic bir sey yiyemem, cok igrenc gelir bana.buna ragman ilk haftada 3.5 kilo verdim.hatta 5 gune verdim 3.5 kiloyu.simdi kilo vermem durdu, kabizliktan ama, tuzla alakasi olsa ilk 5 gundede vermezdim o kiloyu

saol hoşbulduk bende diyete başlayınca kabız oluyorum o yüzden sabah aç karnına 5i biyerde çaylardan içiyorum 3 gün etkili oluyo bağırsaklarımı çalıştırıyo umarım kabız olmam sende dene kabızlık çekersen kg veremezsin

Evet ya en zoru bu olmasi lazimdir :25: Bence gitme pegasus,daha hayirlisi senin icin... Benimde cumartesiye cikti plansiz bir programim...Konser bileti kazandim, hem seviniyorum hemde biraz stress yapiyorum...gün gele hayrola
benim gitmem sart.kiz kendi zorla cagirdi kuserim falan dedi.o yuzden gitcem.cok zorda kalirsam cikolatalari cantama atcam bu diyet bitince yicem :D zaten 1 gun ara verip oteki diyete baslicam.1 gun verdigim arada yerim bol bol.zaten pizzada yicem :D

saol hoşbulduk bende diyete başlayınca kabız oluyorum o yüzden sabah aç karnına 5i biyerde çaylardan içiyorum 3 gün etkili oluyo bağırsaklarımı çalıştırıyo umarım kabız olmam sende dene kabızlık çekersen kg veremezsin
5 i bi yerde cayin markasi ne acaba? ben yurt disindayim o yuzden bilmiyorum,ben dogadan form iciyorum. oda cok etkili olmuyor.artik nasil kabizliksa.2 kez icince anca oluyo

5 i bi yerde cayin markasi ne acaba? ben yurt disindayim o yuzden bilmiyorum,ben dogadan form iciyorum. oda cok etkili olmuyor.artik nasil kabizliksa.2 kez icince anca oluyo

yurt dışındaysan bulamazsın sanırım içinde sinameki olanı tercih et o bitki çalıştırıyomuş bağırsakları günde 2 fincandanda fazla içilmiyo ama sinameki bağırsaklara çok içildiğinde zarar veriyomuş benim çayın içinde sinameki,rezene,kuşburnu,kişniş,ahududu yaprağı,ardıç,kiraz sapı,mısır püskülü, var

yesil cay ic bence,etkisini daha cabuk gosteriyor o zaman.siyah cayi yasaklamis bence ve kola turu seyleri.ben iciyorum cunku

hehe tamam tesekkür ederim, bende iceyim, yesil cayi cok severim :13:

benim gitmem sart.kiz kendi zorla cagirdi kuserim falan dedi.o yuzden gitcem.cok zorda kalirsam cikolatalari cantama atcam bu diyet bitince yicem :D zaten 1 gun ara verip oteki diyete baslicam.1 gun verdigim arada yerim bol bol.zaten pizzada yicem :D

Ben bile simdiden diyet sonu yiyeceklerimi düsünüyorum bazen ya :9: Hele filmlerde internette görünce yeme yiyenleri filan bi tuhaf oluyorum :25: :9:
Diyet üstüne diyetmi yapiyorsun :44: agir gelmesin, aman haa saglik daha önemli !

hehe tamam tesekkür ederim, bende iceyim, yesil cayi cok severim :13:

Ben bile simdiden diyet sonu yiyeceklerimi düsünüyorum bazen ya :9: Hele filmlerde internette görünce yeme yiyenleri filan bi tuhaf oluyorum :25: :9:
Diyet üstüne diyetmi yapiyorsun :44: agir gelmesin, aman haa saglik daha önemli !

nisan 23 de bi partiye gitcem, ex ask falan anlarsinya :p o yuzden 70 kilo olmam lazim.1 gun ara vercem sonra baslicam otekine.ama bu bi gunde pizza doner falan ne bulursam yicem.zaten bi gune yarim kilodan fazla almam.ya bence biz bu reklamlari izlemeyelim, ben ne zaman reklam izlesem canim illa birsey cekiyor.cok guzel anlatiyorlar cikolataydi, doritostu, pizzaydi yok yarim saate kapinizda falan.bide susluyorlar karnim gurulduyo.eger bu diyetin sonunda 5 kilo verebilirsem, kushan diyetindede 5 kilo veirrisem geri kalanini karbohidrat diyetiyle devam etcem.nisan 23 e kadar 70 olurum sanki.91 dim, bu diyetle 87 oldum.bakalim hayirlisi hepimiz icin $18.gif

yurt dışındaysan bulamazsın sanırım içinde sinameki olanı tercih et o bitki çalıştırıyomuş bağırsakları günde 2 fincandanda fazla içilmiyo ama sinameki bağırsaklara çok içildiğinde zarar veriyomuş benim çayın içinde sinameki,rezene,kuşburnu,kişniş,ahududu yaprağı,ardıç,kiraz sapı,mısır püskülü, var

sendeki cay paketinin resmini koyabilirmisin siteye.belki bizim burda baska isimnen satiyolar.bence benim kabizlik vucudumun sokta olmasindan.depoluyo yediklerimi olabilir.hani bu beni ac birakcak diye.ama caresi yok alisacak :D

nisan 23 de bi partiye gitcem, ex ask falan anlarsinya :p o yuzden 70 kilo olmam lazim.1 gun ara vercem sonra baslicam otekine.ama bu bi gunde pizza doner falan ne bulursam yicem.zaten bi gune yarim kilodan fazla almam.ya bence biz bu reklamlari izlemeyelim, ben ne zaman reklam izlesem canim illa birsey cekiyor.cok guzel anlatiyorlar cikolataydi, doritostu, pizzaydi yok yarim saate kapinizda falan.bide susluyorlar karnim gurulduyo.eger bu diyetin sonunda 5 kilo verebilirsem, kushan diyetindede 5 kilo veirrisem geri kalanini karbohidrat diyetiyle devam etcem.nisan 23 e kadar 70 olurum sanki.91 dim, bu diyetle 87 oldum.bakalim hayirlisi hepimiz icinEki Görüntüle 348104

heheh 23 nisana kadar epey bir zaman varmis canim, insallah verirsin, arzuladigin kiloya ulasirsin !...hep beraber hep beraberrrrr :32: Ben simdilik bunu bir yapayim, 13. gün sonunda ne kadar vrmisim ona göre...olmaz ise 5 günde 5 kilo yaparim diye düsünüyorum, bakalim artik :56:

ya kizlar bende de var kabizlik sorunu :25: sinameki cayi bende iciyorum fakat pek bir etkisi olmuyor bende! misir püskülü, sinameki, isirgan bazen papatya karistirip kahvalitalarda ve aksam yemeklerinden sonra ictigim bir caydir.Ama bir düzene girmiyor...

heheh 23 nisana kadar epey bir zaman varmis canim, insallah verirsin, arzuladigin kiloya ulasirsin !...hep beraber hep beraberrrrr :32: Ben simdilik bunu bir yapayim, 13. gün sonunda ne kadar vrmisim ona göre...olmaz ise 5 günde 5 kilo yaparim diye düsünüyorum, bakalim artik :56:

ya kizlar bende de var kabizlik sorunu :25: sinameki cayi bende iciyorum fakat pek bir etkisi olmuyor bende! misir püskülü, sinameki, isirgan bazen papatya karistirip kahvalitalarda ve aksam yemeklerinden sonra ictigim bir caydir.Ama bir düzene girmiyor...
5 gunde 5 kilo formunu oku istersen once.ben okudum millet en fazla 2,3 kilo veriyo.ustelik oldukca zor.daha 5 gunde 5kiloyu vereni gormedim.bence bu duyetlere devam et.tek tip beslenme zarar.kuskan diyetinde zaten 1 haftaya 5 veriyosun.o yuzden zorlama bunyeni :s en korktugum sey bu kadar zorlanib sonra geri almak kilolari.ben 10 gun ac geziyim 2, 3 kilo veririm.1 gun yiyeyim alirim aninda geri.adaletmi bu $8.gif

5 gunde 5 kilo formunu oku istersen once.ben okudum millet en fazla 2,3 kilo veriyo.ustelik oldukca zor.daha 5 gunde 5kiloyu vereni gormedim.bence bu duyetlere devam et.tek tip beslenme zarar.kuskan diyetinde zaten 1 haftaya 5 veriyosun.o yuzden zorlama bunyeni :s en korktugum sey bu kadar zorlanib sonra geri almak kilolari.ben 10 gun ac geziyim 2, 3 kilo veririm.1 gun yiyeyim alirim aninda geri.adaletmi buEki Görüntüle 348112

Aynen bende de o sorun, ne yesem yariyor " derler ya , öyleyim iste...yillardir bu kilolarla ugrasmaktan gina geldi artik :25: halimize bin sükür diyim oturuyorum nihayetinde ! fakat bu kis 70 e cikinca ödüm koptu, vermeliyim diye basladim bu diyete, yoksa diyet yapan biri degilimdir hic. 5 günde 5 kilo ile baslicaktim aslinda bunu görünce fikir degistirdim buna basladim... zaten hizla kilo vermek de istemem...5 günde 5 kilo verecegimi zaten sanmiyorum ben :) o dedigin kuskan diyetini bilmiyorum :44: bakayim buraya !

ne kadar guzel bi konugumuz daha olacak Eki Görüntüle 347391

çok teşekkürler canımm
pegasus canımm bugünn 2 ncii gündeyimm şükürler olsunkii kaçamaksızz bir günn atlattım benn

Daha çncede benn 2 defa yaptımm ve 6 kilo verdimm bu diyetlee
daha sonra kaç kez başladıysamm hepp bozdumm amaa bu sefer kesin kararlıyımmm

şuann kahvem elimde burayıı okuyorummm

Bugün 4. günüm ve ben merak edip tartildim, cok degil ama 1,700 vermisim ...
Baslangic 70,500 simdi 68,800 geldim.
Az gibi ama buna da sükür artik...

Back