• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydin kizlarr :16: ilk günüm bugün ve biraz sonra kahvaltimi yapcem yani 1 fincan kahveeeeemi icecegim :9: fakat önce önce 1,5 su bardagi sirkeli ilik suyumu iciyorum ve 6 gündür sogan suyu kürüne baslamistir onu iciyorum, zarari olmaz bu diyete insallah!
:
yok cnm olmaz bende kur fılan uyguluyorum tam aksıne metabolızmayı hızlandırıyor... devammm devamm :)) ılk 3 gunu atlatınca kolay gelıyor gerısı

iyi gidiyosun devam et.bak ne guzel yapiyosun.pes etmicen iste sonuna kadar devam :D ben bugun kilo veremedim.artik kilo vermem zayifliyor qaliba.demekki yaglardan yakmaya basliyorum. Eki Görüntüle 345789

:))) kılo vermıyorsun belkı ama ınankı cok sıkılasıyor vucudun. benım kılo verme sorunum var ama belım bacaklarım sıkılasır... hem bazen yemıyoruz cok acıkıyoruz ya o zaman metabolızma yavaslıyormus...

ocak ayindan bu yana kac gun etti? 13 gunu tamamlayib devammi ettin? Gebersemde devam etcem cunku 75 kilodan 91 e ciktim ilaclar sayesinde.simdi vermek zorundayim, yeni elbiseler almadim inadimdan yaza giycek kiyafetim yok bu kilomda.ciplak kalmamak icin mecburum :d :d bi de su cetvelleri nasil yapiyorsunuz? Bende kurmak istyirum :p
yok 13 günden sonra 6 gün kadar sadece sabahları kızarmış ekmek varya o günler sadece kahvaltı yaptım ada 2-3 ztrin biraz peynir şeklindeydi o verdigim kilomu korumada yaprdımcı oldu

60lara ineyim sok diyet falan yapmicam sadece dikkat edicem 50lerden bahsetmiyom bile Eki Görüntüle 345924 benim menum bugun sabah bitki cayi 1 seker.oglen havuc 2 yumurta.aksama tavuk hasladim.haydi 6ci gunude yola verdikmi.kaliyo7.ci gun , ki en zor gun kahvalti yok, aksam yemegi yok $2 (1).gif . ama olsun ac kaldigim surece yakilan yaglari dusunup mutlu olurum bende $9 (1).gif

Son düzenleme:
60lara ineyim sok diyet falan yapmicam sadece dikkat edicem 50lerden bahsetmiyom bile Eki Görüntüle 345924 benim menum bugun sabah bitki cayi 1 seker.oglen havuc 2 yumurta.aksama tavuk hasladim.haydi 6ci gunude yola verdikmi.kaliyo7.ci gun , ki en zor gun kahvalti yok, aksam yemegi yokEki Görüntüle 345925 . Ama olsun ac kaldigim surece yakilan yaglari dusunup mutlu olurum bendeEki Görüntüle 345927

evet devamlı verecegin kiloları ve kıyafetlerinin bol gelecegini düşün bu seni motive eder. Bnm boyum kısa 50lerde olsam anca kurtarır yani:43::43::43::43::43:

200 gr. biftegi sizler nasil hazirliyorsunuz :44: Ben firinda pisirmeyi düsünmüstüm ... ya ben kahveyi seker ve sütsüz icemiyorum, lezzet vermiyor hic...o yüzden cok az seker ve süt koydum :14:

kahve yerine bitki cayi ic daha etkili oluyor hemde bozmamis olursun sekerle :D ben bifteyi firinda kizarttim kus basi yaparak :D dunde kiyma yaptim yagsiz pisirdim yedim

Öglen ki 1 kesme sekerini yemezsem dengelemis olurum diye düsünüstüm ben :) yok bitki cayini da cok severim icerimde... 1. gün bakalim artik nasil olacak :) simdilik güzel :13:

raporlar gelmemis.acaba yine biraktinizmi diyeti kizlar $2 (1).gif benim agir gunum bugun 7. gun.sadece oglen yedim.aksama kesin acikirim.kilomda dusus yok simdilik.basta verdigim 4 kilo var o kadar.ama yarin belki bi umut.cunku artik yuruyuslerede basladim.yarim saaat yuruyorum.karlar eridi artik hava guzel.hemen rapor istiyorummmmmmmmmmmm

bugun sahılde 1 saat yurudum.. geldım kızarmıs ekmegımı yedım... ama bugun teyzeme gıttım yarım puaca yarım kek ve 2 kasık kısır yedım ama ben bugun cooookkk yurudummmm cokkk bozmus olmam dımıııııı... bol su ve bol actıve cay ıctım hem saat 2 lerde yedım hala bısı yemedımmm vıcdan azabım var ama napımmm yaaa yıne devammmmm :D dıyet yapınca oturcan evde ısttee gıtmıcen mısafırlıgeeee

bende bugun isveç diyetine başlamış bulunuyorum benim merak ettiğim konu tuz tüketebilirmiyiz mesala haşlanmış ıspanakla

bugunde 1 saat yurudum annemle geldımmm yesıl cayımı ıcıyorummmm :))) bugun 4 cu gunum bıraz sonra rendelenmıs havucumla yumurta yerım ve beyaz peynırımı :)) bugunde mısafırlıge gıdıcem ama yemıcem cunkı bol bol su tuketıcem :D gercı dun yedıklerım erımıstır muhtemelen bısı yemedım kı fazla.. eskıden olsa oooo neler neler yerdımmm :)) gercı sımdı fazla acımıyorumm :) gıderkende merkeze kadar yuruyecegımm :)

bu arada pedometreye baktım 6bın kusur adım atmıssım 458 kalori filan gidiyor dıye gosterıyordu acepp kalorı hesaplaması dogrumudur kı :)

bugun sahılde 1 saat yurudum.. geldım kızarmıs ekmegımı yedım... ama bugun teyzeme gıttım yarım puaca yarım kek ve 2 kasık kısır yedım ama ben bugun cooookkk yurudummmm cokkk bozmus olmam dımıııııı... bol su ve bol actıve cay ıctım hem saat 2 lerde yedım hala bısı yemedımmm vıcdan azabım var ama napımmm yaaa yıne devammmmm :D dıyet yapınca oturcan evde ısttee gıtmıcen mısafırlıgeeee
misafirlikten hic bahsetme ben cumartesi gidicem simdiden depresyona girdim.cunku cikolatali pasta ve ya cikolata gorursen dayanamicagimi biliyorum.yemeklere dayanirim sorun olmazda cikolata benim zayif noktam.ustelik diyetiminde 11. gunune denk geliyor.hic kacamak yapmadan gidiyorum, 11. gunu helak etmekten korkuyorum deli gibi.yani hepimizin derdi yani kizlarEki Görüntüle 347394

kizlar bu arada benim kilo vermem durdu ilerlemiyor 3 gundur.bi taraftan uzuluyorum.bi tarafdan seviniyorum hani fazla kilo veririsem sonra geri alirim diye.uzmanlar haftaya 1 kilo falan diyorya.gerci ben 3.5 kilo verdim ama bu diyeti bitirdigimde bari 5 olsun diye dua ediyorum :S

bende bugun isveç diyetine başlamış bulunuyorum benim merak ettiğim konu tuz tüketebilirmiyiz mesala haşlanmış ıspanakla
hos geldin sefa geldin o zaman :D ben tuz tuketiyorum cok az.cunku ben tuzsuz hic bir sey yiyemem, cok igrenc gelir bana.buna ragman ilk haftada 3.5 kilo verdim.hatta 5 gune verdim 3.5 kiloyu.simdi kilo vermem durdu, kabizliktan ama, tuzla alakasi olsa ilk 5 gundede vermezdim o kiloyu

Back