- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #3.081
tebrik ederim gayet güzelinşallah daha da çok verirsin.
Hepimizin temennisi kilo vermek burda, insallah Allah' in da izniyle verecegiz
![Türk Bayrağı :72: :72:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk-tr.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim gayet güzelinşallah daha da çok verirsin.
10 gun boyunca tuz kullandim.bi de ikinci gunde dilim ekmek yerine 2 dilim yedim.baska kacamak olmadi.meyve falan dahi kullanmadim acikinca bekledim midem az gurladi sonra gecti.oyle olunca mide kuculuyor zaten.benim boy 165.kilom 91 di bu diyete basladigimda, simdi 87 kiloyum.10 gunde 4 kilo verdim.kabizliga ragmen :s bugun kesin bozcam, cunku millet yerken ben durursam kotu bakarlar.sonra son 2 gunude yapcam diyetimi sali bitiyor diyetim.1gun ara vercem, bu verdigim arada istedigim her seyi ama her seyi yicem.ertesi tekrar 15 gunluk baska diyete gecicem.taaaaki 70 kilo olana kadar durmak yok yola devam![]()
Hmm cvp verdigin icin tesekkur ederim ben keske iki kilo versem cok mutlu olacagim
bende bugun aksam arkadasima gidecegim ve bozmaktan korkuyor en az hasarla atlatmaya calisacagim bence sende en yiyebildigin kadar ye bende cok rahatsiz oluyorum millet bu niye yemiyo diye bakinca
bence sutlu sna fazla zarar vermez icebilirsin.zaten yazmamis sutsuz ve ya sutllu kahve.o yuzden ic bence.yagsiz kirabilirsen tavada yiybilirsin.haslama turu bisey olur zaten.ama yag katma.ben baligi izgara yaptim.cogumuz oyle yapiyoruz zaten.haslama balik turkiyede yok.ben o baligi yurt disinda yemistim.tuzlu balik o.yagda pisirilmiyo.haslayib yiyiosun patatesle haslanmis olucak oda tabi.ama turkiyede o balik turu yokkızlar bilenlere birkaç bir şey sormak istiyorum.
öncelikle yumurta illa haşlama mı olacak? yani tavaya kırıp yersek diyetin etkisi azalır mı?
bir diğer sorum nescafe sadece su ve nescafe tozundan mı yapılacak? sütsüz içmekte zorlanıyorum da ben.
son olarak bu haşlama balık nasıl oluyor ki? ızgarada yemenin bir sakıncası olur mu?
ben her seyden yedim vala.2dilim pasta, cikloata, 3 tur salata, 1 tane hamur isi corek turu bisey.ama o gunu tum gun ac gezdim.sadece misafirlikte yedim o kadar.her kes dedi kilo vermissin diye hosuma gitti.dolmaya kadar yedim yani.eve gelince ilac ictim bagirsaklari calistiran, sabah sonunda tualete cikabildim.bugun sadece meyveyle durucaktim.arkadasim hasta gittim ziyarete manti yapmislarEki Görüntüle 350293 tabiki daynamadim onuda yedim.bi kucuk tabak.ama sadece menumde 1 tek o var.baska hic bisey yemedim meyve sebze dahil.simdi yarin son gunum, artik yarinda tum gun meyve yerim.diyeti boylece son 3 gununu kacamakla bititirim![]()
selam kizlar
yarin ben de isvece basliyorum sonunda. spora gidiyorum diye yapmiyordum kati diyet ama dizim sakatlandi evde yatiyorum bunu firsat bilip bari isvec yapayim dedim. 11 yil kadar once bir kere yapmistim 70 kilodan 63e dusmustum. simdi de umitliyim bakalim ne kadar gidecekvejeteryan oldugum icin et yerine soya/tofu/quorn tuketiyorum ama zaten biftek/tavuk versiyonlari var onlarin da o yuzden bozmamis olcam sadece etten 80% kadar daha az yagli oluyorlar protein ayni. sonuclardan sizi de haberdar ederim, hepinize kolay gelsin
![]()
hmmm ben senden daha az hasarla atlattim galiba :) bende 1dl kek, yarim dl börek birazda keçi boynuzu yedim
bugün oruç tutuyoruma ama ak$ama isveç menümü yicemde nasil yapsam bilemiyorum dün 3. günümdü ama bozdugum için acaba bugün yine 3. gün olarakmi devam etsem?
bence sutlu sna fazla zarar vermez icebilirsin.zaten yazmamis sutsuz ve ya sutllu kahve.o yuzden ic bence.yagsiz kirabilirsen tavada yiybilirsin.haslama turu bisey olur zaten.ama yag katma.ben baligi izgara yaptim.cogumuz oyle yapiyoruz zaten.haslama balik turkiyede yok.ben o baligi yurt disinda yemistim.tuzlu balik o.yagda pisirilmiyo.haslayib yiyiosun patatesle haslanmis olucak oda tabi.ama turkiyede o balik turu yok
selam kizlar
yarin ben de isvece basliyorum sonunda. spora gidiyorum diye yapmiyordum kati diyet ama dizim sakatlandi evde yatiyorum bunu firsat bilip bari isvec yapayim dedim. 11 yil kadar once bir kere yapmistim 70 kilodan 63e dusmustum. simdi de umitliyim bakalim ne kadar gidecekvejeteryan oldugum icin et yerine soya/tofu/quorn tuketiyorum ama zaten biftek/tavuk versiyonlari var onlarin da o yuzden bozmamis olcam sadece etten 80% kadar daha az yagli oluyorlar protein ayni. sonuclardan sizi de haberdar ederim, hepinize kolay gelsin
![]()
ooo tebrik ederim ne kadar güzel vermişsin. inşallah aynı başarıyı gösterirsin yine. ben de salı başlayacağım bakalım. 7-8 kilo verebilsem keşke![]()
ben yarin basliyorum sen 1 gun geriden takip edeceksin demek :) haberlesiriz artik buradan kac kilo gittigini. benim arkadasim daha yeni yapti 7.5 kilo verdi. 72kusurden 65e dustu. o beni motive etti zaten2 hafta ara verdi simdi yeniden yapiyor o bugun tekrar basladi. 6 ay ara verin diyorlar ama arkadasim 2 hafta ara verdi sadece bakalim. kkde nisan annelerinden sanirim bir arkadas boyle birer ikiser hafta ara vere vere yapti ve 20kusur kilo verdi su an incecik. ben de her ay isvec yapabilirim yani su kilolar gidene kadar
cok gaza geldim oyle boyle degil
gitsin su kilolar artik biktim kendimi boyle gormekten
evet 1 gün aramız var sadece :)
hiç sorma valla ben de nasıl gaza geldim belli değilah ahh biz de veririz inşallah öyle 7.5 kiloları. ben 67 kiloyum, 60'la kapatsam isveçi daha ne isterim
isveç'ten sonra muzaffer kuşhan diyeti yapmayı düşünüyorum. o da epey kilo verdiriyor diye duydum.
evet o da isvece hafiften benziyor aslinda soyle bir bakmistim da listesine. onu hic denemedim yapani da bilmiyorum o yuzden isvece yoneldim. 60a dusersin bence :)) kacamak yapmazsan hele gunde 1 saat yuruyus de yaparsan kesinlikle verirsin eminim. isvec yaparken kacamak yapmamak cok zor oluyor. kahveye sut, ispanaga yogurt vs derken insan ipin ucunu kaciriyor. 13 gun hirs yapip listeye tam uymak lazim aslinda. bakalim ne kadar basarili olabilcem :) motivasyon cok yuksek tabi su an.. ama birkac gun ac kalinca halim ne olur bilemiyorum tabi![]()
hadi inşallah ya bir an önce hepimiz istediğimiz kiloya inelim... merak etme motivasyonun düşerse burdan destek oluruz. forum çok yardımcı oluyor. hep beraber el ele verip incecik olacağız
kaçamak hiç yapmamak lazım. ben kendimi biliyorum en ufak kaçamakta devamı gelir. o yüzden hiç yapmamaya çalışacağım 13 gün tutarım artık kendimi![]()
ben yarin basliyorum sen 1 gun geriden takip edeceksin demek :) haberlesiriz artik buradan kac kilo gittigini. benim arkadasim daha yeni yapti 7.5 kilo verdi. 72kusurden 65e dustu. o beni motive etti zaten2 hafta ara verdi simdi yeniden yapiyor o bugun tekrar basladi. 6 ay ara verin diyorlar ama arkadasim 2 hafta ara verdi sadece bakalim. kkde nisan annelerinden sanirim bir arkadas boyle birer ikiser hafta ara vere vere yapti ve 20kusur kilo verdi su an incecik. ben de her ay isvec yapabilirim yani su kilolar gidene kadar
benii fena gaz getirdinn
ay benn seninn nickii hatırladımm gibii eskidendee diyet yarışmasına katıldınmı hiçç