- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.661
bn bu sabah kaltığımda şok yaşadım tartım 56.3 gösteriyodu ck mutluyum yaaaaaaa!...:)):13:
57.5 ti başlangıç kilom 54 ü görmek istiyorm ...:))
Dun hic kacamak yapmamama ragmen tarti 300 gr eksi gonderdi halbuki ben sizlerden cok kiloluyum
Daha önce de diyet yapıyor muydun?
arkadaşlar bişey soracağım,
öğünleri yer değiştirebiliyor muyuz?:44: yani öğleyi akşamla, akşamı öğle yemeğiyle yer değiştirebilir miyiz?
yok yeni basladim emziriordum. Neyse sabredelim insallah birden veririm
değiştirilebiliyor diye okumuştum. Ben benim yaptıklarımı sana yazsammerak etme veriliyor. Sağlıklı olup olmadığı konusunda yorum yapamam.
kızlar yarın isveç diyetine başlıyorum gerçekten çok iyi sonuç almam lazm benım yazın çok kilo aldım vermem gerekiyor destek olun bana bu diyeti ne zaman yapsam 3.gün bırakıyorum pes edip ama bu sefer pes etmek yok benim kitabımda.55 kiloyum inş 50 yi görebilirim.
hg ben de sendenim. Başlayıp başlayıp bırakanlardan yani. Bu sefer inat ettim. yarın 4. günüm. Bugün liste dışına çıkmış olsam da
bu sabah başlayamadım.bende yarın sabah kesin başlıyorum.benimle yapmak isteyenler var mı?birlikte başlayalım.
zuhal bende yarın başlıyorum inş. beraber başlayabilir birbirimize destek olabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?