Bu 3. Günde aslında yumurta ve ekmek var diye ben öğlen hiç acıkmam sanıyordum! Sanırım günlerdir yemeyince fena bir şekilde sarsıcı oldu bu! Olsun bakalım. Akşama da Allah muhafaza brokoli yicem- dondurucuda duruyor - haşlayıp limonla yemeye çalışacağım bakalım.
Karnımı kesin doyurmayacak aöa ? Yarına eğer güzel kilo verirsem iyi olur( bence bir 700 -1000- 800 gram gitmeli)
bence ilk 6 günde 4.5- 5 kilo vermem lazım. Bunun 2.3 ünü verdik kaldı 2.7 gibi düşünelim
Üçüncü günün sabahındayız ve yalnızda 100 gram vermişim.
kötü gibi gelebilir ama bence bunun sebebi ilk gün 2.2 kg gitmesiydi! Artık nasıl bir ödem varsa bende o gün hepsini atmışım
ikinci sebebi biraz kabız gibiyim ve yeterince yürüyüp yeterince su içmedim galiba. Bir de sanırım dünün meyvesini yemeyi unuttum ya.
Gerçi ben öğlen yememem gereken hıyar , marul gibi şeyler yedim/ ya da kahveme az da olsa süt koydum. Süt şekeri ve meyve şekeri trade off olur mu acaba?
E bakcez artık!
4 günün sabahındayız ve yalnızca 400 gram vermişim. Toplamda ilk 3 günde 2.6 kg gitmiş! Bu şekilde bakarsak iyi ama ödem atıldıktan sonra verilen kilo miktarına bakarsak aslında baya kötü
çünküm aslında verdiğin kilo 400 gram!
diyetin bana faydası :
Arkadaş nasıl açsam brokoli bana bir lezzetli geldi bir lezzetli geldi aklınız durur! Eh baya iyi diyorlar o yüzden bunu da 40 yaşından sonra bile olsa seversek iyidir:)
endişem şu : bu hızla giderse ( ki artık sanırım itiraf etmeliyim. Benim bir rahatsızlığım olabilir kilo vermem zorlaşmış olabilir çünkü bazı tahliller iyi çıkmamıştı aman neyse boşver) biraz yavaş kilo vereceğiz! Yani kalan 3 günde bu hızla belki bir kilo daha veririz ve hop olsak olsak 67 oluruz?
Bugün çalışmaya başlıyorum tekrar,
başım çok ağrıyor
Bakalım nasıl gidicek iş ile birlikte? Bence dayanacağım !
Ha 67 olursa haftaya devam eder miyim? Etmez miyim ? Etmeli miyim ?
Bence dayanabildiğim kadar dayanmalıyım ya? Ya tutarsa?
Ya tutmazsa yani çoğu kişi ilk hafta en çok kiloyu verdiklerini ikinci hafta doğru dürüst bir kilo kaybı olmadığını söylemiş? Ulan zaten bu hafta gram ile veriyorum o zaman napcan?
Ay bilmiyorum

dur bakali!